Gravidute si mamici de Cluj- 79
Raspunsuri - Pagina 7
geanina-nica spune:
Vas invita aici,la plimbare dar si aici a plouat azi ca si vara,in 10 minute sa facut parau pe sosea,si tot ploua.
Mi-a facut printzisorul febra de la vaccin,saracutzul si nici nu putea sa paseasca dupa ce s-a trezit,cred ca-l doar piciorusele cum i-a dat vaccinul in muschiuletz
cred.Acum doarme, a cinat destul de bine,si la culcarica
Sotul se uita la meci,cu un ochi inchis si cu celalat deschis,asa-i de obosit dar nici nu ma lasa sa mut pe alt canal
asa ac bantui pe aici
ELENUTA-A mancat DRAGOS pentru toata saptamana
Nu-ti face probleme daca si-a revenit,si acum a mancat forete bine.
ALVARO nu manaca lapte nici acum 500 ml.
dar in schimb manaca iaurturi si branzica in fiecare zi.
ALEX- NU cunosc marca BERTONI nu pot sa te ajut 
va pup si va doresc o noapte plina de vise placute

elenuta23 spune:
neata fetelor suntem matinali k deobicei numai k am dewkis kalku sa fac comanda la avon si profit sa va chem la o cafea
da a papat Dragos pt o saptamana intreaga sper sa ii tina naravul![]()
o zi frumoasa va doresc
party
varsta lui Dragos
dpop spune:
serus fetele!
unde gasesc eu oare niste cutite super-bune oare? am transat un pui si mi-am ciobit un cutit in el, si-acuma vreau sa iau ceva mai profi.
si o oala am ars-o ieri, ca am fo prea ocupata, si cand am simtit mirosul era deja neagra. am frecat-o bine, dar acu se vede curcubeul pe fundul ei, cred ca i-am luat stratul ala de inox si o fi ramas cine stie ce metal baga ei dedesubt. si uite-asa am ramas fara oala cea mai buna a mea, in care ii faceam la irina papa si ceiucul pt baie.
trebe musai sa pun filmulet cu irina sa vedeti ce dulcica e ea cum se ridica singura in fundic. neastamparata mamii!
ce ciuda mi-e ca in perioada baby expo tre sa merg la intalnirea de 10 ani! nu vreau sa ratez nici una, nici alta, dar se pare ca n-am incotro
oare si duminica va fi pana la 19? ma tem ca nu prea
mami de irina
dpop spune:
alex, am uitat sa spun de bertoni. eu am luat de la ei tarcul - is ff multumita de el, si scaun de masa, tot oferta de la cora, si tot multumita sunt de el. are cam aceleasi caracteristici ca un chicco de 6 milioane dar a costat 3.
mami de irina
anca.b spune:
Buna dimineata. Elena,
.
Mama, da' cit a mincat Dragos, a recuperat zilele de post!!!
A iesit soarele. ce bine ar fi daca ar tine toata ziua, sa putem iesi la plimbare.
M-am intilnit ieri cu Adriana si
Alexia, in parculet. ce fata mare are mami...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
mami_alexia spune:
Buna dimineata!
Elena, cat a mancat Dragos! Nici in zilele ei cele mai bune Alexia nu mananca atata!Ieri a mancat dimineata mamaliga cu branza, apoi laptic dupa ce am venit de afara de la joaca. Pe la 16 - pilaf de orez si un iaurt. Pe la 20- ficatel, cu rosii, castraveti si pe la 21 inca un iaurt(ca nu mai stiam ce sa-i dau)+masa de lapte dinainte de somn. Mentionez ca ea mananca mult mai multa mancare solida dupa ora 15 ca pana atunci mai trage un pui de somn si nu ii trebuie altceva.
Si noi am vazut una bucata baietel frumusel pe nume Stefan!
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
ALEX29 spune:
NEATZA
DIANA mersi mult si ai o voinica de fetitza nu gluma ,Tiadris sta in fundic dar nu se ridica singura puicutza lui mami :)
ma bucur ca ti place Bertoni ,o sa mai merg la Chicco poate gasesc acolo ceva ok
IOANA(SARA)eu ii mai dau puiului budinca de orez cu mar si banana (facute la cuptor) ,macaroane cu branza dulce
intre 9-10.30 piure de fructe ,suc ,iaurt(tnuva simplu)cu cate un biscuite (biscuitii ii face soacra mea ) ,in fiecare dimin diversific
la amiaza :piureul de legume cu carnita
pe la 5 iaurt ,budinca ,piure de cartofi ,spanac..etc
si seara la 7.30 250ml lapte cu doua lingurite de cereale
desigur ca i dau dupa fiecare masa tzitzi
ELENA draga te rog mult sa mi scrii ce fel de cereale ii dai tu lui Dragos ,cand ne am intal la Cora i ai luat ceva cu gust de vanilie ,nu mai stiu ce
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Salut
Alex nu mai ai rabdare sa iei de la BAby expo scaun de masina? Probabil vor fi oferte bune atunci si mai multa marfa. Nu stiu, banuiesc... nu am fost anu trecut, ca atunci nascusem, poate stie cine a mai fost.
Ce budinca ii dai lui Tiadris?
Adriana cruzi/crude ai dat castravetii si rosiile? In ce forma taiate? Alexia are dinti multi?
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
geanina-nica spune:
BUNA
ne-am trezit dis de dimineatza a trebuit sa merg pana la politzie sa-mi renovez rezidentza,acum am ajuns si ALVRO cum e somnoros ca nu si-a implinit somnul acum face nani nani.
SI-A revenit dupa ziua de ieri,gata iar ii nazdravanul lui mami
IOANA13-eu ii cumpar rosii cheri-cheri si asa-i plac i le dau crude,castravete nu i-am dat inca,ardei l-a probat nu prea la incantat.
Nu mai stiu cine zicea de DANONINO,eu ii dau la alvaro decand avea 1an in fiecare zi,daca nu dimineata la 10,il dau dupa masa la 17-18,si ii place foarte mult,ii bag si biscuiti dimineatza.Aici intradevar sunt mai multe sortimente.
mami_alexia spune:
Ioana, Alexia are 6 dinti. Rosiile si castravetii - toate crude,taiate bucatele mici. Faza e ca nu le prea mesteca cu dintii ca dintii sunt in fata. Dar gingiile - la masele sunt foarte umflate, si le mesteca cu gingiile. Oricum, ea e foarte selectiva cu gusturile, daca ii place mananca orice dar daca nu, poate fi pasat ca tot nu mananca.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...