Mamici de (pepenasi de) iulie august 2008 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
SunSmile spune:
Ella nush sa-ti zic de glazura. Eu o fac numai cu cioco. Oricum cred ca deja sunt eclerele gata!:)
Gata gagix! Io ma'c sa ma papushesc:) si plecam spre opera. Sa fiti cuminti!
p.s. Sorelix azi poti sa declari razboi in familie
, dar un rus cu bani n-are cum sa ma impresioneze mai mult decat o echipa cu asa o traditie, precum are United. Azi sunt fan M.U.!
SUN
34+ 

vias spune:
am ajuns acasa....ce bine este!!!
Imediat ma pregatesc de pus in pat...sa ma uit la tv...poate gasesc vreun film bun...revin mai tz..
Cami 31s+, cu
Timeea Cristina
pustai
Carmenela spune:
Pup fetele din nou,
O intrebare: am incheieturile, mai ales cele de la maini, inclusiv degetele (de nu mai pot sa strang pumnul deloc) foarte umflate. Sarea am redus-o mai spre zero, deci nu e de la asta. Ce faceti voi cand vi se umfla toate cele? Ca parca am carnati in loc de degete???? Heeeelppppp....
Tecky, da, fetita mea este mai luptatoare chiar decat mine... Eu eram distrusa, pe vremea cand ea zicea "tot ca mine o sa fie, ca asa vreau eu"...:-) Slava Domnului ca e asa incapatanata..de miiiica..:-) Sa vedem cum ne-om intelege cand o fi mai mare..:-)))Sa vezi atunci razboiul nervilor....
carmenela
MissJJ spune:
Revenim si noi dupa ce am mai strans de prin bucatarie ce mai de pus prin dulapuri sa pregatesc pt maine pt un ultim clean up.
Camy, Catilin imi pare rau sa aud ca aveti asa pb. Sper sa se rezolve totul cu bine.

Tecky cu placere.
Noi am dormit de pranz si am zis ca poate dupa o sa ma simt mai bine ca na is treaza de la 6 fara 20,
, dar parca am o stare si mai nasoala ma chinuie si alergia oleaca si maseaua si gingiile.
Si cand ma gandesc ce zi nebuna o sa am vineri deja mi-e groaza.
Tare greu cand nu ai cu cine lasa bebeul nici macar o ora doua, mai ales ca tre sa plec de dim cand e rush hour si toti se grabesc la servici si transportul e full si e si cam greu acuma cu impinsul la carutz si ma gandesc ca tre sa mai echilibrez si un tort la intoarcere.
Sper sa gasesc ceva pantofi faini am vazut ca au la un magazin la gama de nunta 50 la suta reducere si au pantofi f frumosi speciali de nunta pe crem exact ca rochia acuma sper sa aiba in magazin si modelul si marimea care imi trebuie mie. Aaa si mai am si buchetul de rezolvat.
Uff multe de facut vineri.
Si cand vad ca Flo e asa detasat eu numai cand ma gandesc cata treaba e de fapt ma ia cu pandalii.
Ca sambata dim vreau sa pun masa sa fie totul pregatit si cand venim numai sa pot scoate papa sa nu mai stau sa pregatesc atunci. Hainele le-am pregatit mai trebuie putin netezite sa arate perfect. In seara asta dau si comanda la Tesco sper sa imi aduca toate daca nu sa pot lua vineri ce mai trebuie dim cand sunt plecata prin oras.
Uff hai ca v-am innebunit, sorry emotiile si gandul ca na tre sa iasa bine si sa treaca si sa fie gata.
-------------------------------------------------------------------
Mada mami de
Arianna Raisa si acum
cu
Amira Maya
AMR 5 saptamani
map spune:
Salutic la toata lumea si multa sanatate sarbatoritilor de astazi!
am venit de la dr si pana mai face Robert nani am intrta sa va spun ca totul este bine. Dupa masuratorile dr bb are cam 2100 clar plus, munis 10%, lichid este suficient dar in nici un caz prea mult spune dr. Sta baiatul cu caputul sus pe dreapta nici gand sa se intoarca asa ca-i pozitie ideala de cezariana. Se poate sa se mai intoarca dar dr spune ca slabe sanse, poateca miomul este cel care-l face sa stea asa. Luni merg la spital si sunt tare curioasa sa vedem ce le da lor la masuratoare pentru ca la Robert in saptamana 34 au masurat ceva de genul 3300 si fff mult lichid dar nu era asa ci numai pozitia lui tot pe diagolana cred ca-i cam pacalea la masuratori.
Legat d epozitie si Robert a stat cu capul sus pana-n saptamana 38 aproape si apoi s-a intors. Oricum vroiau sa mi-l intoarca ei inca acum spune dr ca avand deja o operatie nu se mai baga nimeni sa-l intoarca ca-i riscant.
Azi dimineata m-a sunat mama, sambata vine la noi asa ca de sambata voi avea ajutor.
Mariana si e cred ca voi incerca sa rezist fara medicamente, problema este ca as manca ceva ce nu da arsuri insa se pare ca mai toate alimentele imi dau ![]()
Fug sa mai citecs un pic ca iar ati scris o gramada ![]()
Va pupam si va dam stiri luni de ce am facut la clinica. De azi la noi incepe weekend-ul ca maine mai este aici ceva sarbatoare si vineri va fi tati acasa cu noi asa ca avem 4 zile de weekend. Sambata vine bunica asa ca vom fi ocupati tare.
Monica
32+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatii
Craciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
danangie spune:
LA MULTI ANI tuturor celor care-si serbeaza azi onomastica!
TURTURICA pai eu imi voi pune asa: 2 camasi de noapte , o pijama si un tricou . Papucii de spital. Sosete. Halatul. Sutienele de alaptat. Chilotii aia asa mai babesti. Tampoane. Asorbantele alea pentru sani. Cosmeticele: adica, gelul de dus, samponul, crema de corp, pasta si periuta de dinti. Halatul de dus, 2 prosoape(unul ptr fata si unul ptr zona intima).Strugurel ptr buze. Elastic ptr par.am sa-mi cumpar si preventiv aparatul de muls laptele...cine stie...poate-mi trebuie. Astea mi le pun deja in bagaj. Dar pe langa, am sa-mi mai iau niste "nimicuri" care sper sa-mi fie de folos. Adica: am sa-mi iau "magicul" meu cub Rubik ca sa incerc sa alung stresul. Am sa-mi iau un mp3 sa ascult muzica , tot asa ptr relaxare. Am sa-mi iau un carnet si un pix....ptr asezat 2 cuvinte...asa ca amintire.....daca voi avea puterea necesara.....telefonul, incarcatorul, niste maruntis.
Pentru bb, voi lua 5 schimburi. Voi lua pampers. Ulei de corp.Gel de dus. voi lua prosoape ptr cand va fi spalat pe bucati. Necesarul ptr buric, il dau astia din spital. Acasa voi avea totul pregatit. Si bineinteles va avea un schimb ptr cand il vom scoate din spital. Din spital il voi scoate in brate. Scoica va ramane in masina.
Tu? Ce-ti pui in bagaj? Adica, eu m-am uitat la cumnatamea care a nascut pe 3 mai si a avut 2 valize si nu a folosit cine stie ce din ele. Deci, m-am orientat cam ce i-a trebuit ei. Bine ca ea a avut si burtiera ca a facut cezariana.
Chiar ce stiti de purtatul burtierii si ptr cele care nasc natural??
mult asteptat
map spune:
quote:
Originally posted by turturica
map, si eu am ceva arsuri, mai ales serile si-ncerc sa le remediez cu lapte.27+
o sa incerc si eu cu lapte azi ca aseara am incercat cu mar (mergea la prietena mea
Monica
32+ si
Robertel (17.08.2006) care face numai nazbatiiCraciun si Rev
Duminica la munte, Toamna la munte, Mallorca, 1 an, poze mai noi, Süd Tirol, O vacanta minunata, Prima mea drumetie
mcoca spune:
Dana, Turtu, cam asa este si bagajul meu. Pentru bebe in schimb mi-au cerut si sac de dormit si cearceaf pentru cosul ala al lui. Eu pentru zona intima prefer prosoapele de hartie, ca mi se par mai igienice decat cele de bumbac.
Vicky
34+ si
Maya
AMR +5 saptamani
Bebele casei
flo1980 spune:
Buna fetele!
Burtica mea tot tare este....
si m-am saturat de atatea medicamente....
Cu dormitul si bebele meu e pretentios.....prefera stanga si cand ma mai intorc si eu da din picioruse pana ma asez la loc....pe burta ma mai trezesc uneori dar nici asa nu-i convine....Offf nu mai e mult dar as vrea sa fie pana la termen...da Doamne ! 
Flory mami de Alex si
33+ cu 
AMR 7 saptamani 
bebe 2
pozele mele
Tecky spune:
Mada am facut ciocolata dupa reteta data de tine,a iesit o minunatie!
Te asteapta o zi grea vineri,imi pare rau ca nu are cine sa te ajute!Sunt sigura ca merita toate eforturile si vei avea parte de o cununie perfecta,ca la carte!
Tecky 33 sapt 
AMR 7 sapt