Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

sunu, mersi de denumire. De mustela am tot auzit, e firma frantuzeasca? Si sa stii ca inghetata e potrivita la caldurile voastra, da' la noi sint doar 15 grade, asa mi-e norocul sa prind vremuri din astea. Dar io pap inghetata, da' de se indura soarele s-apara si pe-aici.

vicky, mi-a trecut si mie pe la ureche ceva legat de parabeni in vremea cind cautam creme de fata. Uite ca pt bebe nu m-am gindit. O sa intreb si de firma pe care mi-ai zis-o pe la farmaciile de aici. Ca pe doctor cred ca degeaba-l intreb, mi-ar trebui un pediatru.

Apropo, fetele din strainataturi, la voi cum e legat de pediatru? Trebe sa-l cautati inainte de a naste? Ca mie mi-a zis lumea la servici ca sa m-apuc sa caut pediatru pt copil deja.

dana, ce-ti pui in bagajul de spital?

dia, pt tine a fost enervant, dar pt mine a fost distractiva povestea tortului

kimmy, ce tinerica esti la 24 de ani. Las' c-o sa se rezolve toate, no worries.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Ruxandra, ce hazliu ai povestit patania cu tortul , da imi inchipui ca a fost nasol... Despre triplu test, nici eu nu am facut decat bitest; nu stiu daca se pot vedea la ecograf malformatiile, dar nu prea cred, sau oricum nu cu mare precizie. Da hai nu te mai gandii la asemenea prostii! chiar nu are sens.

Didi 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Turtu, CAdum se gaseste in supermarket aici, nu in farmacie. Tot ce aveau in farmacie (si am tot cautat) era cu paraben. Despre pediatru habar nu am. O sa iau rdv la medicul de familie sa-mi recomande el un pediatru (intotdeauna am mers pe mana lui si a fost bine). Nu sunt foarte stresata ca e aici o doctorita neonato romanca, pe care o cunosc bine, si pe care o sa o stresez rau la nevoie :).
Apropo de bagajul de spital, sigur iti vor da o lista de la clinica, asa ca nu te stresa. Si sa nu iei mai mult decat cer iei, ca nu are rost, dar nici mai putin :) ca sigur nu e bine (am o prietena care a luat mai putin decat scrisesera aia, ma refer la hainute pentru bebe, si nu i-au ajuns, asa ca stres pe sotz).

Didi, se vad malformatiile la eco morfo 2.

Vicky 34+ si Maya
AMR +5 saptamani

Bebele casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata,

La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei!

Ruxandra uof...imi inchipui ca nu prea ti-a priit faza cu tortul, desi mie mi s-a parut amuzanta! Iar cu sindroamele, stai tu linistita si nu te mai gandi la prostii! Eu n-am superstitii ba, mai mult, sunt convinsa ca o sa nasc intr-o zi de marti!:)

Vic noi doua cred ca suntem campioane la "pitici"!:) Dar poate e mai bine asa...fiecare sa si-i rezolve, ca sa stea linistita!

Turtu hai ca trimit si la voi putina caldura!

Kim da, mai am Dr House...luni, miercuri si vineri. Ma bucur ca ai scris ce ai scris...dar sunt plina de invidie:))..24 de ani???

Ana cum mai esti? Biri nici un semn de la dr? Nati?

Eu am avut o noapte de coma.:) Dupa ce ca la fiecare intoarcere de pe o parte pe alta, trebuie sa am rabdare 2-3 minute sa vina si fii-mea cu mine, aseara feelingu' era ca-i ramaneau picioarele in coastele mele. Si io cu piticu numit displazie de sold ziceam ups si ramaneam blocata, ea incepea sa se creada Maradona:), eu ma ridicam in fund pt ca ramaneam fara aer....a fost foooarte tare. Am amenintzat-o ca daca mai face asha, ii pun numele Costitza!

Pup

SUN 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Neatza fetele!

La Multi Ani sarbatoritilor de azi!
Kimmy mi-a placut ce ai scris.
Eu azi am zi mai de relax asa ca maine termin ultimele retusuri la curatenia din casa sa fie totul in ordine ca vineri am drumuri de facut sa iau tort sa mai iau una alta pt gratar sa iau buchetul de flori si apoi sa ma pun pe pregatit totul ca sambata numai sa le scot pe masa si gata. Sa nu mai stau atunci la bucatarie prea mult.
Uff Sorelix si eu am emotii ca vreau sa treaca cat mai repede sa stiu ca a iesit bine si toti au fost multumiti si gata. It's done.
Asa ca eu ami sunt prin zona azi si maine ca de vineri de dim avem program de alergatura.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Na ca uitasem sa schimb sapt azi implinim 35 de sapt si mai avem 35 de zile pana la marea intalnire.
Da si se pare ca incet incet vin si pe la mine semnele, a inceput si la mine sa fie mai abudenta scurgerea si ma doare zona inghinala de numa. Abia ma misc. Nu contractii nu nimic ceva dureri pe acolo din cand in cand.
Aaa si azi un anumit personaj mic cu ochi albastri face 1 an si 9 luni. Nu imi vine sa cred ca mai e asa putin si face 2 anisori. Asa repede trece timpul...
Is tare curioasa cum va fi de data asta comparativ cu data trecuta. Intr-un fel parca e bine ca am avut un travaliu mai greu data trecuta ca macar acuma daca e mai usor e un relief pt mine dar asa daca imi era usor prima oara mi-as fi facut griji ca daca va fi greu acuma, asa is mai calma.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
LA MULTI ANI tuturor celor ce isi serbeaza azi onomastica!!!
Ruxandra, mai sunt si zile in care nu merge totul ca pe roate. Oricum , dupa cum ai povestit se pare ca ti-a si trecut supararea. Nici eu nu am facut TT ; daca ar fi avut probleme ti-ar fi zis medicul care e facut eco morfofetala. Stai linistita si nu te mai gandi la prosti.
Sun, Galu are personalitate puternica, crezi ca reusesti tu sa o convingi sa nu mai faca cum vrea ea???!!!
Dma, drum bun !!!!Sa vii odihnita si relaxata!!!
Vicky, ce e cu parabenii astia??? Ca tot am vazut ca scrii despre ei...
Turturel, spor in continuare la cumparaturi!!!Hai ca m-ai stimulat si pe mine sa ma apuc mai serios de cumparaturi..
Ma duc sa imi beau ciocolata calda...

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Neatza!
Mada spor la treburi,si nu uita sa schimbi AMR-ul,ca doar e miercuri .
Eu tot plictisita,nu mai gasesc nimic nici pe internet,sa ma mai tina ocupata.Prin casa totusi nu am chef sa fac mai nimic.
Ma uitam la hartia de monitorizare de la 33 saptamani si la un moment dat la intensitatea contractiilor apare pe la 40...stiu ca m-a intrebat dr daca s-a miscat bebe,si eu am zis ca da,de vreo 3 ori,dar de fiecare data am apasat butonul ca sa se opreasca pana se potoleste.Asa ca ramane dilema ce s-a intamplat acolo.Aaaa si in acelas timp scazusera bataile de la 160 la 80.O fi fost contractie?

Kimmy34+Erika AMR 6 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORITILOR DE AZI!!!

ANAXENA-wow,35 de saptamani ...abia astept si eu!Mai las-o totusi sa se mai bucure de casuta din burtica!
MADA-si eu am niste probleme mari cu gingiile.Sunt f inflamate ,dar ma lupt cu ele cum faci si tu cu maseaua nesuferita!
BUBULEANA-m-am emotionat cand am citit mesajul tau despre cum citeai odiseea si cum iti doreai sa faci parte din ea.....si eu la fel!:)Parca nici acum nu-mi vine sa cred!
CAMY-Relax!Vei sti f bine ce sa faci pt Timeea ta.Putin optimism mamico,ce-i cu tine?
DIA-Miruna e in grafic.Nu e mica.
DIARUX-nu te ingrijora.Si eu il simteam pe bebe intr-un singur loc la un moment dat.Esential este sa-l simti!:)
VIOLETA-am citit ca se poate intampla in sarcina sa-ti amorteasca mainile,intr-adevar.Nu e nimic grav.
BABY_r-ma bucur ca totul e bine.Maria...e un nume special
RONTZY-wow-1949 g!Bravo!
KITZY-sa-ti traiasca Diana!Am savurat pozicile! E f frumoasa!
BUFI-ai acelasi DPN cu mine.Doar ca eu nasc prin cezariana pe 4 august!:)Analizele ce mai trebuisc facute sunt cele pe care le-a scris si Didi-Fe,CA,strptococ B.Ar trebui sa ti le dea dr.
TURTURICA-ma bucur de vestile bune!Stiu elvetienii sa se poarte cu mamicile!!
DIANA-f utile informatiile.Multumim!
SUN-si eu mannac kg de cirese!!

Sursula28+bebe Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Mada, LA MULTI ANI pentru Ari!!! Ce repede trece timpul!!!
Cred ca ai niste emotii mai ales ca se apropie ziua de sambata. Bafta multa si spor la treburi!!

Cristina 27+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"

Mergi la inceput