Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sa va zic un banc sa va mai inveseliti:

Tata, cum am am aparut eu pe lume?
Tata zice:
-Baah fiule, cred ca intr-o zi tot ai sa afli!
Pai, eu si cu maica-ta intr-o zi am intrat intr-o camera de chat a Yahoo-ului. Am aranjat apoi o intilnire via e-mail cu maica-ta si ne-am intilnit intr-un internet cafe virtual. Ne-am strecurat intr-o camera privata, unde maica-ta a fost de acord cu un download din hard-ul meu. Imediat ce eram gata de upload, am descoperit ca nici unul dintre noi nu folosise firewall-ul si fiindca deja era prea tirziu sa dam delete, noua luni mai tirziu a aparut un mic popup binecuvintat care a tipat din toti rarunchii:
-You’ve got male !!!!

bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

draga bujo la multi ani, sanatate pentru tine si bb, si sa ai numai bucurii...atata pofta imi faci de savarine, ca o sa incerc si eu reteta ta...iti multumesc pentru grija, sincer cred ca m-am intarit si m-am inrait..acum..bebicu e pe primul loc..si altceva nu conteaza..vad ca unii barbatii reactioneaza cand le spui ca nu ai nevoie de ei..ca te poti descurca si singura..

26 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Buna fetili,

Aparui si eu un pic pe la voi, sa nu ma dati de tot disparuta (luni si marti am fost la un curs), si nu am apucat sa citesc decat pagina anterioara si asta (de vineri). Si ce citesc?!?!

Cami, imi pare nespus de rau sa aud ca ai asa probleme, si eu credeam ca va merge bine acum, chiar daca ai mai fost tu suparata pe parcursul sarcinii. Sunt alaturi de tine si sper sa gasesti putere sa treci cu bine peste toate, chiar daca se va intampla sa divortezi. Ai incredere ca toate se intampla cu un scop si Dumnezeu are el un plan bine pus la punct, chiar daca acum nu il intelegi. Vorba Anaxenei, poate ca barbatul acela extraordinar care ti-e menit inca nu a intrat in scena.
Caitilin, sper ca la tine lucrurile sa mearga de acum incolo numai spre bine si sa fiti o familie fericita.

Si ca sa revin la un ton mai optimist, La multi ani!!!! pentu toata lumea care se serbeaza azi, burtici sau apropiati voua (rude, prieteni).

Sper ca restul lumii este bine (v-am spus ca nu am citit din urma de vineri), da? Irda si Mona ce mai fac?

Noi azi implinim 33 de sdaptamani, deci AMR 49 zile . Maine seara mergem la eco morfo de trim III, unde sper ca toate sa meraga bine si o mai vedem si noi pe Ilinca la fatzuca, ca de mult astept !

Ieri seara mi-au pus netul acasa , pana la urma de la UPC, ca iar s-a sucit barbatu (i-am zis eu ca-i ca ala, canuta om sucit), a zis ca cica are viteza mai mare decat Clicknetul la aceeasi bani. Insa nu m-am putut apropia de calculator pana acum, baietii mei au navalit asupra lui si eu mai lipseam ca sa fie gramada cu varf . Sper sa le treaca si apoi sa pot beneficia si eu de netul de acasa, ca cica pentru mine l-am pus. Pana atunci, scriu tot de la job, unde insa mai am si de treaba, deh!

Luni ne-a venit si mobila care mai lipsea in camera copiilor, dar nu am inca poze sa va arat cum a iesit. Inca nu am terminat sa o curatam si sa punem toate pe la locul lor, dar cum sunt gata o pozez sa ma laud si eu cu ea .

Eu dorm foarte rau , sunt zombie, nu stiu ce sa mai fac... Nu pot pe spate si asta nu e rau (chestia cu oxigenarea), parca pe dreapta mi-e cel mai bine, nu stiu de ce (desi nici pe dreapta nu-i tocmai indicat, fir-ar sa fie). Ma straduiesc sa stau cat pot pe stanga, dar nu-mi prea iese .
Mai am inca 14 zile lucratoare de bifat, plus de invatat pentru examenul din 9 iunie . Nu stiu ce ma fac! Plus ca mai am de spalat lucrusoarele de bb inainte sa le pun in rafturile din mobila noua, bagajul de spital nu e inca gata, mai am de cumparat una-alta...
E, dar le-oi face eu pe toate pana la urma, catinel asa . Trebuie sa respir adanc si sa le iau pe rand.

Mie inca nu mi-a ajuns trusa de recoltare celule stem de la CordBlood. Nu mai stiu cine mai are contract cu ei, dar va intreb pe cele care aveti, ati primit-o? Oare sa-i sun sa-i intreb sau sa mai astept un pic?

Ma opresc aici ca am si treaba la job, dar promit ca incerc sa mai citesc din urma printre picaturi sa vad ce ati mai facut fiecare. Azi avem si simulare de alarma de incendiu, asa ca mai pierd vremea si cu asta in loc sa fac treaba la birou.

Va pupicesc cu mult drag pe toate.

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si in asteptare de Ilinca (33 sapt)

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Capri, iti vine la 34 S. Au azi implinesc 34 si ieri mi-a ajuns, chiar m-am mirat de promptitudine.
Brasovencelor, cate un buchet virtual din partea mea, la fel pentru toti sarbatoritii de azi.
Cami, imi pare tare tare ra ca treci tocmai acum prin asemenea probleme, dar o sa vezi ce se va lumina totul cand o sa apara Timeea. Pupici multi

Ralu si Strumfita Anastasia(01.01.2006),Bebestrumf2
Poze si filmulete Anastasia www.dropshots.com/anastasia6 " target="_blank"> Noutati

www.flickr.com/photos/14405706@N03/sets//" target="_blank">Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

La Multi Ani pentru toti sarbatoritii zilei !

Sun te invidiez ca mergi la Carmen. Ce ma enerveaza ca in rahatul asta de tara/oras ca sa vezi un soectacol trebuie sa te pregatesti cu juma de an inainte. Din punctul asta de vedere imi lipseste tare mult timisoara, unde in fiecare saptamana aveai alt spectacol.

Cristina paraben este un conservator gasit in 80% din produsele cosmetice, de care se zice mai nou ca e foarte nociv.

Mada, wow 1 aan si 9 luni :), e mare micutza vikinga.

NAti, ma bucur pentru vestile bune.

Bujo, am aceeasi probleme ca si tine cu degetele noaptea. E groaznic.

Camy, nu am cuvinte de consolare. Imi pare tare rau ca trebuie sa treci prin toate aceste probleme.

Doamne catilin2008, prin ce ai trecut si tu.

Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

buna ziulica!
ma bucur ca v-am distrat cu torul meu, mi-e mi-a trecut de aseara ca nuy stiam daca sa rad sau sa plang. asa ca...a trecut odata cu ziua de marti.
In legatura cu dormitul pe spate nu ma speriati. Ca eu numai asa dorm. Indiferent daca incerc alta pozitie, dimineata tot pe spate ma trezesc. Ce sa fac? daca ii fac rau lui BB? pe o parte daca reusesc sa stau, tot pe drepta ca pe stanga nu am aer. Sa inteleg ca trebuie sa fac exercitii de acum . Cred ca de asta misca si BB asa de des cand ststeam pe spate si eu deshteapta secolului, ma bucuram ca cica misca si face tumbe.
fetele cu sotzii binevoitori, CAMY si CATILIN fruntea sus si ganditi-va ce e cu adevarat important i nviata voastra. Eu m-am chinuit 8 ani cu o situatie de genul asta si cu soacra si cu barbat cu capu'. Noroc ca m-a luminat DD si am luat alta cale, cred ca ma nenoroceam. Ttoul e sa fiti puternice si sa nu lasati de la voi decat atat cat trebuie. Bebeii nu merita stresul si necazul pe care il provoacao astfel de relatie. E greu sa cresti un copil singura asta e clar, dar parca as prefera asa decat altfel. Eu va tin pumnii sa reusiti sa va gasiti linistea si sa aveti parte de bucurii cat mai multe.
LA MULTI ANI pentru toate sarbatoritele de azi. sa fiti fericite si sa aveti o nastere usoara. si bebei sanatosi. Eu am avut la scoala masa festiva si acum ma mult dintr-un laborator in altul prin rostogolire.
va pup si revin mai pe seara sa vad noutati.

bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetele...multumesc din suflet...si pt urari si pt cuvintele frumoase...
Eu sunt bine...mai naspa cu gustul asta amar cu care am ramas...in rest sunt bine...
Timeea a inceput s miste acum...am mangaiat burtica pana a miscat...cred ca a fost felul ei de a-mi spune ''la multi ani''...papusica mea..
acum va las...am treaba (sa-mi mangai burtica)

Cami 31s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

LA MULTI ANI pt Camy si Bujo!
Camy imi pare nespus de rau ca treci prin clipe dificile cu sotul tau.Eu credeam ca va intelegeati mai bine dupa ce s-a intors el!
Mada mersi mult ca mi-ai adaugat numele! Sa dea D-zeu sa va realizati tot ce v-ati propus pt urmatorii 5 ani!
Nati ce grasunel e bb tau!
Sun distractie placuta la opera!
Catilin imi pare rau ca ai probleme cu soacra.Toate mamele de baietii nu accepta ca vine o vreme cand in viata baietilor intervin anumite schimbari cum ar fii casatoria,venirea pe lume a unui copil.Cel mai bine e sa invatam sa ne facem respectate in fata soacrelor!
Caprioara ce ma bucur ca ti-ai pus net acasa,in felul acesta o sa scrii mai des pe forum!
Va pup pe toate ca tb sa scot catelul la plimbare!

Tecky 33 sapt
AMR 7 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

Buna fetelor,
Am mai venit pe la voi, sa vad ce faceti. Unele sunteti bine, altele.....mai putin bine si imi pare tare rau... Sper sa va rezolvati problemele si sa treceti cu bine peste incercarile astea...
Eu sunt incantata ca ieri am fost la o ecografie pentru 26 saptamani (fac la 2-3 saptamni, ca sa mi se monitorizeze sarcina, fiind cu prea multe probleme)si.....doctorita a zis ca am trait mai multe minuni: in primul rand faptul ca fata mea a supravietuit pana sa incep tratamentul, desi trebuia de mult timp sa pierd sarcina...Apoi, ca desi am lichid amniotic cam putin, contractii si hiperteniune....iar la un moment dat era cu 2 saptamani in urma cu cresterea..totusi...acum este exact in grafic, varsta gestationala fiind aceeasi cu varsta probabila dupa UM...Si nu in ultimul rand, doctorita mi-a zis ca era in stare sa isi puna slujba in joc ca nu se va putea intoarce, pentru ca era si este inca tinuta prea strans de contractii permanente...totusi....printre picaturi..a reusit.. Doctorita mi-a zis ca pentru ea e o enigma cum a reusit.... Asadar, fetelor care sunteti acum deznadajduite, cum si eu am fost, nu uitati sa sperati si sa visati, pentru ca minuni exista!!!! Uneori, copii nostri sunt mai puternici decat noi....
Eu va pup si am sa mai revin.

carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Camy, Bujo Sa ne traiti cu numele si sa petreceti azi cat mai frumos!

Camy tare rau imi pare sa aud ce aud. Sotul asta al tau e tare sucit din vrej, ieri mutati mobilele si azi da divort? E cam dus, sau il manipuleaza mamitzica Si eu sunt mama singura, stii, hai, capul sus, o sa treci peste toate, si mai tine cozonacelul la dospit si nu mai zice ca i-ar fi mai bine afara ca nu-i asa, fiecare zi castigata e o zi in plus de sanatate pentru Timeea. Asa, in burtica, de bine de rau, mai papa de la tine, daca ai naste devreme te-ai chinui cu laptele, cu prematuritatea, alunga din minte scenariu asta, pleease. Las' sa vezi ce bine ne vom descurca, si in liniste, asa cum trebuie pt un pui mic. , uite o floricica de la alte 2 fete cucuiete singurele si optimiste

Monica 32+ si gargaritza Nancy

bunurile gargaritzei
camera gargaritzei - sneak peak (santier)

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput