Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
estrella80 spune:
Neatza fetele!
La multi ani tuturor sarbatoritelor!! pentru ziua de azi!
Camypus imi pare rau sa aud de problemele pe care le ai, stiu ca e greu sa te detasezi de ele, dar incearca si fa un efort pentru binele celei mici. Cat despre nastere, mai stai potolita cu lipsa asta de frica ca vei naste acum, la 32 saptamani implinesti 7 luni, si de-abia atunci vei avea 7 implinite, si intri in numaratoare de 8, dar 8 luni incep la 36... Asa ca relax....!!!Mai las-o pe cea mica acolo, la caldurica!!
Cat despre depistarea sindromului Down nu cred ca la varsta asta de sarcina mai poate fi depistat, eu stiu doar ca la prima eco morfologica iti masoara pliul nuchal, si asa isi dau seama daca e ceva in neregula. Datele astea coroborate cu cele de la analizele de sange, de bitest sau triplu test indica nregulile. Acum la varsta asta de sarcina, nu prea mai are ce sa se vada!Parerea mea!Dar nu sunt medic!
Va pup fetele si va doresc o zi buna!
Estrella 29+
28+
Gabriela82 spune:
Camy imi pare rau tare ca treci printr-o asa situatie, nu stiu cat te ajuta cuvintele noastre, dar iti doresc sa fii tare ptr tine si ptr Timeea. ai incredere ca Dumnezeu le rezolva pe toate.
34+ AMR 5+
BB 
lcazangiu spune:
Buna dimineata burtici cu pepenasi si La Multi Ani celor care poarta numele de Elena!
Camy imi pare rau pt ce ti se intampla, sper sa fie totul bine cu fetita ta si sa reusesti sa treci cu bine peste aceasta incercare!
Azi am intrat in sapt 35, au mai ramas putine
In acest week-end sunt mosica la baietelul prietenei mele, sper sa ma descurc cu imbracatul pustiului:)
Lori
35+
David AMR 35 zile
catilin2008 spune:
lcazangiu, am citit ca esti moasa, poti sa imi spui si mie cam ce trebuie sa faca o moasa, sa ii explic verisoarei mele..pe care o voi pune eu moasa la bebicu meu..ca nici una nu prea stim...
trebuie sa ne pregatim din vreme..sa nu lasam pe ultima suta de metri!
26 + cu
Bebicu Andrei
anaxena spune:
eu sunt bine!!!
foarte bine!!!
ma duc sa alerg in jurul blocului de bine ce sunt!!!
camy shtiu ca ti-e greu,nu vreau sa ma lungesc dar crede-ma: intotdeauna exista si mai bine,dc nu mai exista iubire intre voi nu incerca sa te sacrifici pt ca nu merita..asta o spun din experienta mea,eu fiind divortzata si recasatorita cu un barbat extraordinar
iar pe Timeea laso in burtica sa se bucure de caldurica si de papica si sa se faca mare,ca nu cred ca ii va fi mai bine pe lumea asta..si intre timp tu iti refaci fortele ca atunci cand va veni pe lume sa-i arati cat de mult o iubesti si cum ea este universul tau
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 30 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
bujo spune:
CAtilin nasol cu soacrele. eu te sfatuiesc sa fii mereu pe faza daca ati hotarat sa stati la ea. Din propria experienta stiu ca mamele nu se schimba niciodata. Si nu fac referire la soacra mea ca nu stam impreuna si nu prea ne ciocnim. Dar am avut un prieten care dormea cu ma-sa in pat. Evindent ca din cauza ei ne-am despartit. Ce voiam sa spun e ca sunt extrem de parsive daca vor si vor avea intotdeauna castig de cauza daca nu stii sa fii precauta. Daca vezi ca incepeti sa va certati, mutati-va cat mai repede.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
vias spune:
Multumesc fetelor...eu m-am resemnat, chiar imi doresc ca el sa dispara de lanaga mine....numai ca asta e buba...nici nu ma lasa sa mor, dar nici sa traiesc...
Mai am de tras pana se va naste Timeea..
Catailin m-am infiorat cand am citit si la tine...ma vad pe mine acum mai mult timp....eu si Cristi ne-am mutat impreuna dupa ce am terminat facultatea, adica acum 4 ani....si maicasa a inceput sa se bage intre noi, ne-am despartit....cateva luni...si in timpul asta Cristi o acuza pe maicasa...stii ce a facut ea???...a ales o alta strategie....l-a pacalit pe fraier cum sa faca sa ne impacam, asta a ridicat-o in slavi....cand ne-am luat apartamentul maicasa a zis sa stam la ea pana il renovam...
In acest tim s-a dus dracului casnicia noastra....azi un pic, maine un pic...si tot asa...
Ai grija la soacra ta....si daca se poate...eu zic sa-l aduci pe sot la mama ta acasa...nu-ti va fi bine la maicasa...crede-ma ca stiu...nu exagerez...dar ai sa te urci pe pereti...
Cat despre casatorie...nu merita sa o faci pt copil....iata de ce cred eu asta..
Parintii mei nu s-au inteles niciodata, dar mama a zis ca sta cu tata pt noi, desi eu mereu o rugam sa divorteze, sa faca acest lucru pt mine....eu am fost acel copil chinuit intre 2 parinti care nu se inteleg, tocmai de aceea nu sunt de acord ca Timeea sa traiasca in scandaluri...trauma va fi mult mai mica sa traiasca fara tata, decat sa traiasca mereu in certuri si scandaluri...
Sper din suflet sa nu te superi pe mine, te rog doar sa te gandesti foarte bine....pt ca un lucru care nu merge de la inceput....nu merge niciodata!!!
Asta este parerea mea....imi cer iertare daca te-am suparat cu ceva....
Cami 31s+, cu
Timeea Cristina
pustai
M&M spune:
Am lipsit si eu putin si voi ati scris atata!!!...
Tecky, ce ganduri ai si tu!!! Cum sa nasti si sa iti lasi sotiorul fara cadou??!!!
Spor la cumparaturi si sa stapanesti sanatoasa bluzita.
Dara, hai ca nu e chiar asa cald!!! Si apoi de maine au anuntat ca se strica vremea...
Nati, bine ca ati rezolvat cu hartiile ma bucur sa aud ca totul este bine cu bebe Matei. Credeam ca numai la noi in tara se intampla sa nu mearga aparatura medicala...![]()
Bujo, Camy inca o data LA MULTI ANI
-utelor!!! Sarcini usoare si bebei sanatosi si ascultatori.
Gabriela, si eu mi-as fi dorit sa merg sa vad Braul Maicii Domnului, dar sa stau la cozile pe care le aratau la
, nu as fi fost in stare..
Sun ,
pt maitza ta!!! Si eu am o relatie speciala cu "bunicelul meu"( asa cum imi place mie sa ii zic).
Mada, incet - incet le veti rezolva voi pe toate...
nu trebuie decat sa crezi.
Camy, acum am citit!!! Imi pare rau ... iti doresc multa putere ; acum trebuie sa te focalizezi asupra Timmeei!!!
Catilin, ce e si cu soacrele astea...Ai grija , poate reusiti sa va mutati, macar sa stati la ai tai...
Ma duc sa fac piata!!!!
tuturor...
Cristina
27+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
catilin2008 spune:
camy, stiu ca trebuie sa am grija cu soacra..e de o parsivenie..si o rautate..rar intalnita...dar la mine..il am pe tata..care le are cu bautura si scandalul...asa ca am zis ca merita riscul..eu totusi tin la el..asa slab cum e..cununia..o facem mai mult sa ii convingem pe mama lui si pe tatal meu ca nu o sa reuseasca sa ne desparta..poate atunci o sa se potoleasca..ca altfel..nu suntem niciunul adeptii unei casatorii..am trecut de varsta cand imi doream o rochie alba de mireasa..eu am 32 de ani , el 37..i-am spus si lui..la primul semn..nu mai stau..copilul meu e pe primul loc..
26 + cu
Bebicu Andrei
bujo spune:
In cazul asta iti tinem pumnii sa mearga Catilin. Sa dea Domnu sa nu existe probleme.
Fetelor io crek pun de-o savarina azi, in caz ca am musafiri desi ma indoiesc, putini isi aduc aminte ca-s si io o Ileana.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo