FIV 179
Raspunsuri - Pagina 4
adenuti spune:
goggy -multumesc pentru incurajare ,mi-a venitCM dar foarte mult , ior despre raul care il simt nu este insuportabil ,mai rau este cu oboseala pe care o simt . ma enerveaza ca ob asa repede .de felul meu sint foarte activa ,iar acum nu prea mai am spor. te pup bafta si tinema la curent
iana_mari spune:
GOGGY mult noroc si productie numeroasa la punctie.
ANTOSIT lasa ca-i bine in septembrie ,ca se numara bobocii!
DARIAIOANAXX mult noroc si sa fie cu reusita.
BETUTA histeroscopia se face fara internare,anestezia este la cerere(depinde cu ce dr. faci si cum suporti durerea).Eu am facut fara anestezie si a fost suportabil.Daca faci anestezie generala te simti un pic ametita dupa .Mult noroc.
MONILAND,IOANATUGS multe pupicuri
SA TRAITI CU NUMELE SI SA FITI FERICITE SI SANATOASE TOATE CELE CARE PURTATI NUMELE DE ELENA SI CONSTANTIN!
Gianina34 spune:
BENUTA- eu am facut histeroscopia la MEDLIFE. Aici se face cu anestezie locala (daca este de diagnostic). Nu doare decat un pic in timp ce lucreaza pe acolo, iar dupa m-a durut ceva mai tare ca la ciclu. Probabil ca mi-ar fi fost mult mai bine daca nu refuzam calmantele, insa asa invatam din greseli, data viitoare nu voi mai refuza absolut nimic din ce-mi propundoctorul/asistentele. Durerea dispare cam in 2 zile. De sangerat, prima zi e mai aiurea, dar in cateva zile dispare si asta.De plecat am plecat dupa 1 ora. Nu stiu ce sa-ti mai spun, ce te-ar mai interesa legat de acest subiect. Daca mai ai si alte intrebari, ma execut imediat cu raspunsurile.
dariaioanaxx - bine-nteles ca este intr-un ceas bun. Iti tinem pumnisorii stransi de pe acum si pana ne dai vestea de doua liniute.
va pup pe toate fetele,
gianina
betuta spune:
Multumesc pentru raspuns, o sa fac cu dr Tutunaru problema este ca eu am cerut sa o fac, pentru ca am vazut ca se cere si asta inainte de FIV si daca tot ma apuc sa fac FIV, macar sa fac totul inainte sa nu mai pierd timp inutil(oricum am pierdut mult pentru ca T, ba isi deschide clinica, ba nu si-o deschide).
Multa bafta si va urmaresc cu mare placere.
Sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne realizam visul. Va pup.
bubu73 spune:
Goggy, succes maine la punctie, cat mai multe ovo si de calitate.
Dariaioana sa treci cu bine de tratament si la sfarsit sa ne anunti vestea cea buna.
Sa ne tii la curent cu evolutia ta.
Pup toate fetele si cat mai multe.
Luni sper sa va dau si eu o veste buna.
mih.augusta spune:
Buna fetelor,
la multi ani tuturor sarbatoritelor si cat mai multe gravidute, ca doar vine vara, vacanta si trebuie sa scoatem burticile la soare!
Pentru cine poate sa ma ajute, am nevoie urgent de 1 fiola de progesteron injectabil pana-mi sosesc mie din italia. am nevoie pana vineri. cine ma poate ajuta astept un pm. o dau inapoi, una sau mai multe, numai sa gasesc ceva ....este urgent!
cu multe multumiri si pupici
augusta
lara20 spune:
buna fetelor,
astazi am aflat o veste "super" mi s-a depistat HPV de tip 16(risc crescut)virus care poate da cancer de col uterin!ma simt "minunat" mai ales ca ma cheama si elena....o veste mai buna nu puteam sa primesc! ma pregateam pt fiv -ul din iulie dar acum nu stiu ce o sa mai urmeze ,daca o sa mai pot sa-l mai fac!daca cuiva i-a mai iesit aceasta analiza sa-mi spuna si mie ce a facut,pana maine cand ajung la doctor...........simt ca mor
multa sanatate!
Avalon spune:
quote:
Originally posted by lara20
buna fetelor,
astazi am aflat o veste "super" mi s-a depistat HPV de tip 16(risc crescut)virus care poate da cancer de col uterin!ma simt "minunat" mai ales ca ma cheama si elena....o veste mai buna nu puteam sa primesc! ma pregateam pt fiv -ul din iulie dar acum nu stiu ce o sa mai urmeze ,daca o sa mai pot sa-l mai fac!daca cuiva i-a mai iesit aceasta analiza sa-mi spuna si mie ce a facut,pana maine cand ajung la doctor...........simt ca mor
multa sanatate!
LA MULTI ANI si imi pare rau ca ai primit o veste ca asta tocmai de ziua ta... Cum ai ajuns sa faci tipajul pt HPV , ai facut PAP inainte si a iesit prost? Pentru ce alte tulpini ai mai facut analiza? Se face odata cu PAP sau se face din sange?
Multumesc
lara20 spune:
multumesc!
nu avalon,am facut analizele care se fac inainte de fiv,clamydia,etc,si PROBA ADN HPV la asta mi-a descoperit hpv cu risc crescut:16!!!!!!papanicolau l-am facut anul trecu si nu aveam nimic
Avalon spune:
Upsss, asta nu e ok... eu nu am facut niciodata aceasta analiza. Dar spune-mi, ai avut vreodata rana pe col sau papiloma virus? Mi se pare ciudat rezultatul in conditiile in care PAP era ok, eu stiu ca tipajul viral se face numai in cazul in care PAP iese prost (clasa 3). Unde faci fiv?