FIV 179
Raspunsuri - Pagina 7
carmanuia spune:
Buna fetelor, am suna la spital si mi-au spus ca s-au fecundat 12 ovocite, maine se stabileste daca von face ET sambata sau luni cu blasticiti.
Sunt asa de fericita, data trecuta nu am avut decat 2 ovocite fecundate, sper ca acum o sa fie si cu .
Pupici tuturor.
bolojica
goggy spune:
Nusy da, la Giulesti se merge pana la blastocist mai nou, si eu am fost foarte surprinsa. Partea buna e ca nu costa nimic in plus. Probabil ca au fost aduse noi medii de cultura, ceea ce ne bucura foarte tare,nu?
verga spune:
Goggy si Carmanuia super vesti aveti la cat mai multi embrioni de calitate
A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo
carmanuia spune:
Da Nusy, asa cum ti-a raspuns si Goggy se merge pana la blastocisti dar numai in cazul in care la 48 de ore de la fecundare iti raman cel putin 8 embrioni de f buna calitate.
Am si eu o intebare: ma dor foarte tare ovarele si mi s-a unflat si burta, daca e cineva care a avut aceleasi probleme sa-mi spuna si mie ce trebuie sa fac, simt ca imi plesneste burta.
la toate fetele.
bolojica
lara20 spune:
googy te rog frumos stii cumva daca o data contactat virusl mai trece si daca acum pot sa mai fac vaccinul(am hpv 16).multumesc!
acum am venit de la dr si mi-a spus ca nu exista niciun tratament impotriva hpv 16 si ca nu mai am cum sa fac vaccinul,toata viata o sa raman cu elsunt distrusa!
LucaLuca spune:
Carmanuia, ai simptome clare de hiperstimulare. Eu nu am trecut prin asa ceva, dar am citit aici ca trebuie sa bei cat mai multa apa; daca exista si alte paliative, sa iti spuna fetele cu experienta. Felicitari pentru "productie", concentreaza-te pe ce este pozitiv, si sa dea Dumnezeu sa fie bine.
Goggy, felicitari si iti tin pumnii si tie!! :)
Lara, eu nu am decat cunostinte de cultura generala despre papilloma virus. Este extrem de raspandit, practic o femeie din doua a intrat in conctact cu el, adesea este pasiv, nici nu stii ca il ai, alteori produce condiloame (niste excrescentze localizate indeosebi in zonele genitale); doar patru radacini sunt periculoase, putand produce cancer (nu e obligatoriu, insa, si acestea pot ramane pasive). Din pacate, nu, papilloma virus nu poate fi "tratat" in sensul de a fi facut sa dispara, nici macar formele usoare; odata patruns in organism, ramane acolo, chit ca pasiv si nestiut. Cat priveste vaccinul, desi am citit aici opinia profesorului Streinu-Cercel cum ca e bine sa il faci oricum/oricand, eu stiu ca e eficace doar pentru femeile foarte tinere (sau, ma rog, pentru persoane necontaminate) - pentru ca acest vaccin previne, nu trateaza. In Franta, vaccinul asta e suportat de catre asigurarile sociale, deci e gratuit, dar numai pentru adolescente. Intamplator acest vaccin e un subiect de actualitate in Romania, pentru ca Madeleine Albright se implica acum intr-o campanie de informare si sustinere - urmareste siturile ziarelor/televiziunilor romanesti.
Iti urez multa tarie si retine: sunt sanse ca acest virus sa ramana pasiv. Ramai increzatoare si luptatoare.
11+
lara20 spune:
luca multumesc dar numai cand ma gandes ca sunt "virusata"............si ca pot sa fac cancer....
te pup!ce face bebe sau bebeii?????
catalina2307 spune:
Carmanuia, Luca are dreptate. Multa, foarte multa apa. Si albus de ou.Si eu am facut FIV tot cu blastocisti. Am avut 18 ovocite, dupa 24 ore au ramas 11, iar in a 5-a zi am avut un blastocist ok (nu grozav) si unul bunicel. S-au prins amandoi. Asa iti doresc si tie.
Lara din cate stiu poti face vaccinul si acum. Dar cred ca este foarte important pentru tine sa incerci sa nu gandesti negativ .
11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama