Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 9
anaxena spune:
linishtiti-va sunt bineeee!!
am vb cu dr mea de aici si a zis sa ma duc la Buc dc vreau sa nasc ca nu e problema, sa mai iau inca un no spa si dc nu trece direct la Bucuresti cu mine
am luat 2 no spa,acum am ajuns acasa sa ma bag la orizontala,contractii tot mai am dar sunt neregulate,parca spatele m-am mai lasat,bb e super mega agitat si ma mai doare burta si din cauza lui...ashtept..oricum m-a super solicitat starea de azi,ca acum ash dormi si asta sper sa fac
logic ca de la atatea contractii mi-am "udat" chilotii cu leucoree,acum am pus un absorbant zilnic sa nu cumva sa fie altceva si ashtept...
si apropo eu nu ma supar dc nasc azi,maine...nu-mi e frica ca nu am 37sapt!!
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 31 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Dianami spune:
Sun, in hypermarket am vazut numai din alea de satin, nu f. lungi...cred ca ar fi mortala combinatia cu o pijama/camasa normala de bumbac. ![]()
Diana
31+
si Iulia
(15.07.2005)
mcoca spune:
Ana, imi place atitudinea ta. Daca Maria nu mai are stare, nu ai ce sa-i faci si la 35s si jumatate e destul de ok. Poate, poate o convinge NoSpa-ul sa mai stea cateva zile :).
Vicky
34+ si
Maya
AMR +5 saptamani
Bebele casei
SunSmile spune:
Hai Ana stai cumintica acolo si poate trece. Si daca nu si nu, macar asteapta si tu si sa nasti pe 22...![]()
Diana daaa, chiar letala ar fi combinatia!
Scuze, eu chiar nu ma pricep si imi dadeam cu presupusu!
SUN
34+ 

M&M spune:
...am revenit si eu dintr-o scurta plimbareala..
Sun, si mie mi se pare atat de aiurea sa vad cum parintii isi bat copiii!!! AM vazut atatea faze prin magazine...
Ana, poate Maria nu vrea sa vina asa repede. Stai linistita si poate trec contractiile...
Cristina
27+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
vias spune:
Cred ca si eu am aceeasi atitudine ca Ana...sper sa nu ma bata careva...ca eu am bebelusul mai mic ca si nr de sapt!!!
Oricum Ana, numai ganduri bune se indreapta catre tine!!
Cami 31s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Didi81 spune:
Eu nu stiu ce am azi, dar nu ma simt in stare nici sa misc un pai, asi dormi in continuu; nu ma doare nimic, dar ma simt epuizata si fizic si psihic
. Vad ca am zile si zile, ieri eram foarte vioaie.
Didi
32+ 
catilin2008 spune:
didi, cred ca e de la vremea asta din bucuresti..si eu ma simt tot cam asa..abia astept sa plec acasa si sa dorm...
26 + cu
Bebicu Andrei
mcoca spune:
Ooo Cami, pe tine te batem, asta e clar. Tu nu ai nici macar 7 luni. Timeea mai are de stat, asa ca nu o da tu afara :).
Vicky
34+ si
Maya
AMR +5 saptamani
Bebele casei
M&M spune:
Didi, asa sunt si eu....ieri in schimb am avut o energie !!!!
Camy, ce e cu atitudinea asta pe tine???
Cristina
27+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"