Gravidute si mamici de Cluj- 79

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

ei mai Ioana..da sa stai in chirie e lux..eu pana la 25 de ani am stat in camin! si anul trecut de fapt, la bucuresti tot in camin am stat..cu 2 tampite!ca nu era de colea sa dau 7-8 mil pe luna sa stau intr-o gars.

mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

NEATZA
ADRIANA oare sa fii fost ok ca a facut vaccinurile asa repede ?
LORE super mamica si super baietel si desigur super fotograf

mi s a stricat telefonul si sa l repar ma costa 80de lei si ,o sa mi iau altul nou ,dar asa rau imi pare ca aveam o gramada de poze si filmari cu Tiadris si nu le mai pot recupera ,am pierdut si nr de telefonnnnn:((

ELENA ce sport ai facut ?

Daca va intereseaza sa va inscrieti la AMWAY va stau la dispozitie

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Mai fetelor, i le-a facut pe amandoua odata, eu de unde sa stiu ca ar trebui facute separat? Daca nu stia doctorita, eu de unde sa stiu...M-am si mirat ca n-a facut febra...Na, asta e, om vedea acum ce se mai intampla..Ideea e ca e si tare maraita si nu inteleg de ce. Bubite nu mai sunt...poate scapam.

Victo, ROR- vaccin anti rujeola, oreion si rubeola.

Casa mea...da,mai e pana atunci..acum i se construieste etajul...si trebuie bani, credite...mai am de asteptat...

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

ALEXIA- 1 AN

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Tu fetelor azi mi a venit si mie menstruatie dupa atataaaaaa timp
oare o avea vreo legatura cu alaptatul ?

ADRIANA draga lasa ca o sa aveti si voi casuta voastra

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Paula am stat si in camin 4 ani, a fost fain, dar nu as mai avea nervi acum. Fiecare perioada cu ale ei...

P netuns si tuns

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Alex, nu cred ca are legatura cu alaptatul, pur si simplu a venit dupa atata timp. La mine a revenit dupa 3 luni si nu a influentat cu nimic alaptatul.

Ioana, pt Patrick. Cum de l-ati tuns si n-ati mai asteptat pana la taierea motului? Oricum, aveti de unde taia si mot.

ALEXIA- 1 AN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Alex, e in functie de corpul fiecarei femei. nu cred ca are legatura cu alaptatul. mie mi-a venit la o saptamina dupa ce a facut stefan 2 luni...insa din acel moment am avut lapte tot mai putin...intr-o luna s-a dus cu totul. insa stiu fete care au alaptat pina la 1 an, desi le-a venit cm.

Adriana, unde va construiti casuta?

Victo, am urmat exemplul tau si ieri si azi si am iesit la plimbare, chiar daca a fost vreme urita. am facut cite doua dusuri/iesire, dar nu imi pare rau...asa aer curat e dupa ploaie...ma echipez cu husa de ploaie si cu umbrela, fis, adidasi...si ii dau bataie. stefan e super mirat de zgomotul ploii pe husa de plastic. il asculta foarte atent.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

anca si eu tot de aia il scot pe/dupa ploaie, ca miroase altfel aerul ;)mai ales in grad botanica:)

adriana, am inteles. dar e obligatoriu sau facultativ ROR asta?

Mergi la inceput

Anca, casuta e la noi , la Suceava. Si e mare casuta doar ca avem mult de lucru la ea.

Paula, e obligatoriu ROR-ul. Dar vad ca nu are nimic altceva, bubitele alea inca mai sunt dar nu se mai vad asa de tare.

ALEXIA- 1 AN

Mergi la inceput

deci, n-aveti de gand sa stati mult timp pe meleaguri clujene, sa inteleg...eventual pana termini faculatatea?

Mergi la inceput