FIV 179

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Lara nu stiu ce sa-ti spun legat de tulpina 16. Eu am contactat o tulpina fara potential cancerigen, 6 sau 11, acestea sunt cele care produc veruci. In cazul meu se poate face vaccinul, dat fiind ca sunt vizate tulpinile oncogenice 16 si 18. Citeste PM, poate gasim o solutie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

LUCALUCA - ALBUS DE OU CRUD SAU OU FIERT!
MULTUMESC PT. SFAT!

bolojica

Mergi la inceput

Carmanuia nu uita de apa, bea multa. Pe mine m-a ajutat mult si faptul ca am evitat, pe cat posibil, sarea.

Mergi la inceput

Este cineva care a avut sangerari dupa punctie? Serioase, ca la ciclu, cu cheaguri? E normal? Daca nu iau analgezice, am dureri ingrozitoare iar la mictiune simt ca ma rup pe dinauntru.
Data trecuta nu am avut dureri aproape deloc, nici sangerari.

Mergi la inceput

Goggy cand ai facut punctia? Unde faci FIV-ul?

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

carmanuia - confuzie :) . Eu eram cu oul. Fiert, prajit,copt, cum vrei tu. Poti manca si galbenusul dar oul este recomandat in aceasta perioada pentru albus.
Din acest moment uiti de ou crud.Nici maioneza nu este recomandata gravidutelor (cu ou crud).
Acum nu ma intreba de ce ca habar nu am. Asa m-au invatat si pe mine veteranele si eu le-am urmat sfatul.(se pare ca ajuta ca refacerea corpului galben dar este posibil sa spun prostii).

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

quote:
Originally posted by goggy

Este cineva care a avut sangerari dupa punctie? Serioase, ca la ciclu, cu cheaguri? E normal? Daca nu iau analgezice, am dureri ingrozitoare iar la mictiune simt ca ma rup pe dinauntru.
Data trecuta nu am avut dureri aproape deloc, nici sangerari.

Eu cred ca ar tb sa mergi la dr. Urgent.Mie nu mi se pare normal, dar sper pana la ET sa-ti treaca.Succes.

11+ cu 2 louloudakia
Va iubeste mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LucaLuca spune:

quote:
Originally posted by lara20

luca multumesc dar numai cand ma gandes ca sunt "virusata"............si ca pot sa fac cancer....
te pup!ce face bebe sau bebeii?????

Draga Lara,

iti inteleg stresul si ingrijorarea. O veste ca asta te destabilizeaza la inceput. Te rog insa sa gandesti pozitiv si sa nu te lasi doborata. Repet: virusul, chiar cu radacina malefica, poate ramane pasiv. Iar un cancer in faza incipienta poate fi tratat, am prietene cu cancer declasat care s-au vindecat si au facut si copii dupa. Sotul meu are matuse de 60ani+, care s-au vindecat, de asemenea. Cancerul de col uterin este fatal de cele mai multe ori pentru ca este identificat foarte, prea tarziu. Este foarte important ca tu stii ca esti expusa unui risc si ca te vei supraveghea indeaproape. Esti luata in evidenta de catre medici, deci totul va fi ok. Si o sa faci si bebe. :)

Bebelusii mei fac bine, dau vioi nevoie-mare din cracutzi, i-am vazut de doua ori saptamana asta, din pacate nu de voie, ci de nevoie, pentru ca am avut parte de o sangerare medie si de o sperietura colosala. Dar aia micii sunt bine, sangerarea pare sa fi incetat, iar eu va urez multa sanatate si vesti bune tuturor! :)

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Carmanuia subscriu si eu la ce-au spus fetele pt ca am trecut printr-o hiperstimulare: apa multa (cel putin 2l/zi), albus de ou (e bun pt albumina pe care o contine si care ajuta in hiperstimulare) si as mai adauga, sa stai cat mai linistita, fara miscari bruste, fara efort, sa te apleci cu grija, sa dormi mai mult pe spate, toate astea pt a preveni torsionarea ovarelor.

Goggy si eu am sangerat dupa una dintre punctii. Rosu, mult, dar nu cu cheaguri. Am fost la spital pt ca mi-era frica sa nu sangerez din uter, sa nu se elimine endometrul. Din pacate nu am putut sa fac eco pt ca era duminica dar Dr Cocei mi-a spus sa fac un calciu injectabil si exista posibilitatea sa se opreasca daca nu e din uter. Asa am facut si s-a oprit. Am facut ET fara probleme, a doua zi. iti tin pumnii!

Succes tuturor fetelor in focuri!

Andrada 12+

Mergi la inceput

Catalina scuza-mi confuzia, de fapt eu stateam in pat si sotul imi citea mesajele, cand l-am pus sa scrie mesajul l-am intrebat cine mi-a scris de albus si el a zis Luca.

bolojica

Mergi la inceput