FIV 179

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna fetelor, am suna la spital si mi-au spus ca s-au fecundat 12 ovocite, maine se stabileste daca von face ET sambata sau luni cu blasticiti.
Sunt asa de fericita, data trecuta nu am avut decat 2 ovocite fecundate, sper ca acum o sa fie si cu .
Pupici tuturor.

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Carmanuia: la Giulesti fac FIV cu blastocisti????Bafta in continuare!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Nusy da, la Giulesti se merge pana la blastocist mai nou, si eu am fost foarte surprinsa. Partea buna e ca nu costa nimic in plus. Probabil ca au fost aduse noi medii de cultura, ceea ce ne bucura foarte tare,nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Goggy si Carmanuia super vesti aveti la cat mai multi embrioni de calitate

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Da Nusy, asa cum ti-a raspuns si Goggy se merge pana la blastocisti dar numai in cazul in care la 48 de ore de la fecundare iti raman cel putin 8 embrioni de f buna calitate.
Am si eu o intebare: ma dor foarte tare ovarele si mi s-a unflat si burta, daca e cineva care a avut aceleasi probleme sa-mi spuna si mie ce trebuie sa fac, simt ca imi plesneste burta.
la toate fetele.

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

googy te rog frumos stii cumva daca o data contactat virusl mai trece si daca acum pot sa mai fac vaccinul(am hpv 16).multumesc!
acum am venit de la dr si mi-a spus ca nu exista niciun tratament impotriva hpv 16 si ca nu mai am cum sa fac vaccinul,toata viata o sa raman cu elsunt distrusa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

Carmanuia, ai simptome clare de hiperstimulare. Eu nu am trecut prin asa ceva, dar am citit aici ca trebuie sa bei cat mai multa apa; daca exista si alte paliative, sa iti spuna fetele cu experienta. Felicitari pentru "productie", concentreaza-te pe ce este pozitiv, si sa dea Dumnezeu sa fie bine.

Goggy, felicitari si iti tin pumnii si tie!! :)

Lara, eu nu am decat cunostinte de cultura generala despre papilloma virus. Este extrem de raspandit, practic o femeie din doua a intrat in conctact cu el, adesea este pasiv, nici nu stii ca il ai, alteori produce condiloame (niste excrescentze localizate indeosebi in zonele genitale); doar patru radacini sunt periculoase, putand produce cancer (nu e obligatoriu, insa, si acestea pot ramane pasive). Din pacate, nu, papilloma virus nu poate fi "tratat" in sensul de a fi facut sa dispara, nici macar formele usoare; odata patruns in organism, ramane acolo, chit ca pasiv si nestiut. Cat priveste vaccinul, desi am citit aici opinia profesorului Streinu-Cercel cum ca e bine sa il faci oricum/oricand, eu stiu ca e eficace doar pentru femeile foarte tinere (sau, ma rog, pentru persoane necontaminate) - pentru ca acest vaccin previne, nu trateaza. In Franta, vaccinul asta e suportat de catre asigurarile sociale, deci e gratuit, dar numai pentru adolescente. Intamplator acest vaccin e un subiect de actualitate in Romania, pentru ca Madeleine Albright se implica acum intr-o campanie de informare si sustinere - urmareste siturile ziarelor/televiziunilor romanesti.

Iti urez multa tarie si retine: sunt sanse ca acest virus sa ramana pasiv. Ramai increzatoare si luptatoare.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

luca multumesc dar numai cand ma gandes ca sunt "virusata"............si ca pot sa fac cancer....
te pup!ce face bebe sau bebeii?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Lara ai un PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Carmanuia, Luca are dreptate. Multa, foarte multa apa. Si albus de ou.Si eu am facut FIV tot cu blastocisti. Am avut 18 ovocite, dupa 24 ore au ramas 11, iar in a 5-a zi am avut un blastocist ok (nu grozav) si unul bunicel. S-au prins amandoi. Asa iti doresc si tie.
Lara din cate stiu poti face vaccinul si acum. Dar cred ca este foarte important pentru tine sa incerci sa nu gandesti negativ .

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput