Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Aida e prinsa cu lucrul la noua casuta iar Kissy (Emma) e jucausa si in forma maxima ca de obicei
...Aida e pe pilot automat
va pupam dragelor

pentru Emma

ai grija si tu ca Alesia sa ajunga acasa

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumim pentru vesti Maria si pe tine si pe matze..ma bucur nespus ca sunt bine

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

AIDA, sper ca sunteti bine! ne gandim la voi mereu! Ce matza curajoasa si frumoasa ai!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Vesti de ultima ora...

Fetelor,

Am vorbit si ieri si azi, foarte mult cu Aida.
Nu e asa cum stiam, ca lucreaza la casa, si de aceea nu are timp sa ne mai scrie.
Problemele sunt altele si inca destul de apasatoare.
De doua saptamani matza Ema se umfla din nou, atat piciorul, cat si inghinal.
Am auzit-o la telefon, cum plangea si-i spunea Aidei ca o strang chiloteii si pantalonii, de fapt pe ea o deranjau umflaturile...
Face tratamentul dat de Serghei din Constanta, Aida zicea ca ii este cam teama sa inceapa de maine aceste picaturi, ( un fel de chimio)care fac bine pe o parte, dar rau altor organe, cum ar fi ficatul.
M-a rugat sa va scriu si va cere scuze, dar nu mai poate intra pe forum, trece din nou, prin momente cumplite.
Daca peste o saptamana dupa aceste picaturi, nu se desumfla, va fi nevoita sa o duca la spital, aici in TM, pentru chimio, sau altceva care sa amelioreze cumva sau sa stagneze evolutia bolii.
Pe langa toate astea, era foc de suparata, pentru ca a trimis la Clinica din Austria toata documentatia, a si platit pentru investigatii si astepta un raspuns de acolo.
Si inca cum il astepta!
A lasat 3 nr. de tel, iar ei au trimis raspunsul tocmai la spital,la D-na dr. Serban, (veche cunostinta a Aidei), la Oncologie.
A durut-o la baston, ( scuzati-mi expresia) pe Doamna Dr. Serban, de raspunsul acesta mult asteptat
Pentru dansa, lupta cu secundele si cu viata nu inseamna nimic.
Aceasta individa a primit raspunsul din Austria deja din 6 august, azi suntem in 26, si nu s-a sinchisit sa o anunte si pe Aida.
Superb, nu?
Cata moralitate!
Ea mai are puterea sa va pupe pe toate...

Haideti, sa-i scriem toate cate un gand bun, chiar de va fi nevoie, listez gandurile voastre si i le duc...vor fi ca un pansament, sunt sigura!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Aida capu sussi roaga-te sunt sigura ca DD are grija de Simona.Fi tare pentru ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

aida, sunt sigur ca Simona se va face bine..
daca ai avea puterea sa o reclami pe doctoritza...ce as ma da cu ea de pamant...auzi, soarta copilului in mainile ei si ea ...o idioata!

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Emma nu mai e de mult Simona, e Kissy - va rugam asa sa o 'strigati' pe puiutza mica o sa va explice Aida cand are timp care-i povestea cu schimbarea numelui, cu botezul

chiar daca nu are starea necesara sa scrie, Aidutzu va vede si citeste si stie care ii sunteti aproape

pentru Emma

sustine si tu lupta asta! semneaza si tu www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">petitia!

Lyme
blog DC,Impreuna Timisoara

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

n-am stiut de aceasta schimbare, Kissy suna ata de furmos, multime de pupici pentru mitzisor luptator

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Aida, suntem alaturi de tine.
Pupam pe Kissy mica!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Aida, curaj, draga mea, stiu ca e greu.. nu te gandi la ce o sa fie, la ce a fost, doar bucura-te de Matza mica si iubiti-va...
Va imbratisam tare,

Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput