FIV 179

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mih.augusta spune:

quote:
Originally posted by lara20

multumesc!
nu avalon,am facut analizele care se fac inainte de fiv,clamydia,etc,si PROBA ADN HPV la asta mi-a descoperit hpv cu risc crescut:16!!!!!!papanicolau l-am facut anul trecu si nu aveam nimic

lara
nu te stresa f tare pana nu mergi la dr si cred ca trebuie sa-ti faci inca un pap si analiza asta, pe care nici eu n-o am. dar am pap-ul si nu apare nimic.
dar...... daca e hpv , acesta intr-adevar declanseaza cancerul de col uterin, numai ca are o perioada cam de 10 ani pana la aceasta. vestea buna este ca se trateaza 100%. nu dispera........
capul sus!!!!!! o sa faci si fiv!
augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lara20 spune:

fac fiv la bv,pana acum nu se facea la brasov aceasta analiza si dr mi-a spus ce e bine sa o fac,in timp de un an de zile....se poate orice ,chiar daca anul trecut aveam papanicolau perfect!cred ca am facut o rana pe col cand am facut inseminarile ca altfel nu imi explic!

Mergi la inceput

multumesc augusta,sunt chiar fffff deprimata,m-am saturat!toate analizele timp de 4 ani au fost ok ,acum cand vreau sa fac fiv se duce totul....da si dr mi-a spus la tel ca o sa facem fiv ,ca e de rau ca e de tip 16 dar ca o sa o scoatem la capat!probabil ca mi-a zis asa la tel ca sa ma linisteasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albena spune:

Buna tuturor! La multi ani!celor care isi serbeaza ziua onomastica si sa dea Domnul ca fiecare sa-si indeplineasca visele
Am fost si eu azi la dr. si se pare ca raspund greu la tratament,desi am schimbat din ziua a 7 cu 300ui puregon ovarele mele reactioneaza lent-in ziua a 9 am 1 lolicul de 8 pe stangul si 2 pe dreptul.Mi-a dat sa fac si doua fiole de menopur pana luni.A crescut si endometrul de la 3mm la 6 si ceva.E ciudat acest lucru pt. ca eu nu aveam probleme cu endometrul.
Credeti ca dipherelinul de 3.75 pe care l-am facut in ziua 21 sa ma fi inhibat prea puternic?Sau poate rezerva mea ovariana este pe duca?Cand am repetat analizele de z2 aveam lh=3.2 si fsh=8.86.Va rag mult spuneti-mi si mie ce credeti despre toate astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Buna,
Goggy tinem pumnii!!

Lara20, eu nu stiu sa iti spun multe despre cum s.a ajuns la situatia asta, stiu doar ca EXISTA vaccin impotriva cancerului de col uterin. Aici in Spania se informeza non stop la TV despre cancerul de col care omoara in Spania 2 femei pe zi. La fetitele de pana in 12 ani se face gratuit, in rest contra cost. Te pup si totusi cred ca e bine sa repeti analiza, poate a fost o greseala.

Mergi la inceput

blanche nici eu nu stiu ce sa mai zic,vaccinul,am citit ca se face pana la 25 de ani,eu am 28...........vad ce spune dr maine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna fetelor,

La multi ani! celor care poarta numele de Elena sau Constantin(a).
Imi pare rau sa aud vesti proaste intr-o asemenea zi.
Am si eu noutati, azi am facut punctia, recolta a fost foarte buna, 16 ovocite din care au ramas doar 13, unul a fost mort iar celelalte doua au fost imature. Oricum din 13 sper sa rezulte cativa embrioni sanatosi, dr Dascalescu a zis sa incercam un transfer cu blasticiti daca totul e ok pana vineri.
Va pup dulce pe toate!

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zouzounaki spune:

La Multi Ani de Sfantul Constantin si Elena!!!
Moni deja de saptamina aceasta au inceput caldurile..este deja vara...dormim numai cu cearceaf noaptea...cred ca voi incepe anul acesta mai devreme cu mersul la plaja...tu ce faci?ce te-ai hotarit?
goggi succes pe maine la punctie
carmanuia mult succes...unde ai facut Fiv-ul?este primul?
dariaioanaxx multa bafta in continuare
mihaele sint cu pumnii strinsi
lara20 Doamne Ajuta!
Eu deocamdata nu am noutati...sint in perioada de repaos...dar sint aici cu pumnii strinsi pt.fiecare in parte..Va pup pe toate cu drag,Zouzou

"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."

"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*

www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">me...

www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
iconita

www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmanuia spune:

Buna Zouzounakisunt la al doilea FIV, si primul si acesta l-am facut la Giulesti cu dr Dracea.

bolojica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Da, deocamdata se face pana la varsta de 26 de ani, dar in curand pana la varsta de 41 de ani. Sper sa fie bine si sa nu ai nimic.

Carmanuia frumoasa productie. TInem pumnii sa se fertilizeze toti!

Zouzou, te rog frumos, trece-o si pe ''bubu73'' la Fiv mai iunie, pentru ca deja a facut ET acum vreo 10 zile, si in curand va trebui sa ii facem galerie. Multumim!

Mergi la inceput