Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao dragelor! Suntem acasa , aseara am ajuns , dar netul meu nu a vrut sa se conecteze.

Multumiri pt gandurile bune !

Profu de la Viena crede ca nu este rabdomiosarcom alveolar pt ca ar fi explodat pana acum. Dar asa spunea si profu de la Miskolc si ei au operat si au facut biopsia si a iesit acelasi lucru.
Vom trimite blocurile de parafina in momentul in care o sa avem si lamele de la Miskolc.

Ne-a mai spus ca trebuie sa continuam asa , adica ce am inceput , ca el asa ar face.
Sigur ca eu speram la altceva ...

Cat despre Emma , este suparata ca ii cade tot mai mult parul si mai are doar cateva fire ... , dar am reusit sa o duc 3 zile la Prater Park si sa vedem putin orasul.
Drumul de intoarcere a fost mai greu ... fara AC , dar am facut mai multe opriri.

Acum sa vedem ce zice si dr noastra.

la toate si toate cele bune!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Uraaaaaaaaaaaa! Sa fie intr-un ceas bun!

ps: Las ca o sa-i creasca mai mult si mai frumos!- spune-i si tu asa! stiu si eu ce sa mai spun...

Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ma bucur si eu, alaturi de voi !
Doamne ajuta, pentru vesti bune in continuare !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Te asteptam la copiii din 2002 sa ne mai povestesti de nazdravana ta, scumpa!!

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Aida ma bucur din sufletu pentru vestile bune sa sper dupa biopsie sa fie si mai bune!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Aida, bine ati venit acasa
sper din tot sufletul ca profesorul de la Miskolc sa se fi inselat si cel de la Viena sa descopere altceva adica ce banuieste el ca nu-i bun diagnositcul pus in ungaria
Doamne ajuta si printesa mica sa nu mai fie suparata

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

pana la cer si inapoi.

pentru Emma

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Aida, trebuie sa fie bine!!! NU se poate altfel. Pupa mantza mica, discret - sa nu se tureze - si din partea mea. Dragutza de ea ...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Aida

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aida si Emma si

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput