Gravidute si mamici de Cluj- 79

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

LA multi ani Elenuta! Si eu sint Elena. Azi...
Multumim pentru urari
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Salutare!!!

La multi ani celor care isi sarbatoresc azi ziua de nume!!!

Multumim de complimente.

Vaiiii,se construieste pe terenul din fata blocului...au inceput sa faca drumul...si cred ca vor face bloc...si va fi aproape de blocul nostru...si drumul in partea cealalta...offffff...pe noi nu ne va afecta prea tare,ca stam la et 2...dar toata vara sa se lucreze...galagie...muncitori...noroi...drujbe...ciocane...no sa pot iesi pe balcon ca dau de muncitori..sau afara...stiti cum sunt muncitorii astia...

Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)

Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

RAMO sper sa nu dureze mult lucrarile
GEANY bine ca nu l a durut tare pe puiutz si multum pt complim
IOANA13 zici ca te pricepi la tuns ?bravo

n am mai ajuns in Parc CU VREMEA astaaaaaa

TU FETELOR ce parere aveti de marca Bertoni ?am vaz la Cora un scaun de masina era pana in 3 mil mi s a parut f ok ce m a incantat f mult e ca are si bara de protectie ,la nici un alt brand n am vazut asta
se aduc doar pe comanda

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

vai ce vreme urata ,numa buna de stat in casa
pe unde sunteti fetelor?

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

quote:
Originally posted by lilys

Buna fetelor,
Sunt insarcinata in 31 sapt si cel mai probabil voi naste la Stanca, cu Fulga Florescu. Si cum timpul trece...m-am gandit ca ar fi bine sa imi pregatesc incet incet gentuta pentru spital, ca nu se stie cand ii vine cheful lui bebe sa iasa, si sa nu ma prinda pe nepregatite. Ma puteti ajuta cele care ati nascut la Stanca,va rog, cu ceva informatii despre ce ar trebui sa iau cu mine, ca am mai vazut pe site liste, insa la cat de lungi erau, ar insemna sa iau cu mine un dulap intreg. Daca puteti sa ma ajutati cu niste informatii si despre cum e personalul din clinica, cam care sunt "tarifele" si cand le-ati dat bani celor de acolo (eu niciodata nu m-am priceput la faza asta cu plicurile) v-as ramane indatorata. Multe multumiri,
Lily

Buna Lily
Si eu sunt tot Lilly Din cand in cand mai scriu si pe-aici, dar in ultima vreme nu mai am chef nici sa citesc, nici sa scriu.Astept cu mare nerabdare intalnirea cu bebelusa mea scumpa.
Si eu voi naste la Stanca si tot cu Fulga Florescu, asa ca voi reveni curand cu informatii proaspete despre maternitate, ce mi-a fost de folos in bagaj si ce nu, si cum trebuie facut cu plicurile(si mie mi-e groaza de operatiunea "plicurile"; eu ma gandeam sa le dau dupa nastere, ca nu am chef in timpul travaliului sa ma stresez si pe tema asta).
Sarcina usoara in continuare.

Ce vreme urata fetelor Bine macar ca nu mai e asa cald ca zilele trecute.

Noapte buna tuturor

Lilly 39+
AMR cateva zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

vremea e groaznica si mie imi e frica de tunete si fulgere.
azi am fost cu colegii la un suc si nu m a lasa Victorasu' o secunda sa stau jos a trebuit sa stau in picioare si sa l plimb,iar acum spre seara am fost la niste prieteni si a stat foarte linistit,iar acum doarme ca un sfintisor.
va pup pe toate si somn usor sa aveti si voi si puisorii vostri

magda si victoras ( 31.03.2008)http://www.flickr.com/photos/26313446@N02/
http://www.youtube.com/watch?v=s3iMK1w1aAs
http://www.youtube.com/watch?v=20LI2n7Yc2E
http://www.youtube.com/watch?v=0q3ic_qtZ2I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

multumim din suflet pt urarile facute

azi am avut o zi plina, ma dor picioarele de mor, nu mai imi simt talpile cat am umblat.

de dimineata am mers la coafor sa ma fac frumoasa de ziua mea, am profitat de tati k a fost acasa cateva ore, apoi am mers la vaccin unde am plans, apoi l-am, dus la nasa iar eu am mers la polus sa imi caut cea hainite de gala pt o nunta si nu am gasit mai nimik pt marimea mea toate hainele sunt facute pt femeile care arata bine , eu care am cateva kg in plus nici nu mai am ce cauta

fetelor care stiti o croitoreasa buna care sa iti dea o parere espre ce iti faci......,????

fetele care aveti probleme cu papika , noi 3 saptamani nu am papat nimik decat lapte cam 500 ml pe zi, putin exagerat de putin deja eram disperata, iar acum de 2 zile am inceput sa ii dau calciu gluconat fiole, o fiola are 10 ml si ii dau in doa adica 5 ml pe zi si vreau sa va zic k o incepu sa pape al meu copil sunt atre fericita, si am descoperit k nici nu transpira k inainte, oare asta sa fie cauza adica calciu???

azi a papat 2 portocale, o banana, 2 piscoturi , o farfurie mare de supika, spanac, o sarmala, si o aripioara de pui carne goala cu painica , am ramas afis, plus paine goala care e preferata lui si o sticluta de lapte 200 ml. asta a papat dargos azi,abia astept sa vedem pe maine cum va fi.

bine ati venit lily, lily79

reclama asta ma enerveaza la culme

mersi de pont ammi alexia

va las k ma pun in pat sa ma odihnesc, noapte buna

party

varsta lui Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara fetelor.cu intarziere va zicem si noi LA MULTI NAI TUTUROR SARBATORITILOR SI SARBATORITELOR

ELENUTA BINE A PAPAPT DRAGOS.....F ,MULT CHIAR.SI EU MA BUCUR CA SARA AINCEPUT SA PAPE.EA DE EX AZI A PAPAT 5-6 SOLDATEI CU ALMETTE,CRENVUSTI SI ROSIE,O FARFURIOARA DE SUPA,JUM DE BANANA,2 CAPUSNI GIGANTICI,JUM DE CAISA,2 LINGURI DE SPANAC CU VREO 3 FIRIMITURI DE CARNE DE PUI LA GRATAR(A INCEPUT SA SCUIPE)JUM DE SANA CU VREO 2 MUSCATURI DE CECA COZONAC F BUN DIN MOLDOVA........CAM ATATA.EU ZIC CA-I F BINE.AAA......si plus vestita titica.scuze ca am scrsi cu scris mare,nu mi-am dat seama.

apropo...fetelor cu bebei mai maricei ce mai papa copilasii?scrie-ti un program iarasi sa vedem,please.eu nu tsiu cum s-o fac sa-mi ppae felul 2.adica sa stiu ca-i fac pireu cu carne si sa-l pape.supa in schimb o papa.ce mai gatiti?

am auizt si eu ca de maine incep ploile...azi oricum s-a putut sta afara.dupa masa a batut vantul...si nea- cam bagat in casa,mi-era frica pt sara cu tusa ei.face niste crize de plans la aerosol,nu tsiu cum o voi scoate la capat.mi-a scos fire albe decand e bolnava....e greu sa fi parinte singur.altfel e daca mai e in casa celallat is il rogi sa mai fca un asau altaam mare noroc ca nu prea gatesc si ca ne ajuta mult bunica-mea care ne cam gateste is taica-meo ca mai fuge de la servici si sta cu sara pan afac curta sau invers.

sper sa ne vedem zilele urmataoare in parcul mare...vom veni si noi numa sa nu ploaie si sa ne facem bine,sa nu care cumva sa imbolnavim pe careva.noapte bun asi linistita va doresc....

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Seara buna,

Zic si eu cu intarziere La multi Ani sarbatoritelor/sarbatoritilor!

Bun venit fetelor Lily, sarcina usoara si nastere asemenea! Lilly79 cum o s-o cheme pe fetita ta?

Am vazut-o pe scumpica Bea, e geniala poza cu steluta! Felicitari pt cercelusi!

Fetelor eu o pun pe Ana de o luna pe olita, cate 5 minute in fiecare dimineata, am inceput asa de amuzament ca ei ii placea forma olitei. De o saptamana fetita mea face kk in fiecare dimineata in olita. E asa draguta, cum o pun, cum face... cred ca si-a creat un reflex automat ca stiu ca nu isi poate inca controla sfincterele. Ce e interesant e faptul ca acum ea nu mai face deloc in pampers, a trecut la un singur scaun pe zi. Eu sunt incantata, credeti ca ar putea fi ceva efecte negative?

Somnic usor,

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

mami-alexia,tot ma vrut sa spun ca primadata cand am vazuit reclama de la pampers puteam sa jur ca prim afetita care merge tinuta de maini cu carare intr-o parte e alexia...mie m-i se pare ca seamana putin cu ea,la prima vedere...pa pa

ioana

Mergi la inceput