Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Am scris un mesaj lung de toata frumusetea, si cand sa-l trimit mi s-au inchis toate paginile nu mi s-a mai intamplat pana acum

Incerc sa reiau.,

La Multi ani ptr toate sarbatoritele de azi , sa ne traiasca, sa fie fericite si sa aibe parte numai de bucurii.

Mada la multi ani ptr Ari sa creasca mare si frumoasa

Ce discutii interesante pe-aici, despre comportamentul unor parinti, despre vaicarelile noastre. Si eu am prostul obicei sa nu fiu multumita de ceea ce avem pana acum cu toate ca imi dau seanma ca sunt altii cu necesitati mult mai mari ca ale noastre, dar cred ca, asa cum spunea Kimmy, e in natura noastra sa ne plangem si sa ne dorim mai mult desi nu este cel mai inspirat lucru pe care putem sa-l facem.

Apropo de loviturile la coaste, si fi-mea a facut o pasiune din asta si nu se jeneaza deloc, cateodata nu ma lasa sa stau in nici o pozitie. In per asta are asa multa activitate in burtica ca ma mir si eu unde mai incape sa se foiasca atata. Sunt curioasa in ce pozitie o mai fi acum, la 32 sapt era pregatita de nastere cu capusorul in jos.
Am citit de curand (cred ca in cursurile lui Bujo) ca dormitul pe spate ar avea vreo legatura cu umflatul picioarelor, problema e ca eu de cand a inceput burtica sa creasaca numai asa dorm, am incercat acum sa dorm pe o parte dar nu prea reusesc si se pare ca nici printesei nu prea-i place.

Noi aseara am reusit sa ajungem sa ne inchinam la Braul Maicii Domnului, si sunt foarte multumita de treaba asta, am ajuns cam tarzior acasa (asa mi-am permis si eu sa dorm mai mult azi) dar asteptarea a fost cu folos, oricum astazi avand in vedere ca e sarbatoare avem program de voie.

toate burticile

34+ AMR 5+
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Mada la multi ani pt Ari! Sa fie sanatoasa si vesela tot timpul! Ca frumoasa este TAREEEE! Huh, si zici ca ai emotii? Pai cred si eu dar o sa iasa bine!

Tecky spor la cumparaturi si have fun la pensat! Sa porti sanatoasa bluzita! Pai da, e casa bebeilor dar eu cred ca ei nu prea mai au loc. Si mi-e o mila de Galu cand ma gandesc ce contorsionata sta ea acolo...

Cris da, are personalitate mai multa decat m-as fi asteptat! Bine, eu tot timpul am zis ca vreau un copil revolutionar, un copil care sa lupte pt ce crede, chiar daca asta imi va scoate mie peri albi. Si se pare ca-l am!

Sursu deci stii deja data operatiei? 4 august? Ce tareee!

Nati ce faza si cu stricatul masinariei... Important e ca sunteti bine si bebe e un barosan:)...peste 3kg deja...wow...! Sa fiti sanatosi si sa nasteti usor!

Eu ma pregatesc sa merg pana la biserica sa aprind o lumanare pt maitza mea...astazi ar fi fost ziua ei de nastere! Si cu ocazia asta ma si plimb. Si diseara ne scot iar prietenii nostri la opera...ca ma tot plangeam eu ca anul asta n-am vazut Carmen si cand mai apuc, bla bla...si mi-au facut surpriza! Abia astept!

O zi faina si...hai Manchester!

EDIT: In cazul asta: Sa ne traiti cu numele, dragelor..Cuscri (Bujo) si Camy! Sa fiti sanatoase si frumoase mereu!

Cuscri e clar ca s-au vorbit dar ii suportam ca-s micile noastre comori, ce sa facem?!?

Mada parca Roxana (Baby r7) spunea ca in loc de Daniela, o s-o cheme Maria pe fetita lor. Adica Bianca Maria...parca asa!

SUN 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Sorelix, Gabriela multumim
Sorelix distractie placuta azi.
Bai ce e cu hai manchester aia??? Gata declar razboi in familie. Hai Chelsea!
Mai si eu zic ca e normal ca oricare dintre noi sa vrea mai mult sau sa i se para ca nu a realiuzat destul e in natura omuluit si eu incerc mereu sa vad partea plina a paharului, normal ca nu imi iese tot timpul si mai cad in depresii si suparari da na trece.
Eu zic ca si eu ma pot declara multumita la 21 de ani am plecat de acasa de la mama si tata si acuma la 25 de ani, acusi 26, am o familie minunata, stam singurei, incet incet rezolvam si cu actele si poate ne luam si masina avem o printesa scumpa si frumoasa si inca una pe drum deci nu prea avem de ce ne plange. Oricum pe agenda urmeaza o masina, asta e chiar necesara acusi cu doi bebeii, apoi cununia religioasa, scoala si job-ul meu si mai peste vreo cativa ani poate reusim si ne luam si casa noastra. Cam asta ar fi in linii mari urm 5 ani din agenda. Sa fim sanatosi ca asta e cel mai imp si pe urma le-am rezolva noi pe toate.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Gabriela da, ne-a zis la curs ca daca dormi pe spate bb preseaza aorta abdominala si impiedica circulatia normala a sangelui si de asta apar umflaturi. Plus ca nu se mai face oxigenarea cum trebuie. Eu personal nu reusesc sa dorm pe spate. Unu la mana ca ma rupe coloana si doi ca ametesc si nu mai pot respira cum trebe. Mona zicea ca la eco, cand statea pe spate bataile cordului fetal erau de 180 si cand se punea pe-o parte scadeau brusc la 150. Deci si bb sufera de lipsa de oxigen. Crede-ma ca si io amortesc sa stau numa pe parti dar ma resemnez ca n-am ce face. Medicii zic ca nici pe dreapta nu e bine sa stai ca nici asa nu circula sangele cum trebe dar acu stam si noi cum putem.

bujo 31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

'neata gagici,

multumesc din suflet pt urari, si la randul meu urez tuturor sarbatoritelor un sincer si un calduros ''La Multi ani!!!!''

Va rog frumos sa nu ma mai certati pt pesimismul meu, am foarte multe probleme, din pacate acum chiar simt ca ma depasesc de aceea cred ca Timeei i-ar fi mult mai bine afara, asa nu ar simti toate problemele si stresul si chinul si tot!
Sotul meu a introdus actiunea de divort, si pt ca asta nu era de ajuns imi face si zile fripte...as vrea sa plec la Arges dar acolo nu sunt emdici calumea ca sa nasc...si pt ca raman in Brasov el impreuna cu familia lui isi bat joc la modul cel ami urat de mine!
Din cauza aceasta simt ca fetita nu mai misca, parca ii este si frica sa miste...probabil a auzit prea multe tipete....nu stiu..

Astazi de ex nu a miscat absolut deloc...si sunt sculata de la ora 6:30 de dimineata....nu cred ca este normal!...imi fac griji sincere pt ea...eu nu mai contez...dar ea????

Va pup...ma iertati ca din nou intru in intimitati....dar nu vreau sa fiu luata drept o mama denaturata...din suflet imi doresc ca Timeea sa fie bine...dar din cauza mea nu cred ca-i e bine...iar eu nu ma pot abtine sa nu sufar!!!

Cami 31s+, cu Timeea Cristina

pustai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Camy am ramas cu gura cascata! Mi se pare incredibil...eu credeam ca sunteti o familie fericita...

Iti doresc multa putere si curaj! Si speranta...pt ca va fi mai bine, te asigur! Timeea este motivul pt care sa mergi mai departe!

SUN 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

Camy, imi pare asa rau... Nici nu stiu ce sa mai spun.
Iti doresc sa fii tare si sa treci cat mai usor peste toate, pentru fetita ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Cami nu-mi vine sa cred. M-ai lasat masca!!! Imi pare asa de rau...
Sa fii puternica!!! Iti doresc tot binele din lume. dar fetitei tale ii este tot mai bine in burtica ta.

Mishuc 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catilin2008 spune:

camy, imi pare rau sa aud prin ce treci, pot intelege, intr-un fel..
si eu am tot avut probleme...cand a aflat ca sunt gravida, soacra mea m-a dat afara din casa..el..a dat bir cu fugitii..ca unde sa stam..ca nu ne permitem chirie..am vrut sa fac avort..medicul zicea ca i se pare ca sunt gemeni..ca aveam si fibromul..care nu se vedea bine la ecograf normal..si totusi m-am hotarat sa nu omor bebicu..ca o sa ma descurc si singura...si trei luni de zile am stat singura..am avut noroc cu mama..ea l-a sunat pe domnu' las, si el cand a auzit ca nu am facut avort..a inceput sa se intereseze...acum..ne-am impacat..si vrem sa facem si o cununie mica..doar intre noi..mama lui..nu ca ar avea ceva personal cu mine..doar ca i-a spus ca el nu trebuie sa se insoare..trebuie sa stea sa aibe grija de ea pana moare..acum..daca a vazut ca noi tot suntem impreuna..de frica sa nu plece ajutorul din casa..e mielusica..o sa incerc sa stau la el..daca nu merge..si o apuca iar furiile..eu am unde sa ma duc..el daca vrea, bine, daca nu..eu ma descurc si singura...
imi cer scuze ca m-am lungit..unii barbati au nevoie de cate o bataie la fundu' gol ca sa le vina mintea la cap
va pupic pe toate, si la multi ani sarbatoritilor de azi!

26 + cu
Bebicu Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Fetele, nu stiti nimica de IRDA si bbANTONIA ???

Saricini usoare si bbici sanatosi !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3

Mergi la inceput