Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*
Raspunsuri - Pagina 11
Dodo-pui spune:
Mariaa ,
Ma bucur ca a primit Emma ceea ce si-a dorit ;
Aida si
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
monica-elizabet spune:
sa stapaneasca sanatoasa catelusa
pe aida si emma si pe tine Maria si multam de vesti
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
Nicoleta spune:
Emma, sunt cu gandul alaturi de tine! Fii puternica, asa cum ai fost pana acum!!! Aida, te pup si ma gandesc la voi!
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
GiaDavid spune:
Asteptam poze cu catelusa si multa BAFTA, capul sus, mai e putin!
Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)
Mariaa spune:
animalute
Aida are mai multi 'copii' in zona acum, asa ca e prinsa pentru moment. N-o sa fiu prin zona marti, asa ca va reamintesc de acum (desi nu prea cred ca e nevoie) ca marti avem de sarbatorit o fetita foarte curajoasa, Emma!
pentru Emma
Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
aidaciolac spune:
Ciao dragelor!
Iaca imi merge si mie putin netul ... sper sa il tina pana trimit mesajul ... si dupa atata timp vin cu niste vesti cat se poate de proaste
Saptamana asta am inceput inca o cura din care am facut doar jumatate (deci mai urmeaza saptamana care vine jumatate) , nu asta e problema , problema este ca nu isi face efectul. Este vizibil cu ochiul liber ca nu se intampla nimic bun , nu cresc inca tumorile pe chimio , dar nici nu stiu cat o sa mai tina asa .
Din toata populatia de celule , acum se pare ca au ramas doar cele rezistente la chimio si acestea se inmultesc si nu vor sa dea inapoi.
Saptamana asta o analiza a iesit marita , cea care arata ca oasele sunt afectate , asa ca pe 1 iulie facem o scintigrafie sa vedem cum stam.
Azi a sosit rezultatul de la punctii care nu este deloc bun: 5,5% si 4% (normal este pana la 4,99%)
Nu stim ce sa facem in continuare , de fapt nu este nimic de facut , iar doctorita ma pregateste de ce este mai rau. Stie ca sunt tare , dar mai stie si cat de mult o iubesc si ca taria mea are o limita.
Saptamana care vine , miercuri , facem si un RMN.
Maine la 7:30 o sa fiu la usa profesoarei in speranta sa imi faca o programare la Viena , ca sa nu mai merg prin clinica aia privata si sa duc absolut toate mostrele (biopsii) , lame de la medulograme , RMN-uri si pet/ct-uri ... si sa stam iar de vorba.
Chiar si asa stiu si sunt pregatita ca nu sunt solutii , dar inca mai incerc.
Emma e o zapa ca si animalutele ei si parca vrea sa profite de fiecare minut pe care il mai are. Nu sta locului o secunda si ii merge gurita continuu. Aseara am culcat-o si dupa 10 minute s-a auzit o bubuitura ca si cum un dulap mare a fost aruncat de pereti (nu am dulap ). Fug ingrozita si cu inima intre dinti si cand colo Emma tantosa in mijlocul patului isi tragea putin nasul. La intrebarea ce a facut , a zis nimic prima oara dar am insistat si a zis ca a cazut din pat ca se tavalea asa tare ca la raliu cu tot cu curbe ...
Nu pare sa o deranjeze nimic , nu pare bolnava nu i-a fost rau saptamana asta (doar o data a vomitat , in rest a mancat f bine ... clar ca doar ce ii pofteste inimioara) ... ieri seara a poftit mici la gratar afara ...
Ma uit la ea ca se maturizeaza si s-a facut si ea maricica si zau ca mi se rupe sufletul. As vrea atat de mult sa o ajut si nu stiu cum si sunt atati de multi care ar face-o doar ca ea sa fie bine , dar nu exista remediu in nenorocita asta de boala si e atat de scumpa si pretioasa
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Dodo-pui spune:
Aida
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!