Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

La multi ani cu sanatate Emma!

Aida multa putere si curaj, sa nu iti pierzi niciodata speranta ca matza cea mica va iesi invingatoare!

Va trimitem toate gandurile bune si va dorim o petrecere pe cinste de ziua sarbatoritei noastre dragi!

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

La multi ani frumoasa Emma! Sa iti doresc altceva decat sanatate? Eu cred ca daca ne rugam toti la Doamne doamne va fi bine pentru tine!

Doamne, Doamne, te rugam din sufletul nostru de oameni mari si pacatosi dar si din sufletul curat al copiilor nostri, sa o salvezi pe micuta Emma, sa o ajuti sa treaca peste toate problemele legate de boala asta cumplita si sa fie in continuare o luptatoare alaturi de mamica ei draga!
Aida

Poze de la sebarea de sfarsit de gradinita!

URL=http://good-times.webshots.com/photo/2614562210103554724LIVmxJ][/URL]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Emma si Aida , multa sanatate, bucurii si fericire!

si multe imbratisari!

Emma lupta iar cu cancerul

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

La multi ani Emma scumpa si multa sanatate iti doresc.
Ma rog si eu ca matzea draga sa invinga boala asta crunta. Ii doresc si mamicii multa putere in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela alina spune:

LA MULTI ANI EMMA, sa fi puternica si sa dea Doamne Doamne sa invingi boala asta pacatoasa si sa cresti mare alaturi de parintii tai care sunt taaree inimosi.
AIDA , sa iti traiasca frumusetea de fata si nu iti pierde speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

LA MULTI ANI DRAGA EMMA!

Sa iti dea DD mult noroc si sanatate, putere multa si incapatanare sa lupti cu boala, sa nu te lasi infranta! Noi o sa ne rugam mereu pt tine matza draga!

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Mamica buna si curajoasa, sa faca Dumnezeu o minune si fetita ta draga sa fie salvata! Nici un copil nu ar trebui sa sufere asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

la multi ani sanatosi si voiosi matza scumpa!

Emma are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa_r spune:

LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!!!
SA CRESTI MARE SI SANATOASA SI SA RAMAI LA FEL DE CURAJOASA SI VESELA !!!

va pup si mi-e dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Multumim dragelor pt urari
Am intrat sa va tratam cu bunatati , macar virtuale daca nu reale asa ca poftiti si degustati

Noi azi am avut o zi plina desi nu am fost la spital pt ca Emma a refuzat clar ca de ziua ei ea nu merge la spital asa ca am sunat doctorita si am povestit si a inteles
Asa ca am mancat tort , am fost prin oras la plimbare in 3 , am mancat ce ne-a poftit sufletelul , ne-am balacit in piscinuta ... , iar sambata va fi destrabalarea cu nasii si familia , iar cu copii probabil ca saptamana viitoare , ma gandesc ca desi este cam decalat eu tot vreau sa ii fac un party asa cum isi doreste

So , maine iar pe cai , o zi grea in toata regula.Dimineata tratament , iar la 16 o sa facem RMN cu 6 ore inainte nu are voie sa manance si cu 2 sa nu bea
... curios cum ma voi descurca.

la toate trebuie sa fug sa o bag la culcare

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput