Gravidute si mamici de Cluj- 79
Raspunsuri - Pagina 18
elenuta23 spune:
salutare tuturor
acuma am venit de la coafor, mergem la nunta azi iar pe Dragos l-am dus la mama de aseara si imediat merg sa il vad sa merg linistita la nunta.
noi papam la fel de bine adika felu 1 , felu 2 , laptic 3 sticluta de 2oo ml plus fructe si ceva rontait printre, eu is incantata de reusita, dupa aceasta cura cu calciu , inca nu e gata dar rezultatele se vad, papa bine si nu mai transpira k inainte.
ioana frumos baiatu, ce smecher e 
alex, nu te impacienta asa mi-a venit si mie menstruatia la 7 luni si o saptamana iar apoi pauza 2 luni si deabia acuma a inceput sa se regleze![]()
mami de sara, ma bucur pt sara k e mai bine , multa multa sanatate
va doresc o zi placuta si cu mult soare
un
pt toate
party
varsta lui Dragos
ALEX29 spune:
va multumesc tare mult tu fetelor pt raspunsuri ,m am mai linistit ,ce noroc am cu voi 
SAPTAMANA asta am o prezentare a produselor Amway ,daca va intere va astept cu mare drag la mine ,nu strica sa vedeti ,se pot face bani frumosi ,mai ales pt noi mamicile care stam acasa
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
anamica spune:
Hello,
Ioana ce dragut e baiatul, adevarat macho-man, of-of l-ai tuns sa fie frumusel in concediu? Cand plecati?
Alex draga si mie mi-a venit ceva alaltaieri asa putin si gata. Hmmm ma intrebam si eu daca asta e ...deci dupa cum zic fetele se pare ca au revenit ”indienii”![]()
Elenuta distractie placuta la nunta!
I-am luat Anei un tarc de plastic gonflabil si se pare ca il apreciaza mai tare decat pe cel clasic (in care nu prea vrea sa stea) si un carucior sport, am gasit cu bara de protectie in fata ca pt noi asta era indispensabila ca sta aplecata in fata si se sprijina de ea.
Dumiinica frumoasa si sa speram ca inceteaza ploaia,
Diana si
Ana (13.09.2007)
Povestea Nasterii
antoni spune:
am fost la o scurta plimbarica in parcul mare, ne-am dat cu ajutor pe topogan, eram toata numai un zambet,hihi, am primit un iepuras gonflabil, ce mai...pupici la toate!
mami_alexia spune:
Meli, prin centru nu ploua? Ca prin Marasti toarna cu galeata....
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
dpop spune:
alex, amway is cosmeticale?
eu as fi vrut o prezentare zepter, dar stiu ca au preturi astronomice, asa ca... mai astept, poate castig la loto ![]()
mami de irina
Ioana13 spune:
Alex eu am o pritena implicata in amway. Mi-a facut prezentare, nu am intrat, ca nu am avut nevoie de atitea. Imi iau pe parcurs daca am nevoie de ceva. Mai demult, prin studentie, cind nu prea aveam acces la lucruri de calitate, mi se pareau produsele astea fantastice, dar acum mi se par normale.
Diana multumim
.A iesit in poza aia ca un baiat de cartier... In 2 saptamini plecam. Abia asteptam. Sint faine carucioarele sport ca sint f usoare, dar nu stiu cit de comode sint pt copii. P sta atit de lungit in el, mi se pare ca ar cadea daca nu ar fi prins in centuri, dar asa e el, mai flegmatic
Ce vreme naspa, de duminica
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ALEX29 spune:
ANAMICA de unde ai cumparat tarcul gonflabil ?cred ca i f bun de luat in calatorii si ocupa si spatiu mic masina
iar legat de menstruatie acuma e ok
DIANA sunt produse cosmetice .filtre,tot felul de vitamine
produse pt par de care am auzit ca s superrrrrrr mai ales serul cica face minuni ,nu l am avut dar o sa mi l cumpar ,de fapt o sa mi iau toata gama pt par incepand cu vitaminele ,imi cade parul
f mult asa ca o sa incerc sa vad daca e asa cum se si spune
produse pt spalat rufe ,covoare ,produse alimentare etc
daca te intere hai ca doar nu strica sa vezi
IOANA asa e ,acuma sunt multe produse f bune si de calitate
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
ALEX29 spune:
ANA si eu caut carucior sport si neaparat cu bara in fatza ,de unde l ai cumparat
asa mi de ciuda tu fetelor ,nu cred ca o sa fiu in CJ cand e baby expo:(
MELI cand ne mai pui poze cu piticutza ?
ADRIANA si in Manastur a ploat ....mai picura si acuma ,lasa ca de maine cica i timp frumos
kitzy spune:
Poze noi noutze la semnatura, cu ocazia implinirii unei luni 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)