Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*
Raspunsuri - Pagina 14
monica-elizabet spune:
Aida, si tin pumnii...tine-o ocupata cu ceva sa uite de sete si de foame, un joc pe psp sau ce-i place ei cel mai mult
sunt alaturi de voi
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
marami spune:
LA MULTI ANI pisicutzo si sa fi mereu o invingatoare, multa, multa sanatatate si tot ce iti doresti.
minunate bunataturi virtuale, Aida, voi astepta sa te intreci in ele an de an alaturi de domnisoara Miorlau multa putere
Mandrutzele mele Diana (29 sept.1991) si Oana (18 iul.2005)
pozne-npoze
Anuska spune:
LA MULTI ANI!
Ema!
DD sa fie cu voi mereu!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
GiaDavid spune:
Multumim de vesti, Aida! :) Asteptam altele...buuuuuuuuneeeeeeeee!
Pupam Matza Emma, pe mama ei si multa forta si putere Dlui Miorlau! Aida, tu esti o fumeie puternica, asa ca tzine, soro, capul sus! Fii optimista, nu uita ca puterea gandului poate influenta actiuniile, poate influenta decursul lucrurilor!
aidaciolac spune:
Ciao dragelor si scuze de intarzierea asa mare , dar netul asta imi face mari probleme ... sper sa apuc sa trimit mesajul asta ...
Deci Rmn-ul ... nu este nicicum. Adica , partea rea este ca tumorile sunt tot acolo si se maresc incet si sigur ; partea buna ca nu s-au mai extins si ca unele dintre ele au tesut necrozat.
Problema cea mai spinoasa este ca nu merge tratamentul , iar dr noastra nu este multumita absolut deloc , pt ca ea spera ca cei inghinali (3la numar) sa dispara ... asa ca continua sa se zbata si sa caute alte solutii pt noi.
Emma disperata ca intotdeauna , abia asteapta sa mergem la mare ... , dar inainte mai avem de facut o Scintigrafie (analiza care arata daca si oasele sunt afectate) ... si apoi la mareeeeee , asa ca maine avem alta zi grea
... trimit repeda sa nu se intrerupa , apoi vad ce am scris si ... completari
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
...Si poate ca de miercuri o sa intru mai des de la sora-mea , desi nu stiu cum o sa iasa , ca si sora mea o sa ajunga odata cu mine (deja a plecat spre casa din Austria si o sa ajungem marti seara la Constanta) asa ca o sa iasa cu inca de la inceput
Va pe toate si aveti grija de voi si concedii placute ... o abia astept sa ma caftesc cu sora-mea ... si multa sanatate!
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
aidaciolac spune:
3 mesaje la rand ... nu imi vine sa cred ... ore au rezolvat astia problema
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
sirimie spune:
Aida, mai asteptati rezultate de la Viena?
Va urez sa iasa bine analizele de data asta! Cind plecati la mare?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei