Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

m-am trezit, de fapt m-a trezit bb...vad ca nu se potoleshte cu contractiile,dar nu ma mai doare spatele...am mai bagat un no spa..ma duc sa-mi cumpar mazare,ca am pofta de o mancarica de mazare,ma gandesc ca dc ma iau cu altele imi trec contractiile...sa nu le provoc eu pe psihic!!probabil s-a angajat capul lui bb,dar mai am pana nasc!!!

Ana-Maria35+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 31 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

Didi camasile de noapte le-am cumparat din Real Vitan. sunt 20 de lei bucata. aveau pe roz si bleu.

toate

Mishuc 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salutaRE!!!!Am prins si eu calc liber
faza cu batista e tare de tot. si eu am vazut recent un bebe chinuit asa, dar jur ca batista aia era ca o paturica. Mi se taia mie rasuflarea, dar saracului prunc!ma gandesc ca daca ar avea cuvinte sa spuna saracu' ce crede....
adevarul e ca sunt o multime de bazaconii si de superstitii, cum v-am zis si eu cu hainutele de BB. Nu mai cand te gandesti la posibilitatea ca macar unele sa fie adevarate...te ia cu frig si nu-ti mai vine nici copii sa faci.
In privinta a ceea ce povestea SUNeste intr-adevar socant!Eu am patit la scoala cand a venit o bunica sa intrebe de mediile bietului copil si cand a vazut ce note, i-a pocnit o pereche de palme in fata mea de s-a lovit bietul cu capul de pereti. Cand am putut deschide gura de mirare, am inceput si eu cu "doamna, asta nu este o solutie, nu asa trebuie sa procedam"bla/bla/bla. Oricum faza a fost jenanta. Si nu e singura. Bine asta era la cei mici(am si liceu si gimnaziu). Ca la cei mari e invers. Adik venise mama baietului la scoala sa se intereseze de medii si asta cand a vazut-o pe hol, i-a pocnit una mamei , a injurat-o si a intrebat-o ce cauta acolo.Asta m-a siocat si mai tare. Nu am avut replica si poricum s-a terminat totul prea repede ca sa mai pot descghide gura. o fi rautate asta, dar nu o compatimesc pe mama deloc pentru ca sunt de parere ca parintii sunt de vine pentru toate esecurile de genul asta. pai cum sa ajunga copilul meu sa faca un asemenea gest dupa ce l-am crescut si i-am dat tot ce am putut? Inseamna ca undeva in sistemul de valori ceva da error, ca altfel nu se explica. Probabil xa toti gresim cand incercam sa ii educam, dar unii...parca prea de tot.sau iti vine la scoala un parinte obosit si iti spune "puteti sa il bateti , doamna diriginta, ca de mine nu asculta!"Oare ei se aud vorbind?????
Ma rog, din astea as putea sa va tot povestesc, ca desi nu am asa o experienta bogata ca altii, in 7 ani de invatamant...am tot cules. Este socant. Si nu se intampla numai la scoli sa zicem...mediocre, ci chiar la cele cu pretentii.
Ma rog, lucrurile astea ma fac sa fiu mai calculata si sa imi controlez rabdarea. Eu sper sa fiu mo mama buna! cu tot ceea ce inseamna expresia asta.
ma duc sa fac o supittza de rosii.

bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Ana iamiii mancarica de mazare! Sa ai pofta! Eu chiar cred ca Maria mai sta in burtica!

Ruxandra giiz, ce povesti horror!

Mishuc hai ca o scoateti voi la capat. Singurul lucru cu adevarat nasol in toata povestea, mi se pare cel cu statul despartiti.

Diana multumim pt acte!

Noi am fost si am luat lenjerie completa cu aparatori si pilota si pernuta (pe astea le va folosi peste 1 an, probabil), baldachin (eu as fi vrut alb simplu, tati a vrut alb+portocaliu si asa am luat, pt ca era atat de incantat), carusel cu muzicute si luminite si telecomanda...bla bla (noi stam pe langa ele de nu prea stii care-i copilul:) ) si am mai completat si farmacia, adica i-am luat produsele de frumusete:) lui bebe.(creme, uleiuri, sampon, etc). Mai am foarte putine lucruri de luat si vreau ca pana sapt viitoare sa le am acasa. Tot sapt viitoare ma apuc de spalat+calcat toate hainutele bebelinei, le pun in pungute ermetice, le notez pe cele cu care trebuie sa vina tati sa ne ia din spital si cam gata. Asa ne-am propus...la 37 de sapt sa fie totul finalizat si bebe poate sa vina oricand!

Azi am mancat o felie de paine integrala cu o felie de cascaval si 1 pahar de lapte si cateva lingurite de inghetata. De la caldura asta nu mi-e foame deloc....

SUN 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Anaxena ti s-au facut cumva de curind urocultura si testul de streptococ B? Uneori asta ar putea da contractii inainte de vreme in trimestrul 3.

Botimultumesc mult pentru sugestia de nume.Si sotul ar prefera un prenume mai scurt."Mena" mi se pare super dragut!Cred ca e si o actrita numita Mena Suvari?

Map eu am avut niste arsuri urite cind al treilea copil era pelvian, nu stiu daca intr-adevar asta a fost motivul, dar poate capusorul lui ma apasa in zona...Aici se da Rennie pentru arsuri, dar eu m-am incapatinat si nu am luat niciodata nimic.
Bafta multa maine la doctor!

Sun, imprumuta si pe la noi niste caldura,da? Ce frumos ca ati cumparat atitea lucrusoare pentru bebe! Noi avem o multime, dar uneori, cind vad ceva mai interesant de-abia ma abtin sa nu iau.

Ruxandra aici pedepsele corporale sunt interzise de lege si...daca vreun parinte se atinge de copil,intervine protectia copilului si scoala are colaborare directa cu ei.Nu trebuie decit sa faca un simplu anunt educatoarea/invatatoarea/profesorul si copilul poate fi luat de acasa si dus intr-un loc "sigur".(chiar impotriva dorintei parintilor)Aici insa s-a ajuns la situatia opusa Romaniei: parintii se pare ca nu mai au drepturi cam deloc, ci doar indatoriri.
De exemplu, se considera ca in caz de divort, nu parintii au dreptul la intilniri cu copiii, ci acesta este dreptul copiilor.

Am citit pe DC ca in Canada au ajuns parintii sa se teama ca le va fi luat copilasul daca cineva face vreun anunt la protectia copilului,fondat sau nefondat.Aici de exemplu oricine poate da un telefon anonim sa anunte ca "X" baiatelul vecinului plinge mereu si ca suspecteaza ca este batut(a).Imediat, fara a le cere NICI UN FEL DE DOVEZI, se deschide ancheta si cazul este preluat de directia de protectie a copilului,in functie de gravidatea estimata,(DOAR PE BAZA UNUI TELEFON ANONIM !!)

Mariana 33+
mami de Monica, Matei, Markus si Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ce de discutii interesante
Va multumesc fetelor pentru raspunsuri,ce sa zic...m-am lamurit,si se pare ca persoana care m-a anuntat ca nu o sa beneficiez de nimic,avea dreptate .
Deci am terminat facultatea in iulie 2007,am plecat in starinatate,dupa ce am revenit,mi-am depus dosar ca-mi caut un loc de munca,dupa care nu am bagat altul pentru somaj,si abia in 1 octobmrie m-am angajat.Deci oricum,se depasesc cele 60 de zile acordate pentru cautarea unui loc de munca.Pacat ca nu m-am interesat destul,si nu m-a informat nimeni cum se procedeaza...Dar e vina mea
In concluzie,nu numai ca nu primesc bani,dar trebuie sa ma si intorc la servici dupa ce e gata postnatalul .Speram sa beneficiez macar asa fara plata de cei 2 ani,dar ce sa mai...sunt o "norocoasa"

Ana ai grija de tine,odihneste-te,rasfata-te,si mai tine-o putin pe Maria in burtica.
Sun felicitari pentru multele achizitii,astep pozici cu ele,sa stii
Mada uoff iar belea cu maseaua sa treaca

la toate fetele,sunteti tare dragute,in fiecare zi astept cu nerabdare sa intru sa citesc ce mai zic fetele pe forum

Kimmy34+Erika AMR 6 saptamani
Bebele familiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Sun nici eu nu cred ca nasc,de aceea nu ma panichez..doar se pregateshte corpul de nashtere intr-un mod mai violent

Ana-Maria35+ am schimbat prefixul!!
am oMARIA!!!AMR 31 zile
numaratoarea inversa a inceput

proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Slaba miscarea pe forum. ma gandeam ca pana termin eu supitza...e plin iar de nu mai ai cand sa scrii si sa citesti. Asa ca daca tot sunteti ocupate...ma duc sa fac aicun tort de fructe, ca tot amk vazut care mai de care preocupate de bunataturi. Nu ca as avea pofte, dar...daca tot e constantin si elena...maine ii fac o bucurie cumnatului meu, poate ii mai vine mintea la cap.
SUN, dragutza,, dar ce meniu copios pe azi!!!Daca imi amintesc bine pozele cu tine...esti doar o butik dragutza atasata la un corp tare subtirel!!!asa se explica deci....Cat despre povestile horror..nu vreau sa ma dea afara de pe forum cu offtopicuri, ca ti-as povesti...cate vrei!
MARIANA eu deja nu mai fac comparatii cu alte tari, ca tot ce se intampla la noi, depaseste cu mult limitele maginatiei. De acord ca vine protectiancopilului daca e cazul . Trist este insa ca la noi atunci cand ar trebui sa se sesizeze, nu o face nimeni, de stau aia cate 11 copii intr-o camera si mor de foame si de frig si alte orori, numai ca e prea la tara ca sa se ocupe cineva si nu intereseaza pe nimeni. La oras, cazul devine ionteresant si e mai la indemana , astfel ca intervin si cand nu trebuie. Plus ca a devenit un fel de obiect al santajului. Tot la scoala am auzit si celebra replica a unui turbat de clasa a 11 a care s-a suparat ca a venit maica-sa sa vada ca il exmatrucleaza pentru absente (si ea s-a trezit acum la final cand treaba e consumata)si ii spune mame> "nu ai ce sa imi faci, ca sun la protectia copilului". Ei, de pilda eu pe asta l-as bate cu mana mea!!!Dar, ma rog, e asa un haos in tara asta in ultima vreme....ca nu stii unde sa alergi mai repede urland.
Ma duc sa vad ce fac cu tortul ala....

bebe Andrei
Ruxandra 25+ si Andrei Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uff reusesc si eu sa scriu, abia am terminat de citit, mai frate da mult mai scrieti.
Vicky felicitari pt carucior ma bucur ca s-a rezolvat cu bine.
A.cicel ms ca mi-ai zis de olitza si bafta la examene.
Sorelix gata is pensata ma simt mai bine.
Legat de termometru noi avem din ala de ureche, aici la spital si oriunde mergi din ala folosesc bine ei au din ala profesional pt spitale, dar tot de ureche si pt bebe si pt adulti. Dar e adevarat ca da valori aiurea de multe ori eu la fata ii luam termp cu ala da de mai multe ori sa fiu sigura.
Legat de faza cu cu fetita din magazin ce poti sa mai zici.
A venit Flo tre sa fug revin mai pe seara.

-------------------------------------------------------------------
Mada mami de Arianna Raisa si acum cu Amira Maya
AMR 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishuc spune:

m-am uitat la emisiunea Prima Zi de la Prima.....brrrrrr m-a lasat tot curajul.
tipa din seara asta a suportat un travaliu de vreo 6 ore si ceva si se vedea cat de terminata era si pana la urma a facut cezariana ca nu putea bebe sa iasa....nasol rau de tot.

Mishuc 32+

Mergi la inceput