Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*
Raspunsuri - Pagina 15
GiaDavid spune:
In sfarsit...ce net nebun! -si al tau, si al meu!
Multa bafta la primirea rezultatelor si distractie placuta lamare!...pe fuga sa nu fuga mesaju cu netu care pleaca...puuuuuuuuuuup dulce!
Ce bine ca sunteti bine!!!
monica-elizabet spune:
Aida pe amandoua si va urez distractie placuta si multa, multa sanatate
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
aidaciolac spune:
Scintigrafia a iesit bine , deci oasele nu sunt afectate ... gata acum la , bagajele in masina , ne imbracam si plecam
la toate si grija de voi
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
monica-elizabet spune:
aida, ma bucur mult de tot
Doamne ajuta! multa sanatate si sa va distrati fain
[pup[
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
aidaciolac spune:
Totul pregatit si pus la punct , catel si copil in masina , totul incuiat si sigilat , scot masina pe poarta , inchid portile si cand sa ies pe poarta mica urlete si strigate , Emma disperata sare din masina ca ea nu mai vrea sa mearga atata drum pt mare , Aqua magic , gondola din Mamaia , Satul de Vacanta de la intrare , Delfinariu cu noile animalute , mers la servici la mamaia unde are 15 catelusi frumosi mici ... si multe alte distractii in program ca nici nu aveam timp sa respiram ... si NU si NU ca ea nu vrea sa mai mearga atata drum si gata.
NO COMENT! ... ne-a blocat pe toti. Nici nu stiu cum sa fac mai ales ca nu e primul episod si de Paste a facut la fel ... si ca si atunci mama s-a pregatit ca nebuna ca ii vine sufletul si viata ei pe nume Emma si fata mai mare ...
So , ce sa fac si cum sa procedez?
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
adriana spune:
Mergeti noaptea cand doarme ea?
Sau nu mai mergeti.. eu o inteleg, atat de obositor e drumul...
GiaDavid spune:
Off, Aida, si eu care eram suparata ca nu imi mai vedeti mesajul cu bucuria pe fata ca analizele au iesit bine, acum venisi cu asta...
Off, nu stiu cum e mai bine! Stai de vorba cu ea, explica-i ca veti pleca noaptea sa nu simta "drumul lung", ca veti opri de cate ori vrea ea...samd! Dar initial vorbeste ca si cand nu ti-ai da seama ca ea va asculta(cu dl Miorlau pe care il salut!) ca ti-a dat o prietena telefon si ti-a povestit...si incepi sa insirui acolo chestii atractive...cu siguranta esti f priceputa la chestii dintr-astea, asa ca...daca e interesata si intra in discutie cu voi, nu ii mai spuneti ca voi vreti sa mergeti la mare, dar vorbiti (intre voi) in continuare de cat de frumos este!-sa se simta un pic nebagata in seama... Pana la urma va accepta! Spuneti-i ca stiti ca e obositor drumul si de aceea veti pleca noaptea si ea va fi seful de drum: cand spune STOP, voi opriti masina!...pe drum, veti vedea voi cum veti face!
Hai pupici, ma bucur enorm ca scinti...chestia aia a iesit bine si DISTRACTIE PLACUTA la mare! ... spune-i si de trenuletul groazei ca am observat ca a incantat-o la Disneyland
mihai_nela spune:
Buna ziua,
Ma numesc Mihai Nela,si sunt mama unei fetite,Alexia,in varsta de 1 an si 8 luni care a fost diagnosticata la 10 luni cu :NEUROBLASTOM TORACIC,stadiul 4.Am deschis un topic la umanitare,Salvati-o pe Alexia, dar nu stiu de ce este suspendat.Va rog sa-mi spuneti daca stiti mai multe despre asta.
Mai multe informatii despre Alexia:
http://savealexia.blogspot.com
mail:m_nela_77@yahoo.com
MsLara spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
Scintigrafia a iesit bine , deci oasele nu sunt afectate ... gata acum la , bagajele in masina , ne imbracam si plecam
la toate si grija de voi
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Draga Aida ma bucur din suflet ca a iesit bine scintigrafia !
Cu putina rabdare in curand veti fi... pe val!
matza frumoasa si schimbatoare!
Emma lupta iar cu cancerul
Lali
Carmenbr spune:
Aida,
Ma bucur din tot sufletul ca scintigrafia a iesit bine. Si sper sa ajungeti si la mare, ca pe urma sigur Emma nu se va mai lasa dusa de acolo.
Azi am citit un articol si gandul mi-a fugit imediat la voi. Sper ca asta sa fie sansa Emmei, sa va ajute Dumnezeu sa apara medicamentul pe piata cat mai repede. Sau poate ca prin doctori puteti face rost de el, chiar daca este in perioada de testare. Nu stiu daca e posibil, dau si eu idei, ca tare imi doresc sa se sfarseasca odata chinul asta al Emmei, al vostru.
http://www.cotidianul.ro/cancerul_va_fi_vindecat_de_o_ciuperca_descoperita_accidental-50259.html
Va sarut si va imbratisez din tot sufletul,
3 anisori...uraaa!