Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
ella81it spune:
Buna ziua
!
Multumesc ptr urari!Sunt si eu Leana!
LA MULTI ANI CAMY SI BUJO si tuturor Elenelor!
CAMY ..imi pare rau ca sotul iti face viata amara!Ar trebui sa ti pupe si picioarele doar ii daruiesti o printesa!
Cand nu l simt pe bb al meu eu ii pun muzica!
Si apoi el se razbuna ca il trezesc dar asa ma linistesc!
SUN distractie frumoasala opera!
MADA la multi ani ptr ARI !Sa va ajute dd sa realizati tot ce v ati propus!
NATI ma bucur ptr vestile bune!Ce bb mare!
vorbeati de cine se vaita mai mult
La mine e invers chiar daca am probleme sau dureri tin in mine!Incerc sa rezol totul singura!
Nu e bine nici asa,e mai bine sa te descarci !Sa vb cu cineva!
Sunt plecata de la 20 de ani de acasa,singuri printre straini!Cand am venit in Italia nu aveam casa si nici servici,dar usor am realizat tot ce ne am propus chiar prea multe ptr varsta noastra!
Dar cea mai mare realizare e bb Alex!Mi l am dorit atat de mult iar dd m a ajutat!
Acum nu mi doresc decat sanatate !
Azi am fost la doctor sa iau trimitere ptr ultimele analize!Iar programare cu anestezistul am abia pe 6 iunie
Sper sa nu nasc pana atunci!
Spunea cineva,scuze ca nu am retinut numele ,ca a speriat o emisiunea de aseara de pe prima!
Nu stiu de ce dar eu nu am nici o teama ,nu imi e teama sa nasc fara epidurala stiu dupa va fii totul bine!Sper sa nu imi dispara acest curaj cand vine ziua cea mare!![]()
Scuze ca am scris prea mult!Ma duc sa fac niste eclere poate ma viziteaza cineva!![]()
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
34+
jjovana80 spune:
Salut fetelor
Ne-a fost dor de voi.... nici nu stiti ce lupte a trebuit sa dau ca sa am si eu acces un pic la calculatorul varului meu de 15 ani care se juca nu stiu ce prostie de joc..... offff.... e de belea cu pustii astia. Noi suntem bine, e bine acasa .... am inceput plimbarile lungi si atat de necesare . Sunt fericita ca nu m-am mai ingrasat de 3 saptamani nici un pic.
Astia de Romtelocm sunt niste neseriosi, am facut 2 cereri pana acum pt internet si se pare ca ne-au pus pe lista de asteptare pt ca nu mai au modem-uri.... abureala ..... cred ca astepta sa termine promotia.
Saptamana viitoare, pe 29 mergem si noi la control.... o sa avem 34 saptamani.
Acum fug ca ma streseaza varu ... dar sper sa am si eu acces la internet cat de curand .... ar trebui sa-mi fac aparitia la sediul lor sa vada in ce stare sunt .... poate reusesc sa-i impresionez....hhhiiimmmm????!!!!! ..... ce ziceti ?????..... glumesc.
Ne este dor de voi, va pupam pe toate si sa nu ne uitati !!!!!!
oana silvia si pruncuta Daria... 32 sapt
mobriq spune:
La multi ani sarbatoritelor (si sarbatoritilor) de azi ... a trebuit sa citesc ceva pagini pana sa-mi dau seama cine sarbatoreste.
Io am fost aseara la o sedintza de prezentare a spitalului unde o sa nasc. Nu m-a ajutat prea tare ca a fost prezentata numai nasterea in regim de policlinica de la et 3 (adica vii la contractii la 4 min, nasti cu o moasha si pleci la 2-3 ore dupa nastere daca bb si mama sunt ok) pe cand eu o sa nasc la et 2 unde e nasterea medicala cu ginecologi, etc ... macar stiu de unde sa iau liftul. Acum cateva zile am primit de la asigurari ditamai cutia cu chestii de maternitate: nu'sh cate absorbante, vata, alcool sanitar, sapun antibacterial, geanta de schimbat bb si altele pe care n-o sa le folosesc ca-s pt nasterea acasa, ca manusi chirurgicale si clema de buric. Dragutz din partea lor.
Camy imi pare rau sa aud prin ce treci .... io as zice ca acum nu e momentul de schimbari d-astea, la cati hormonii ne curg prin vine, plus ca si taticii au angoasele lor ... dar numai tu iti cunosti cu adevarat situatia ... si uite o
de la mine, sa n-o mai stresezi pe Timeea, si oricat de stressata ai fi tu, pt ea tot mai bine e la tine in burtik acum.
Burticilor, exersati dormitul pe o parte ca e cel mai bun. Puneti genunchiul de deasupra indoit pe o perna, sau o perna intre picioare ... si alte perne pe unde simtiti nevoia. Eu ma impac bine cu o perna pt cap dintr-un burete mai tare care se muleaza un pic.
Carmenela, ce vesti bune , ma bucur pt voi!
Tecky , nu mai generaliza mai asa ... auzi, "toate mamele de baieti" - is si eu in categoria asta ![]()
Monica
27+ si Eduard (05.04.04)
vias spune:
gata..am revenit....s-a pus aici o masa festiva...pt mine si inca 3 colegi si a fost foarte fain...sunt plina de dulciuri...nu mai pot, ma doare burta de cat am putut manca...si de cat am ras!![]()
Va multumesc dragalaselor, stiu ca o sa fie bine, e mai greu acum cat va trebui sa mai stau in Brasov, dar apoi la Arges o sa fie super!!!....stiu eu....![]()
Merg acum sa mai pap ceva prajituri...
Cami 31s+, cu
Timeea Cristina
pustai
ella81it spune:
Cine imi spune si mie cum se face glazura de ciocolata?
Inainte topeam ciocolata si puneam pe eclere!Dar nu am si imi e lene sa ma duc sa cumpar
Stiu ca se poate face si cu cacao dar nu stiu exact cum!
Multumesc!
www.flickr.com/photos/22873079@n04/2215811271/" target="_blank">POZE
ELLA
34+
the_andreea spune:
LA MULTI ANI sarbatoritelor de azi,Bujo,Cami, Ella.
Camy,un
mare pt tine si pt Timeea.Ma simt ca naiba pt mes pe care l-am scris ieri,scuze,nu aveam idee ca pr tale sunt atat de .... nu-mi mai gasesc cuvintele.Dar DD e mare si vede tot si te va ajuta sa treci peste toate de dragul fetitei tale.
la toata lumea
Andreea 35+
si Theona (27.08.2002)
vias spune:
Andreea, stai linistita....pt mine nu e noua situatia....de mult timp trec prin ea...asa ca...sunt ''tabacita''..
De multe ori ma intreb ce-ar fi fost daca nu ar fi Timi...imi este sincer groaza sa ma gandesc...acest bebelus este colacul meu de salvare si nu invers...asa cum este in mod normal...
Dar stiu ca o sa fim foarte apropiate...cred ca asta este cel mai important....
Ea este viata mea....TOATA VIATA MEA!!!...cred ca asta simtim toate cand ne gandim la copii nostrii...
Eu ma bucur ca sunt cu voi...ati devenit prietenele mele...asta este cel mai important!!!...nu????![]()
Cami 31s+, cu
Timeea Cristina
pustai
dana81 spune:
Acum am ajuns si eu acasa de la serv, mi-am bagat picioarele umflte in apa cu sare si bicarbonat sub birou si am intrat repede pe net sa va felicit si apoi citesc din urma..
LA MULTI ANI

SARBATORITELOR, SA FITI FERICITE SI IUBITE, SA VA BUCURATI DE BURTICI SI SANATATE MULTA!!!!! PUPICI
Ma duc sa citesc si revin!!!
29+
bujo spune:
Ella daca si tu esti Leana atunci LA MULTI ANI si tie.

Fetelor io am terminat savarina, a iesit mai mult decat delocioasa, ma ling pe degete.
Ella poti sa faci glazura topind niste unt sau margarina intr-o cratita, pui vreo 2 linguri de cacao, niste zahar si niste lapte si gata glazura. Poti sa pui si ceva arome ca sa iasa mai buna.
Io acu m-am machiat si astept sa vina sotu sa ma scoata in oras
Poate fac si niste poze sa vedeti ce Coana Leana sunt![]()
![]()
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
Tecky spune:
Ce vreme urata este afara!
Eu am dormit cam o ora si m-am trezit fara chef de nimic cand am vazut ce vreme este afara.Trebuie sa calc vrand,nevrand.![]()
Carmenela fetita ta este puternica si luptatoare!
Boti imi pare rau ca si tu esti singurica,nu stiam,am vazut ca i-ai scris lui Camy.
Jjovana nu te-am uitat,asteptam sa-ti instaleze netul cei de la Romtelecom!
Va pup!
Tecky 33 sapt 
AMR 7 sapt