Emma - continua sa lupte cu cancerul *6*
Raspunsuri - Pagina 12
GiaDavid spune:
Aida-iubita, m-ai intristat rau! Nu se poate sa fie sfarsitul, nu poate sa dispara de pe pamant un ingeras plin de viata ca Emma! Refuz sa cred asa ceva!
Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)
Dodo-pui spune:
Maine este ziua matzei noaste dragi:
La multi ani!EMMA
Blogul lui Bogdan-Andrei
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
onitza spune:
LA MULTI ANI MATZA DRAGA! LA MULTI ANI SCUMPA EMA!
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
monica-elizabet spune:
Offff...Aida, imi pare asa de rau....pentru vestile ce le-ati primit
dar sper din tot sufletul meu ca Emma sa se faca bine, ma rog cu multa putere la Dumnezeu sa nu va lase...
Am vazut pisicutele si puiutul de catelush..sunt tare dragalasi iar emma pare super fericita in prezenta lor
va si va doresc numai bine si nu in ultimul rand
LA MULTI ANI! Emma, sa-ti dea DD multa, multa sanatate ca de restul de ocupa mami a ta draga
monica
Prajituri si papa bun
Papa de post
GiaDavid spune:
LaMultiAni, Domnisoara Emma! Si cand spun asta, o spun serios, adik multi ani de acum inainte PROMIT sa-ti fiu alaturi, macar virtual, DAR TE IMPLOR, nu ne parasi!
SANATATE MUUUUUUUUUUUULTA ca vorbe ceea "de restul se ocupa mami"!
Gia (mami de SuperTurboDuracell din 27.noiembrie.2005)
http://ametrin.blogspot.com/search?updated-min=2008-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&updated-max=2009-01-01T00%3A00%3A00%2B02%3A00&max-results=9
alinamoro spune:
La multi ani Emma!
Multa sanatate iti doresc!
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
sinzi_ana spune:
La multi, multi ani draga Emma!!!!!
Aida, tu trebuie sa crezi in puiul tau...sa crezi ca va iesi invingatoare din lupta asta...si asa se va si intampla!!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
David la golf