Gravidute si mamici de Cluj- 79
Raspunsuri - Pagina 15
mami_alexia spune:
Help...cred ca Alexia face rujeola/rubeola..e plina de bubite marunte pe gat si spate...acum au aparut de vreo ora. Cred ca e reactia de la vaccin, am citit ca in uma vaccinului ROR poate face rujeola/rubeola(nu stiu care e diferenta intre ele).
Lore, parca David facuse ceva de genul asta? Cum s-a manifestat?
M-am gandit si la varianta unei alergii..dar nu vad de la ce, astazi n-a mancat nimic nou..de altfel nici n-a mancat prea mult, ca refuza mancarea. Ma gandeam ca are vre-un motiv , asteptam sa apara...
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)ALEXIA- 1 AN
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
elenuta23 spune:
vai saracuta alexia, nu a papat capsunele???se poate si de la aia sau poate de la vaccin ii, nu te alarma inca sa vezi pe dimineata, apar ca niste bubite mici pe piele seamana cu alergia. intr-un fel e bine sa faca bolile copilariei cat de mici, eu am zis k nu o sa il feresc de ele, e bine sa le faca mai repede deact mai tarziu deoarece la adulti ii mai nasol.
sanatate multa mamarutei, un
sa ne zici si noua k urmam la vaccinul asta , k sa fim pregatiti.
party
varsta lui Dragos
mami_alexia spune:
Nu e de la capsuni, capsuni a mancat acum o spatamana.E de la vaccin. Dupa mine nu l-as fi facut..un vaccin trebuie sa imunizeze nu sa provoace boala..vai, ce nervi am...
MAMI(Adriana) &
elenuta23 spune:
te cred, si pe noi ne-a chemat la acest vaccin la un an si 3 luni,
voi cum de l-ati facut mai repede??
party
varsta lui Dragos
mami_alexia spune:
Neatza! Se pare ca m-am alarmat degeaba...nu au mai aparut alte bubite si cele de aseara nu si-au modificat forma / continutul, nici nu mai sunt asa vizibile. Nici nu stiu de la ce au aparut..pot fi totusi de la vaccin, am citit ca pana in ziua a 10-a pot aparea bubite, nu rujeola, ci doar bubite. Febra n-a facut...asa ca mai asteptam sa vedem ce se mai intampla. Totusi ma gandesc ca daca era rujeola evolua in noaptea asta putin.
Sau a facut alergie la ceva..dar nu stiu la ce..sau poate i-au aparut de la caldura..
Elena, ROR-ul se face intre 12 si 15 luni si daca tot ne-a facut vaccin la 1 an, a zis sa il faca si pe asta, a zis dr ca asa procedeaza ea.
MAMI(Adriana) &
Victo spune:
adriana, ma bucur ca e bine piti.
pt ce e vaccinul asta ROR?
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
antoni spune:
buna dimineata!
mami_alexia-eu asa stiu, asa am invatat la infectioase ca intre cele doua vaccinuri trebe sa fie 1 luna,daca nu, face reactie.i-a dat amandoua vaccinurile deodata?
anca.b spune:
Buna dimineata!
Adriana, bine ca e ok micutza! 
Lore, am incercat sa vad pozele, insa nu ma lasa sa deschid pagina...oare de ce? mai incerc...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
dpop spune:
anamica - cat e de frumoasa ana!!! imi place tare poza la geam,si alea la iarba verde. si foarte bine ca ai grija de sanatate, ca e mai pretioasa decat toate.
mami de irina
Ioana13 spune:
Salut
La multi ani Elena MAria... nu s-a stiut ca e si ziua ta!!!
Ce faini is gagicu cu gagica!
Adriana eu si acum mai am cosmaruri ca stau in chirie.. pina pe la 25 de ani cam asa am stat... sa vezi ce satisfactie vei avea cind vei sta in casa ta... si vecinii (unii) sint mai rai cu chiriasii, parca ii roade undeva
Ioana mama de 
Patrick Alexandru (01.06.2007)