Decolorarea parului de pe maini...help pls !

Decolorarea parului de pe maini...help pls ! | Autor: DarKarma

Link direct la acest mesaj

Am pielea alba si ceva par mai negru pe maini...as dori sa il decolorez ca sa nu se mai vada asa urat.Mentionez ca nu ma vopsesc,nu mi-am decolorat parul niciodata si nu stiu cum se face.Am cumparat Londa Londoxon Entwickler Emulsion,insa nu are instructiuni si nu stiu sa o folosesc!Scrie pe ea 9% ... se aplica asa direct pe mana sau trebuie diluata cu ceva ?? Si cat timp trebuie sa stea pe par ?

PS Nu ma intereseaza epilarea parului...vreau doar sa il decolorez.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilina spune:

tamponare cu apa oxigenata in mai multe randuri, da nu stiu daca iti va placea rezultatul

epileaza-l (nu ma injura, am vazut ca ai scris ca nu vrei sa-l epilezi, dar am zis totusi sa-ti spun parerea mea)

Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Incearca cu pudra decoloranta ( se gasesc mai multe marci in comert si nu costa mult). Asta are inclusa atat solutia cat si praful. Le amesteci intr-o proportie convenabila astfel incat sa iasa ceva de consistenta asemanatoare spumei( de par, de ras) sau un pic mai tare. Nu trebuie sa prepari totul odata. Mie imi ajunge luni de zile un astfel de pachet. Iti intinzi pasta formata pe brat si astepti pana se <<branzeste>>, dupa care te speli. Asta inseamna undeva pana in 5 minute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu ti-as sugera sa-l epilezi . Dupa un timp va fi mai rar , mai firav si nu vei mai avea probleme. In plus , nu doare deloc.
Vopsit arata.........cam aiurea.
Cred ca la salon mustata de vopseste cu ceva decolorant intai , ca am o prietena care a apelat la asa ceva si a spus ca ustura rau.

Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Atentie daca iti iei gen decobess sau londcolor.Te vor manca mainile de nu o sa stii ce e cu tine.
Eu pe vremea cand eram sigura ca nu voi renunta la parul de pe maini m-am decolorat cu o solutie speciala ptr par facial.Sincer...am uitat cum se numeste.Asta a fost acum doi ani,dar peste doua saptamani ajung acasa(sunt in ro) si iti spun ce am folosit.Sunt doua sticlute mici care se amesteca,ai un castronas in miniatura cu un fel de paletzica sa aplici pe mana.Rezultatul foarte fain era atat de blond ca nu se mai vedea(insa al meu era prea des).Dar cat am stat cu lotiunea pe maini,imi venea sa ma urc pe pereti de mancarimi,asa ca la astea care se decoloreaza parul (din cap) ai mare grija.

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Crema bleach? nu aveti in ro?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Edessa spune:

Eu folosesc Gerocosen si nu am avut probleme nici cu usturat nici cu mancat.
Evident ca nu e o solutie daca parul este foarte des. Dar daca parul nu este <<blanita>> si e pielea prea alba, ar putea fi o solutie. Pe mine ma scoate din impas cat sunt nebronzata pe maini, dupa aceea devine mai putin vizibil.
Si, cand chiar am nevoie de depilat, ma depilez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarKarma spune:

Multumesc fetelor!O sa incerc azi sa-l decolorez si vedem ce iese.Daca nu voi fi multumita de rezultat,il voi epila pana la urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witeflower spune:

dupa ce l-am purtat (fara mandrie, dar si fara prea mari complexe) pana la 33 de ani, in sfarsit l-am epilat. Cu epilatorul.
si ma simt exceptional! De-acum clar ca asta va deveni un obicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Eu nu prea pot sa-l epilez ca ma umplu de bubite rosii care daca se infecteaza ajung cosuri mari si urite. Asa ca ma fac cu spuma epilatoare, dar si cu aia imi apar bubite, mai putine dar totusi. Sunt curioasa cum e treaba cu decolorarea daca stie cineva o marca sigura ceva.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

si eu am purtat parul pe maini pina nu demult (2-3 ani) cind mi-am pus intrebarea: daca pe picioare e musai sa fim epilate, ca da f urit si nu e demn d o doamna , atunci pe maini de ce ar arata mai frumos?? nu e acelasi lucru?? si am inceput cu benzile de ceara, este suportabil, pe urma cu epilatorul. ma fac o data la o luna si deja nici nu prea ma mai doare.
si mie imi apar citeodata bubite rosii si se mai infecteaza. am observat ca epilatul trebuie sa fie dupa un dush bun, fierbite, sa se smulga mai repede si nu prea mai apar bubite. pe urma ma dau cu spirt. la mine decolorat ar arata ca naiba, fiind bruneta -dar oricum nici nu am par f mult si atunci merita durerea o data pe luna.
Senzatia e super, iar parul creste mai rar intr-adevar si mai firav.

Mergi la inceput