Gravidute si mamici de Cluj- 79
Raspunsuri - Pagina 17
mami_alexia spune:
quote:
Originally posted by Victo
deci, n-aveti de gand sa stati mult timp pe meleaguri clujene, sa inteleg...eventual pana termini faculatatea?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Daca ar fi dupa mine as ramane aici...o sa vedem ce ne rezerva viitorul.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
antoni spune:
Vai tu fetelor, dar harnicute mai sunteti la scris.
Ioana-e dragut cu parul tuns flacaul.
mami_alexia-lasa, daca nu a facut ceva nasol pana acum, a trecut, hihi. si maraiala trece, ai sa vezi.
Alex-na, gata cu binele...
noi pe la casuca, nimic nou, piti e fascinata de baloane, am primit o gramada, si tot incearca sa le prinda, hihi.
O seara faina va doresc!
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
IOANA tare mult imi place cum ii sta puiutzului asa tuns e un frumossssssss de baietel
MELI cum stai cu tzitzi ?te mai dor ?
ADRIANA vreti sa va intoareceti in Suceava ?:(
multum pt respunsuri fetelor
va pup si o seara frumoasa
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
quote:
Originally posted by antoni
[
noi pe la casuca, nimic nou, piti e fascinata de baloane, am primit o gramada, si tot incearca sa le prinda, hihi.
Meli am crezut ca la tiztzi tale le zici baloane si ca ii plac tare lui Piti

si P a primit baloane, am nimerit la campania electoral a udmr-ului...Ioana mama de

Patrick Alexandru (01.06.2007)
antoni spune:
buna dimineaia!
Ioana-hihi,si chiar ma gandeam ca poate va veti gandi careva.ale mele nu-s baloane,e super natural ca si marime.am 70 B acum,deci,...piti inca nu le-a remarcat,hihi.
Alex-ma deranjeaza din ce in ce mai putin.chiar va scriam la inceput a as mai face-o inca odata,dar m-am razgandit,hihi.vai tu scumpa,sunt tare aiurita,in fericirea mea am uitat sa intreb de lifting.dar in 16 ma duc si nu uit,promit
sa aveti o zi frumoasa!
Meli+
Timea-Larisa
ALEX29 spune:
neatza
No problem Meli draga oricum daca o sa mi fac lifting o sa fie dupa al doilea bebe ,deocamndata sunt ok ![]()
tu fetelor am crezut ca mi a venit ciclu dar ...se pare ca azi nimic .ati mai patit asa careva ?
anca.b spune:
Buna dimineata!
Sint treaza de la 7, de cind a dat bebe desteptarea...si eram vesela ca iesise soarele. acuma...uite ce de nori...rahat...iar n-o sa putem iesi decit pe linga bloc, printre seriile de ploaie...si eu voiam la gradina botanica
.
hmmm, poate mergem la mall deseara. e ceva
cu hara si bug mafia? ce alaturare, frate!
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
antoni spune:
Alex-eu am prietene care mo-au spus ca asa le-a venit prima data. poate e totusi ciclu.
offf, si eu sunt tare suparata cu vremea asta, faceam planuri sa mergem in parcul mare la topogane si toate cele....
mami_alexia spune:
quote:
Originally posted by ALEX29
neatza
No problem Meli draga oricum daca o sa mi fac lifting o sa fie dupa al doilea bebe ,deocamndata sunt ok
tu fetelor am crezut ca mi a venit ciclu dar ...se pare ca azi nimic .ati mai patit asa careva ?
Neatza!
Alex, la inceput la mine a fost foarte slab, pana a reintrat in normal.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
anca.b spune:
Alex, e posibil. se numeste mica menstruatie. aia adevarata poate veni peste 2 saptamini.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan