Gravidute si mamici de Cluj- 79
Raspunsuri - Pagina 19
ALEX29 spune:
KITZY iti vine sa crezi ce fetitza mare ai ? la multe lunisoare ,e o frumoasa si o scumpa ca si mami de altfel
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
Ioana13 spune:
Kitzy ce a trecut vremea... E o dulce cu minutele ei pe sus si strimbaturile de bb mic.
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)
sara2007 spune:

dupa ce m-am chinuit sa scriu vreun sfert de ora....mi-am dat seama ca nu m-am logat.morr
iarasi e noapte,si cum aspus adriana s-a format o rutina,sa vedem daca a venit elena de la nunta![]()
adriana,si sara are de o sapt ceva bubite din alea rosii,in jurul urechilor si pe spate.dc mea a zsi ca n-o ingrijoreaza.poate i-am dat prea mult nurofen la inceputul racelii.deci nu te injrijora ,poate-s si de la caldura.noi facem prima data varilixul,pt varicela.apoi ror-ul.faceti careva pt varicela?
alex mie mi-a venit ciclul pe la 4 luni si tit asa neregulat,mi-a venit dupa 2 luni crezand ca poate am ramas iar,cu toate ca n-avea cum.am citit undeva ca unii copii alaptati sug mai putin in timpul menstruatiei mamei deoarece gustul laptelui se modifica oarecum si nu le-ar placea f tare.sara n-are nici o problema.
alex pe mine m-ar interesa mai mult cum s-ar putea face bani,prea putin sa cumpar.cam cat castigi pe luna?trebe sa ma inscriu ,nu?numa cumpara lumea prod astea?merita?
am vazut toti copii tunsi,is niste scumpi.asa-i schimba,parca-s altii.si eu mai vreau odata s-o tund,apoi ma gandesc sa il las sa creasca,vreau la vara s-o vad cu codite
sara e aproape bine,face in continuare aerosol.dar nu prea vrea sa steie.papa binisor,dar numai ce vrea ea,ii f mofturoasa.felul 2 inca nu-l vrea,cand vede ori isi intoarce capul ,ori daca din greseala a deschis totusi gura il scuipa,nu stiu ce sa ma mai fac.o las asa,ca doar n-am ce face,nu pot sa-i dau fortta,ca mia rau ii fac.dar numia am idee ce-as putea sa-i dau sa ppae.voi dimineata inafara de cereale si fructe ce le mai dati copiilor.
geany ce mai papa alvaro dim?da-mi te rog niste idei.ca-i mai marisor si papa mai diverst.mersi
va doresc o nopate frumoasa
ioana
mami_alexia spune:
Neatza!
Kitzy, la cat mai multe lunite printesei tale!
Ioana, dar daca nu ii dai ciorba si ii dai felul 2, tot nu-l mananca? Si eu astept idei de papa, nici nu mai stiu ce sa-i mai dau...Iaurt ar balota la greu daca i-as da, cu mancarea e selectiva, cand ii place, cand nu-i place..Ultimele doua zile a mancat bine, dar nu ma bucur inca
In schimb, invata de la o zi la alta...Raportam o reusita de milioane, se urca singura in pat(si patul nu e de ala jos, are o inaltime oarecare)!!!In sens invers nu reuseste dar nici in cap nu se duce,a invatat unde e limita si daca vrea sa se dea jos ma cheama..In schimb de urcat o face singura!
Azi am examen asa ca ma pun pe invatat. O zi buna tuturor!
Edit: i-am cumparat niste masinute care merg singure(din alea ce le dai in spate si apoi merg singure).I-am aratat cum merg, ne-am jucat, s-a distrat la culme...si cand am lasat-o sa se joace singura cu ele, le trantea de le sareau fulgii...ea vroia sa le faca sa mearga dar nu stia cum, asa ca singura modalitate de a le vedea ca se deplaseaza era sa la arunce. Bineinteles ca din 3 au mai ramas 2.
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
kitzy spune:
Alex chiar nu-mi vine sa cred ce repede creste, parca pe zi ce trece e tot mai mare 
Multumesc mult de urari! 
Ioana multumim, mai nou e tot cu mainile si picioarele pe sus, abia astept sa si le descopere, manutzele deja le baga in gurita cand ii foame si incepe sa-si incruciseze degetutzele ![]()
din partea noastra!
Adriana multumim mult! 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
ALEX29 spune:
NEATZA
ADRIANA tare faza cu masinutele
IOANA(SARA)tu comanzi produse pt tine tu puiule ,nu trebuie sa comanzi ca sa le vinzi ,sunt multe de explicat ,vb pe mess
ne vedem in parcul mare
INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007
dariandra spune:
Buna dimineata la toata lumea si o zi cat mai frumoasa in compania celor dragi!
KITZI - Scumpica ta este tare draguta, ca o bombonica fondanta (asa-i spuneam eu Dariei cand era mai micuta).
LA MULTE, MULTE LUNI SI SA CREASCA MARE!
Astzi ne-am propus sa stam mai mult afara, pentru a recupera zilele ploioase.Asa ca, pe la ora 12 vom fi in Parcul Mare.Va asteptam la aer!
kitzy spune:
Andreea multumesc mult!
Si noi iesim azi afara ca e tare frumos....sa recuperam si noi zilele pierdute, dar noi o luam la picior prin cartier pe alei, ca e tare frumos si liniste 
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
www.youtube.com/watch?v=L05Y1MeutPA" target="_blank">Montaj Diana
Povestea nasterii
de
Diana (24.04.2008)
geanina-nica spune:
buna diminetza si de la noi
KITZY-
AI O mamarutza scumpa foc,sa-ti creasca mareeeeeeeeeee mareeeeeeeee
de la ALVARO
Ioana-Patric deja cu freza aceea de elegant cucereste inimile la fete........
LORE-si gagiul cu gagica ce fain,asa in ritmul asta ALVARO,ramane pe dinafara![]()
geanina-nica spune:
IOANA MAMA SARA-eu i-ti zic meniul,cam dupa ore incerc sa-l mentin.
can dse trezeste la 10 dimineata,ii dau lapte cu cereale sau cu biscuiti,sau orez cu lapte sau gris cu lapte.-cand se trezeste si bea o tura de lapte pe la 6 diminetaza,atunci la 10-11 ii du oua,cresnvusti paine cu pateu de peste,pui,ii fac soldatei,si la toate astea cu rosie cruda.OUALE Fierte sau papara,sau ochi dar cu foarte putin ulei,sau daca ai tigae de aceea buna fara ulei daca poti.a ii dau oua de prepelita,ca-s mici si asa-i plac.
-ii mai dau dupa pe la 12 suculet de fructe.
-la 14 ii dau supica,dar ii triturez carnea intodeauna in supica iimpreuna cu morcovii,adica ii fac ca un fel de fluturasi
incerc sa-i dau intodeauna carnea impreuna cu felul intai,si asa nu-i mai dau felul 2.dupa care ii dau fructe sau iaurt,daca zici ca-i place dai iaurt dupa masa,
la 18-dupa ce se trezeste ii dau brazica,iaurt sau fructe,depinde de cedesert a mancat la amiaz.
si seara pe la 21 ii dau cremvusti carne de peste pane sau pui snitel,este ca nu vrea nimic si dau doar laptele cu cereale,facute din fructe sau cu iaurt.
AM citit undeva ca daca manaca o data pe zi carne e suficient.
sper ca ai inteles ceva pupicide la ALVARO.
AA ERA SA UIT SI ALVARO are perioade cand nu vrea sa mance,si nu-l fortez dar nu-i nici alceva sa vezi cum manaca seara,de parca fuge foamea dupa el.![]()
important e sa nu-i fortez
las-o sa-i fie foame.nu-i pune televizorul sau alceva dai o lingurita in mana si lasa sa mance ea,de ex crenvusti,cu manuta cu ce vrea ea si las-o singura,vezi ce face........