FIV 179

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns verga spune:

Goggy multa bafta iubitasi la cat mai multe oute de calitate

A visa asta-i fericirea;a astepta asta-i viata-Victor Hugo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Goggy - multa bafta la punctie, asteptam rezultatele!

Carmanuia - super rezultate sa se iube toti cu !
Imi spui si mie secretul unei asa productii? Ai tinut vreo dieta special pt aceasta?
Ca eu la primul FIV am avut 6 ovo, iar la FIV2 - 3, din care a rezultat sarcina.

Dariaioana - multa bafta si asteptam II.
Batuta - bine ai venit in club, speram sa fie trecerea doar pasagera si fuguta la odisee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zafira spune:

Buna,
Ieri am primit rezultatul la bhcg : 36,93
Mi-a spus dr ca este sarcina, dar trebuie sa am grija ca este foarte mica. Trebuie sa nu fac prea multa miscare.
Fac in continuare progesteron injectabil, aplic plasturi cu estrogen (voi stiti ceva de acesti plasturi?), iau elevit si un antidiabetic ptr ca sunt mai plinuta
Acum caut un dr pentru a merge peste 2 saptamani la ecograf.
Poate ma ajutati si voi.
Zouzounaki te rog mult sa modifici lista in care sunt trecuta in pregatire la dr Miciner. Eu am facut fiv la Istanbul.
Sa dea DD ca totul sa decurga bine si sa nu fie probleme. Oricum trebuie sa repet bhcg ptr a fi dr sigur ce tratament trebuie sa-mi dea.
Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Zafira multe felicitari si sa ai multa grija de tine.
Carmanuia frumoasa productie peste 2 saptamani sa ne dai vestea cea mare.
Goggy mult noroc la punctie.
Fetelor am terminat o cutie de dipfereline,am inceput-o pe a doua.Timpul trece repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betuta spune:

Neata,

merci frumusel Digeka, sa te auda Dumnezeu si voua va doresc la fel sa ajungeti repejor la odisee.
Zafira felicitari sa fie intr-un ceas bun.
Lara20 repeta testul, o colega de serviciu a patit la fel, a repetat testul in alta parte si a iesit bine.

Va pup si va tin pumnii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

betuta,o sa fac papanicolau ca sa fiu sigura ,sa vad ce iese si la el!ceva,ceva este pt ca de cateva luni ciclul meu dureaza 2 zile,inainte de menstra 2-3 zile am scurgeri ba maronii ba rozii si apoi imi vine asa zisul ciclu care curge f putin!astazi merg la dr!
multumesc tututror pt sfaturi si sa ne ajute Doamne Doamne sa facem bebei!
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Lara- mai repeta testul, poate fi o greseala, dar daca nu e , nu dispera pt. ca Dumnezeu te va ajuta daca crezi in el si oricum daca doctorul ti a spus ca poti face si FIv inseamna ca nu e chiar asa grava situatia; iti doresc sa fie totul bine !
Zouzounaki, Iana mari,Gianina, Bubu, Digeka - multumesc fetelor si o sa va tin la curent !

pupici tuturor

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

daria multumesc
mi-e frica pt ca hpv 16 este cauza cancerului de col uterin,80% din femeile care au cancer de col uterin ,il au din cauza acestui virus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Zouzounaki - daca nu te superi - am gasit un link cu info referitor la clinica de reproducere si genetica de la noi din Chisinau, la moment unicii care fac FIV la noi, daca vrei sa-l pui pe prima pagina.
Contine si datele de contact.

http://www.asm.md/?go=laboratoare&n=83&new_language=0

Mercik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Fetele mele dragi, va multumesc tuturor pt gandurile bune!
Tocmai m-am intors de la punctie, din 12 foliculi, au rezultat 10 ovocite, zic eu ca e foarte bine. Maine voi afla cate s-au fertilizat iar duminica ma duc la spital. Daca totul e ok si avem 6-7 embrioni de calitate, mergem spre blastocist. Voi afla la fata locului. Daca sunt mai putini, facem transferul.
Ma bucur ca totul a mers bine dar nu stiu ce se intampla cu mine, pt ca am dureri cumplite si imi curge sange destul de mult. Prima data nu a fost asa nasol.

Lara20 eu lucrez in domeniul medical-farmaceutic si pot sa-ti spun cu siguranta ca vaccinul se poate face la orice varsta. Ca sa il citez pe marele profesor Adrian Streinu Cercel : 'atata timp cat ai o viata sexuala activa'. Eu am aproape 31 de ani si urmeaza sa-l fac. Am trecut prin infectie in urma cu cativa ani dar nu are importanata. Se fac 3 doze, a doua la 2 luni fata de prima, a treia la 4 luni fata de a doua. Fiecare doza costa aprox 100 euro. Bafta multa!

Mergi la inceput