Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*
Raspunsuri - Pagina 10
maru spune:
pupici emmei si mamei ei curajoase
nu va pierdeti speranta!
Doamne'ajuta!
POZE
http://maru-incotro.blogspot.com/
sinzi_ana spune:
Aida, ne rugam si noi in continuare si sunt sigura ca Emma va iesi invingatoare!!!!
Multi pupici de la noi!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf
vikinga spune:
Aida multa sanatate Emmei!Am vazut pe prima pagina ca se poate trimite un ajutor Emmei si prin pay pal, e vorba de contul pay pal al Oanei.b din USA, mai e valabila optiunea asta? Daca e prea complicat de trimis din USA in Romania, incerc sa ma reorentez spre un cont din Ro, dar mi-ar fi mult mai usor prin pay pal.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Mariaa spune:
Aida are probleme cu netul si in plus e mai toata ziua la spital cu Emma. Noutatile sunt urmatoarele:
la radiografie la plamani nu se evidentiaza nimic, deci e curata.
la eco nodulul care era langa artera femurala nu se mai vede, a disparut, ceilalti sunt la fel, poate usorrrr de tot mai mari. in rest nu sunt alti noduli noi, nu sunt zone unde sa se fi extins.
azi i-a facut punctie din maduva, a stat de dimineata pana acum la spital. ieri la fel. maine trebuie sa fie la pranz acolo pentru electrocardiograma.
parerea doctoritei: optimism moderat!
sambata Emma a tras o joaca (iar aida o gura de aer..) cu familia O'stai de i-a lasat lati la finele zilei iar de duminica s-a marit familia pisicescu cu doua matze mici alb cu negru. Emma e in delir dupa ele
Aida va pupa pe toate
Doamne Ajuta!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
monica-elizabet spune:
multumim de vesti Maria
Doamne ajuta! ce vesti bune sa dea DD si de-acum incolo numai asa sa fie
sa stapaneasca sanatoasa matza emma cele 2 pisicute
am vazut pozitele, toate sunteti niste frumose si Maya si Oscar(parca) sunt minunati...va si ma bucur tare mult ca v-am revazut
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Anina_n spune:
Multumim pentru vesti, Maria si pentru poze !
Aida si Emma, sanatate, putere si curaj sa mergeti inainte ! Sunteti fantastice !!!
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Diabet zaharat la copii, Copii din 2002, Copii capricorn
GiaDavid spune:
Mariaa, multumim pt noutati! Sa dea Domnul numai noutati pozitive sa fie de acum inainte!
Multumim si pt poze, am vazut niste fete noi foarte frumoase pe acolo...
pupici cu lipici si multa sanatate la toata lumea!
Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)
Mariaa spune:
Aida are in continuare probleme cu netul.
Emma a primit ieri catelusa care si-o dorea atat de mult de ziua ei, o fetita Westie
in rest, asteptam rezultatul din ungaria.
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara