Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
MissJJ spune:
Fetelor scuzati-ma please dar puteti repeta care dintre voi vreti sa modific numele in listutza la bebe? Parca erau vreo doua fete care au zis de ceva modificari. Cer scuze ca am uitat acuma m-a pocnit ca parca citisem si atunci nu am av ut timp si acuma mi-am amintit. Deci sorry dar daca puteti repeta please si se rezolva.
Ms.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
MissJJ spune:
Kimmy ms am schimbat.![]()
Cristina ms mult.
Vai serios mi se pare ca e asa mare si in fiecare zi zice cate ceva nou si invata cate ceva, mi se pare f frumoasa perioada asta cand descopera asa multe si invata sa se exprime. Incepe sa nu mai fie bebe cu toate ca pt noi tot bebe ramane.
Ma gandesc ce schimbari vor mai fi cand incepe de la anul sa mearga la gradi. Eu de pe acuma am emotii.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
M&M spune:
Mada, cred ca este o perioada minunata acum !!! Abia astept si eu sa traiesc asa ceva, dar mai am ceva de asteptat...
Cristina
27+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Tecky spune:
LA MULTI ANI tuturor care isi serbeaza ziua astazi!
Aseara am fost in mall cu sotul sa-i cumpar cadou de ziua lui pt ca m-au apucat pe mine toate cele ca daca eu nasc chiar de ziua lui si el ramane fara cadou,desi ziua lui este peste 3 sapt.
Mi-am cumparat si eu o bluzita frumusica,am sa fac poze ca nu m-am mai pozat de mult.![]()
SUN de cateva zile am observat si eu ca Raluca pare a fi deranjata cand dorm si ma intorc de pe o parte pe cealalta.Ce sa mai facem acum ca doar e locul lor nu?![]()
Diana foarte bune informatiile si ai dreptate ca nu sunt multi bani dar ii luam nu ii dam.![]()
Mishuc sa aveti mult spor la construirea casei!
Mada mai e un pic si vei fi miresica!
Cristina sa ai pofta la ciocolata calda!
Ma pregatesc sa plec la pensat si la cateva cumparaturi! Fetelor eu de cand stau acasa tb sa-mi gasesc mereu ceva de facut ca altfel ma plictisesc!
Tecky 33 sapt 
AMR 7 sapt
Tecky spune:
Mada sa-ti traiasca Ari,sa fie sanatoasa si sa-ti umple viata numai de bucurie!Te rog sa adaugi pe listuta la mine numele bb Raluca.Mersi mult!
Tecky 33 sapt 
AMR 7 sapt
dara_d spune:
LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi
Mada am reusit sa vad si eu pozele cu tine cu rochita,foarte frumoasa, cand este nunta ???
Mai felelor ma omoara caldura asta si cand ma gandesc ca abia e inceputul si eu mai am pana nasc destul ,deci mai am de suportat caldura.
Pupici pentru voi toate.
Caprioara ce faci ???
32+
http://bd.lilypie.com/IHRjp2.png
MissJJ spune:
Cristina e frumos intradevar acusi acusi va aud la scutecele cum ziceti ca ce repede trece timpul.![]()
Tecky plimbare placuta azi asteptam poze cu bluzita.
Multumim de urari.
Merg acuma si modific.
Dara ms mult.
Sambata la 11 dim avem cununia civila si apoi facem un gratar acasa.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
Nati spune:
Buna fetele,
Am fost si noi azi la control, trebuia sa fac RMN azi, dar nu a mers masinaria, daca nu m-au fatait, m-au mutat, nu stiu cate centuri au pus pe mine si tot degeaba, nu a vrut monstru de masinarie sa mearga si pace.
Il chemase pe sot sa-mi zica ca nu merge, ca tare greu imi era sa-mi dau seama ca nu functioneaza, ca la ce zgomot infernal face, acum era o liniste totala.
Asa ca am inceput vizitele la medic saptamanal, fac RMN saptamana viitoare, se formeaza echipa, se face conferinta cu totii la gramada sa stim ce va fi dupa nastere, ce vor sa faca, cum procedeaza si de ce.
Am semnat niste hartii pt cezariana in caz ca nasterea normala intampina probleme, sa nu mai stea dupa sot sa-l lamureasca ce este o cezariana, ce se face, desene, schite si alte nebunii.
Sau facut azi desenele, schitele, ni s-a explicat ce implica o cezariana, si am semnat si actele sa se miste rapid in caz de nevoie.
Radea sotul de mine cand ieseam din camera cu RMN-ul, cica: bey ai stricat masinaria, sa vezi milionul de dolari pe factura cand plecam azi:))
Bebe e bine, creste frumos, chistul e la fel nici o schimbare, greutatea lui bebe dupa masuratorile de azi 3198kg, imi masoara nu stiu ce saptamana viitoare sa vada daca are loc sa iasa juniorul prin vagin sau trec la cezariana direct.
Si cam atat, bagajul in mare e facut, mai ramane sa gasesc halat( da slabe sanse la ce pitice sunt japonezele), sa-mi cumpar o pompa de san si niste servetele si gata, valiza dupa usa si asteptam cand ne cheama la spital.
Merg sa citesc din urma, ca nu am apucat nici ieri sa citesc, am avut musafiri si nu am avut loc de intors sa deschid calculatorul.
Pup you all!
35+
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
MissJJ spune:
Tecky am adaugat numele.
AlinaM am pus si la tine in loc de Dave, Rayan.
Nati bine ca ati rezolvat cu hartiile ma bucur sa aud ca bebe e bine. Nasol ca nu le-am mers masinaria. Ai grija de tine si de burtica.
Eu acuma astept un semn de la moasele astea locale, vad ca inca nu am primit scrisoare de la ele unde si cand tre sa merg, poate sapt urm ca la 36 de sapt ar trebui sa am control la ele si apoi la 38.
Uff pe mine deja ma ia cu somn ca Ari azi dim s-a trezit la 6 fara 20.
Copil matinal nu gluma si cum azi am zis ca ma relaxez daca nu am treaba de facut ma ia cu somn.
Si nici nu pot dormi pana la pranz.
Ce bine ar fi sa ma pot intinde si sa dorm cat vrea inima mea. Hmm poate pestre vreo doi-trei ani o sa reusesc si performanta asta.
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
bujo spune:
Neatza gagici si sarumana de urari, desi nu stiati ca ma felicitati
Ia, toata lumea la o 

fara alcool ca fac cinste.
Camy randu 2 e de la tine nu? La multi ani!!

Sun io chiar incep sa ma intreb daca astia 2 nu s-au inteles. Azi noapte pe la 4 eram in fund ca nu mai puteam respira si fi-miu da in toate directiile, dar cand e de schimbat pozitia zici ca merge pe contrasens, nu cumva s-o urmeze pe ma-sa. Si ma dor toate cele ca nu se misca odata cu mine. Iar degetele... vai de ele.
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo