Gravidute si mamici de Cluj- 79
Raspunsuri - Pagina 14
anca.b spune:
LA MULTI ANI ! ELENA V. 

Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Elena, vrem si noi pe hinta!!!! da inca sintem mici si nu stim sa stam in fundic. las' ca crestem noi....
quote:
Originally posted by elenuta23
mersi mult tu fetelor de urari
am reusit sa pun filmuletu in care zicem hinta polinta
http://good-times.webshots.com/video/3008627240103538248KCpLbr
acuma s-a trezit mergem sa papam si apoi iesim afaraparty
varsta lui Dragos
Anca si
Stefan (13.01.2008)www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
anca.b spune:
Alex, si Stefan a fost miriit, insa acuma, dupa-masa. De dimineata a fost chiar prea cuminte. Cred ca se pregatea pt ce-a urmat. a urlat la propriu trei ore si nu I-a convenit nimic…acum a adormit si mai mai relaxez si eu un pic aici pe forum. Am citit reteta ta de budinca de orez.Stefan cred ca n-o sa manince asa ceva, ca nu m-as putea abtine sa n-o devorez eu pe toata
(sint mare fan orez cu lapte)…si n-am voie!!!
Lore, iar la cumparaturi, mami?
Adriana, n-ai ce face cu vecina. Cu oamenii prosti nu trebuie sa-ti pui capul ca au mintea odihnita!!!! Bine macar ca proprietarul stie cu cine are de-a face si nu va face si el probleme.
Diana, am vazut o multime de poze cu Ana. Nici nu mai are rost sa zic cit e de dragutza. Bine ca te-ai apucat de ceva care sa te puna pe picioare, ca esti muuuult prea slaba, scumpa. Si trebuie sa te pregatesti, ca greul de-acuma incepe…va trebui sa alergi toata ziua dupa Ana si ai nevoie de putere…
Anca si
Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
geanina-nica spune:
alex-scumpa i-mi zici te rog reteta mai pe larg te rog
eu o fac acum budinca dar cu cantitatile dupa capul meu
sper sa iasa buna
Victo spune:
daca tot v-ati adormit minunile..v-am pus poze noi cu piti meu
ma duc sa preg marea cina..adicatelea crenwurstii aia amarati..la pranz sotu a uitat sa aduca haleala de la "chineji"(pun ghilimele, sa nu ziceti ca-s inculta, stiu ca se zice chinezi..da si ortodocsi..![]()
)..asa ca am comandat rapid o pizza in zona..
vai ce-am fost si ce-am ajuns..
si de aspirat, n-am aspirat...![]()
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
Victo spune:
acum o admir si pe micuta ana..dar cum sta ea in cada singurica...si ce frumos papa..si noi avem castronel la fel..pentru fructe, ca supa ii dau in altu..
aici http://good-times.webshots.com/photo/2494616370103118591QhOzGV seamana cu stefanut..
deci..tare simpatica...mai fetelor..eu sunt la fel de indragostita de fi-miu ca in prima zi..![]()
![]()
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
redai spune:
Anca scumpa la cumparaturi.
Am uitat sa iau ceva pt niste platoruri.Maine o sa avem musafiri.Vin niste prieteni sa ne cheme oficial de nashi.
Eu tot pe fuga de ceva vreme.Nu am apucat sa vad nici o poza, nici un filmulet.
.dar duminica dupa masa imi rezerv timp numai pentru asta.Sotul pleaca la Bucuresti si raman iar singurica.
Acum i-am terminat baitza la Dav,a papat un piculet si a adormit.Noapte buna tututror.
Meli cum te smti?E ok cu "ele"/"ei"(nici nu stiu cum sa le spun)
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
redai spune:
Am reusit sa vad un "gita plita"[:d].Care umbla aproape singurelE tare dulcic elena scumpa.
Si ca sa ne laudam si noi am pus AICI POZE NOI
David,www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare,
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".![]()
elenuta23 spune:
multumesc pt urarile facute
Elena V LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!

Cce coincidenta
tot binele din lume ti-l doresc, sa fii fericita, iubita si implinita.
party
varsta lui Dragos
elenuta23 spune:
lore sa creasca mare si voinic , scump ii dar si Tiadris cum stau ei amandoi acolo pe banca, deja va puneti bine soacrele.
tu lore da ce faci de areti asa de bine????????? ce slaba esti , te invidiez, si eu vreau mCr 10 kg minus

, asta e las k la anu am apuk de slabit sa fiu si eu in rand cu lumea.niciodata nu am crezut k voi arata asa de grasa
, dar dupa 9 ani de sport am facut pauza ....si acum iata-ma

va pupik si week placut, noi duminika mergem la nunta iar maine ns daca am timp sa mai intru

tuturor
party
varsta lui Dragos