Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
turturica spune:
mariana, mersi de sugestiile legate de iesirea bebelasului din spital. Chiar ma gindeam cu ce hainute s-o scot din spital, ca-n august se presupune c-ar fi cald. Desi la vremea elvetiana nu stii niciodata.
map, si eu am ceva arsuri, mai ales serile si-ncerc sa le remediez cu lapte.
sun, de la ce firma luasi cosmeticele? Si eu ma tot gindesc daca sa iau sau nu baldachin, imi place cum arata insa nu-mi place ideea ca ar putea stringe praful, inca nu stiu ce sa fac. Desi pe-aici nu se stringe totusi asa praf ca acasa.
adriana, deci tu ai primit landoul dar fara scheletul caruciorului? Si ce faci, gasesti carucior care sa se potriveasca landoului?
ralirali, ce secretoasa esti, acuma chiar m-ai facut curioasa ![]()
andreea, nasol cu marirea de salariu la voi, ma rog la noi discutiile de salarii sint confidentiale, asa ca nu stiu cit or fi primit ceilalti, dar eu sint multumita cu aia 10%.
cristina, sint de-abia la inceput cu shoppinguiala, c-am prins gustul ![]()
Fetelor, mersi de informatiile legate de scoica, deci asta trebuie sa folosesc la iesirea din spital, bine ca m-am lamurit.
Mai fetelor, nu mi-o luati in nume de rau, da' ce-i cu vaicareala asta la unele dintre voi p-acia? Ia incercati sa nu va mai focusati pe lucrurile negative din viata voastra si bucurati-va de partile bune ale ei. Unu la mina ca toate asteptati o mica minune care o sa va schimbe viata numai in bine si asta ar trebui sa fie cel mai important lucru. Doi la mina, am observat ca unele dintre voi chiar nu isi dau seama ce norocoase sint si nu apreciaza ce au.
De exemplu, camy, de ce iti introduci atitudinea asta negativa cu nascutul la 30 si de saptamini, cu nascutul daca faci efort, cu problema cu banii, etc, etc? Gindeste-te ca totusi aveti un apartament cu 3 camere al vostru, lucru care nu-i deloc de neglijat. Cite din restul fetelor de aici au parte de asa ceva? Nu-ti mai fa atitea griji si probleme, zau, fiecare problema o sa se rezolve la rindul ei. Principalul e sa te gindesti la bebelina ta, nu-i faci nici un bine cu atitea griji si e pacat. Ea e cea care conteaza cel mai mult la ora asta.
Asa ca propun s-avem in cor o atitudine zen ![]()
Pe care eu o inaugurez cu-o inghetata, ca iar mi-a facut sunu pofta ![]()
27+
SunSmile spune:
Sorelix sa-ti fie de bine asa pensata si mumushica! Pfuuui ce putin mai ai si devii madame!
(io cred ca am emotii mai multe decat tine...is ca soacrele alea)
Ana pai da, se pregateste si el bietul corp...si la tine probabil e mai viguros procedeul! Cum a iesit mazarea?
Mariana iti trimit cu mare drag! Cica se nasoleste nitel vremea dar nu asa tare. Oricum de luni cred ca putem spune ca a venit vara!
Kim o sa le fac si poze sapt asta...cand o sa am chef. Imi pare rau ca nu primesti nici bani nici concediu..uof!
Ruxandra esti tu draguta dar nu e chiar burta atasata la corp subtirel.:)
Turtu asa te vreau bre, activa! Ti-am facut pofta, huh?:) Las' ca-i buna inghetata pe vremurile astea. Noi am luat produse de la mustela, pt ca cele pt mine m-au super convins. Si dr mea ginecolog mi-a zis ca din toti copiii la care stie ca s-au folosit produsele astea, nu au avut probleme. Acuma...noi 2 nu suntem genul alergici sau cu probleme de piele si sper sa nu fie nici ea.
In seara asta..caise muuulte si piersici! Oare o fi normal sa mananc kg intregi de fructe?![]()
SUN
34+ 

bujo spune:
Bai ce cald a fost azi si la noi, da bine ca a venit si caldura asta odata. La noi in casa e totusi racoare si foarte placut. Nici io nu prea am papat consistent azi. Am bagat niste cirese, caise, capsuni si mere. Bun bunut![]()
bujo
31+ cu Filip
album de nunta
bb stuff
burtik
mini Bujo
anaxena spune:
mmm...buna mazarea!!!
offf deja ma apuca cu capul cu contractiile astea sau ce DD sunt..sper ca maine ma trezesc si sunt ca noua
Ana-Maria
35+ 
am schimbat prefixul!!

am o
MARIA!!!
AMR 31 zile
numaratoarea inversa a inceput
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
danangie spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Dana ai deja 35 de saptamani!!!!!!!!!!!
NASTERE USOARDE PE ACUM CA POATE NU MAI "VORBIM"
ancade
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
Da ANCA! Vezi cum zboara timpul?? 35 de saptamani. Acusi 36, pe urma 37 si tot asa. Mi-am pus valiza la aerisit, de maine incep sa o umplu!Multumesc de urari!

mult asteptat
Kimmy spune:
Ma plictisesc!
Ce sa zic?Eu cred ca e de natura noastra sa ne dorim tot mai mult.Nu ma refer neaparat la bani,sau averi,dar parca putine sunt momentele in care pot sa zic gata,nu mai vreau nimic,am tot tot ce-mi doresc.Desi sunt chiar fericita si implinita.Cum altfel as putea sa fiu?Am 24 ani,sunt recent casatorita,o sa ma cel mai dorit si iubit bebe de pe planeta
,careia chiar daca stam intr-un apartament cu o camera,in chirie,probabil nu o sa-i lipseasca nimic.
Eu cred ca e normal sa ne plangem uneori.Sau sa credem ca vai mie de ce nu-mi merge asa de bine ca vecinei?Eu de ce nu pot sa fiu mai slaba?Eu de ce trebuie sa muncesc la fel de mult si totusi sa am salarul de doua ori mai mic ca si a lui cutarica...Eu de exemplu cand ma plang de ceva,imediat imi dau seama ca sunt altii,care poate nu au parte nici de jumate din ceea ce am eu.Sau poate ca doar simt nevoia de incurajare,de o vorba buna 
Sincer toata viata am fost o plangacioasa.Si sensibilaaa,vai...cred ca si atunci cand o sa nasc mai mare o sa-mi fie frica de vreo asistenta nu cumva sa ma certe sau sa zica ceva urat ca pe loc plang ![]()
Hai ca m-am intins.Revin dimineata sa va mai bat la cap.Pupici multi si noapte buna va doresc 
PS:Sun,tu mai ai Dr.House?Pfuu nu mi-a placut ultimul episod...
Kimmy
34+
Erika
AMR 6 saptamani 
Bebele familiei
dma2007 spune:
pentru ca o sa fiu plecata din bucuresti cateva zile, vreau sa fac si eu cateva urari:
sun LA MULTI ANI!, tot ce iti doresti, nastere usoara si o bebelina sanatoasa de care sa va bucurati din plin!
LA MULTI ANI! si pentru toate sarbatoritele de maine!sa va bucurati de viata si de pepenasi!
26s+!
surpriza
Andreea Maria
sper sa fie bine samburelul si sa creasca mare!!!!!!!
http://bd.lilypie.com/k1Xkp2.png
diarux spune:
bai fetelor! o veritabila zi de marti azi!!!
Am scris jumatate de mesaj si imi tot asparea verzatura aia de reclama, manca-o-ar ...spumele, asa ca s-a sters. dsau cine stie pe unde o fi.

Cineva nu ne aude totusi? daca nu se poate sa o scoata, sa ii faca alt format la doamne iarta-ma!ca ma face cu nervii!
Ma rog va povesteam foarte elegant ce am patit azi, asa ca trebuie sa o reiau.
deci:
dupa cum va anuntam cu delicatetea-mi specifica, m-am apucat eu de facut un tort pentru cumnatul meu ca tot e ziua lui maine. El e "copilul "familiei, desi are o varsta venerabila, asa ca...rasfatz la greu. BUUUUUN!!!!
1. smantana mea nu devenea frisca, oricat de mult m-am straduit! fac de o suta de ani tortul asta si nu mi s-a mai intamplat sa nu imi iasa frisca. ma rog. incerc sa o bag in frigidre, poate/poatte. intre timp imi tai fructele si imi pregatesc piscoturile, aflate in termen de garantie!!!a se retine acest ultim aspect.
2. incerc sa pun primul strat. Fatalitate! frisca mea...tot bleaga. Spun ceva in gand, sa nu ma auda BB cum vb si gasesc in frigider smantanica mea de tara, numai buna de papat maine dimineata cu branzica, de la aceeasi doamna vaca. Si o sacrific, oameni buni, pentru acest gest nobil pe care voiam sa il fac.
2.aceasta smantanica iesie unt!!! deci tot nu e bine, asa ca amestec cele doua treburi si imi iese in final produsul asteptat. BUN!
3. portocalele mele, cu greu gasite de barbatul meu grijuliu, SECI!ma rog, trec si peste acest impediment si le tai eu intr-un mare fel. Pun piscoturi , pun fructe etc.
4.Termin minunatia de tort si cand sa il bag multumita la frigider, se scurgea primul meu strat de frisca de dedesubt!!!Inutil sa va reproduc termenii argotici care mi-au venit la rand la gurita!!!!!Ma resemnez si de aceasta data si imi spun ca nu il mai intorc ca de obicei , ci va ramane cu partea estetica in sus. Dar de ce sa se opreasca treaba aici?
5 ramanand niste micipiscoturi si niste fragmente de frucet rapciugoase, zic, hai sa fac si un tortuletz mai micutz ca e pacat de frisca asta. si ma apuc dragele mele de treaba si la ultimul piscot realizez ca pe spate e mai inchis la culoare. Cand ma uit mai bine.....MUCEGAIT!!!!!!!!!!!

. Prin urmare, sunt toate sansele ca si in tortul mare sa fie acelasi lucru!!!!
Ce sa mai zic???asta inseamna ca nu era scris (ma rog, nu e cea mai fericita exprimare)sa fac acest tort azi!nici sa ma enervezi nu am mai avut energie, am dat-o intr-un ras isteric.Barbatul meu, sa ma consoleze! ce sa mai consoleze.Mi-e mai ciuda de faptul ca s-a dus naibii surpriza de maine.![]()
ce sa mai! asta este!
bebe Andrei
Ruxandra
25+ si
Andrei Tudor
mcoca spune:
Dia, ce m-ai distrat cu tortul, desi te inteleg foarte bine :(.
CAmi 32saptamani = 7 luni, si un copil la 7 luni are o gramada de probleme, eu zic sa te linistestesti si sa o tii pe Timeea pana la 36 macar.
Turtu, eu ti-as recomanda produsele fara paraben (asta e un pitic mai nou de-al meu). De ex Cadum, sper sa gasesti in Elvetia.
Vicky
34+ si
Maya
AMR +5 saptamani
Bebele casei
diarux spune:
SUNfructe mananc si eu ca turbata. cel putin mere...si verzi daca se poate.asa ca...Inca nu mi s-a taiat pofta de mancare, deci probabil ca voi ajunge in curand foaaaarte mare si atunci sa te uiti mai atent la poze comparativ sa vezi daca nu am dreptate cand spun despre burtik tavatasata de un corp zvelt.
Ca sa fie ziua de marti completa, m-am pricopsit cu un pui de raceala. Am dat teza la o clasa de a 9a si bineinteles ca erau toti cu nasurile in batiste (am vrut sa folosesc alta expresie, da mi-am adus aminte ca suntem la un forum cu mamici cu burtici si parca nu se cade sa facem rau ...)Am pus mana pe teze si desi m-am spalat ca DICAPRIO in AVIATORUL pe maini foarte bine, se pare ca surprize-surprize continua si fara andreea marin, asa ca de dimineata durere in gat.Am papat azi vitamina C cu propolis de mi s-a aplecat. Si am mai luat si un oscillococcinum, numai ca tare ma tem eu ca degeaba.Ar fi a treia raceala in sarcina asta. oare BB n-o fi afectat?ca in una din dati am racit de am crezut ca mor!!!
apropo, alta intrebare din catgoria stupiditati, da'na, ce sa-i faci cu mame ca mine...Eu nu am facut triplu test pentru ca aceasta a fost alegerea impreuna cu doctoritza. Intrebarea mea este daca la ecograf la varsta asta se vad eventualele malformatii gen sindromul down. azi (tot azi, of, ziua asta de marti!)am vazut in autobuz un grupuletz de copii cu sindromul down de m-a strans in spate.
apropo de ziua de marti, cica sa nu mai crezi in superstitii! pai cum daca le culeg parca pe toate.
ma duc sa ma mai linistesc. Scuze ca am pus monopol pe forum cu mesaje din astea, da parca era necesar sa ma descarc putin...
bebe Andrei
Ruxandra
25+ si
Andrei Tudor

de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)