Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Suntem la mareeeeee si deja Emma a facut baie in mare cu mamaie-sa ... nu ma intrebati cum am ajuns , a fost asa pe moment , a sunat mama dimineata si m-a intrebat daca vrea sa o aduc cu avionul ... si iaca suntem pe malul marii
Emma super multumita si incantata de zborul cu avionul , la zonele de turbulente (sau cum se cheama) ea chiuia ca in roller coastere ... , de baia in mare nici nu mai zic , deja a dus-o pe mama 2 ture la magazin ...

Fetelor va , imediat citesc articolul

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Aidutz, saru-mana de telefon...cu ocazia asta mi-am desfundat urechile...am auzit valurile...

Pupam matza si sa te balacesti si tu, fericitooooo, da?

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Toti oamenii te aud cand vorbesti.
Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Aaaaaaau mama Carmen m-ai imbolnavit rau de tot. Tot incerc sa le trimit e-mail si nu pot sau macar sa le scriu un comentariu ceva sa imi spuna de unde au povestea sa vad daca cumva ne primesc in studiu ......... ooooooof , iar am inceput sa disper

Oare lodamina asta nu este Sutent? ... sa vad ce gasesc ...

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Doamne Aida ce peripetii...ai vazut...tot raul spre bine, matza s-a opus ea nitel si solutia s-a gasit imediat..ati ajuns la mamaie cu
sunteti fantastice
Doamne ajuta si sa va distrati la maxim pe amandoua

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Aida, uite aici detalii despre compania care a preluat patentul ca sa faca medicamentul.

http://www.syndevrx.com/AboutSynDevRx.php

Aici ai detalii despre cum poti intra in contact cu ei. daca te uiti in josul paginii, jos de tot, scrie cu albastru si un nr de telefon. deci ai un email si un nr de telefon.

http://www.syndevrx.com/AboutContactUs.php

Iar aici am gasit, daca deschizi Executive Summary apare un document iar pe ultima pagina un nr de telefon care pare a fi al CEO companiei, poate e vreo speranta daca il abordezi direct.

http://www.syndevrx.com/PressReleases.php

Incearca si asa. Sper sa mearga. O sa intreb si la americance daca cineva e din Cambridge - MA, poate afla mai multe, poate merge pana acolo, habar nu am, sper din tot sufletul sa fie ceva pt Emma.

Ce bine ca ati ajuns la mare.
Va pup mult de tot,

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Carmen imi vine sa plang la ce am vazut acolo si la ce am citit. O sa le scriu azi sa vad poate ca o sa primesc un raspuns favorabil si pt noi.

Emma a facut dimineata scaun moale asa ca de azi e pe regim ... sper sa si il tina ... si asta numai din cauza la citostaticul asta nemernic care are efectul asta advers si trebuie sa am mare grija ca daca nu o sa fie din ce in ce mai rau ...

Revin...

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GiaDavid spune:

Bine ati ajuns la mare, disctractie placuta si Aida-mama, nu te ofusca imediat! Stai calma ca asa se rezolva totul! Sa vezi ca va fi bine-bine! Ai incredere! Imposibil sa nu existe "ceva bun"! ... Doamne ajuta si tinem legatura!

Pupici cu lipici pt matza distractiva la turbulente hahahahahaha-ce m-a mai amuzat!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am gasit si eu ceva, dar recunosc ca sursa nu prea e de incredere, www.sfaturimedicale.ro/noua-molecula-experimentala-cu-dubla-actiune-impotriva-cancerului-.html" target="_blank">aici

Distractie placuta la mare si sa se simta Emma cit de bine!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

sanatate multa la matza sa nu mai faca kkalica moale

monica

Prajituri si papa bun
Papa de post

Mergi la inceput

Azi am vandut-o pe Emma , asa ca de azi se va numi SIMONA ... asta e numele ca si l-a ales ea ... probabil ca va avea alta rezonanta ...
Sa vedem , poate ca ne va ajuta ... poate ca vom mai schimba ceva.

... stiu ca o sa ziceti ca m-am dus cu capul , dar trebuie sa fac ce aud , orice ar ajuta-o.

si la toate!

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput