Decolorarea parului de pe maini...help pls !
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Patricia, mi-ai dat curaj. M-as duce sa ma inmoi dar au oprit astia apa calda cu noaptea in cap
Dar o sa incerc, desi nu cred ca acum, cred c amai intai ma fac cu spum si pe urma cand incepe nitel sa creasca il iau cu aparatul, ca sa fie mai putin. Te pup.
Andreea mama de Filip si Georgia
ioana_p76 spune:
Exista o crema speciala pentru decolorarea parului de pe maini (cred ca si pt fata), nu-mi mai aduc aminte de la ce firma e, dar se gaseste la supermarket-uri, la raionul cu creme depilatoare, ceara pt depilat etc. Eu am folosit-o o vreme si am fost multumita. (pe vremea cand inca ma durea sa ma fac mereu cu depilatorul, dar acum m-am obisnuit, e prietenul meu cel mai bun
)
Daca imi aduc aminte numele cremei, revin sa va spun.
EDIT: am cautat pe google si va dau link-ul sa cititi mai multe, era vorba de crema www.romedic.ro/detaliu_produs/749.html" target="_blank">STREP - link-ul prezinta crema depilatoare, dar din aceeasi gama exista si crema decoloranta pt parul de pe corp
Ioana -the new me! 

animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
DarKarma spune:
M-am facut in sfarsit blonda.Pe maini doar!Am lasat crema 15 min sa actioneze si m-au mancat mainile ingrozitor(eu am pileea sensibila).Insa macar a functionat...nu se mai vede aproape deloc parul acum.Voi incerca sa scap de tot de el si cu crema epilatoare,sa vad daca imi apar bubite sau iritatii...nu o voi mai folosi.Epilatul cu ceara sau aparatul e exclus....abia suport pe picioare.
tasia spune:
Nu inteleg de ce trebuie sa te chinui cu decoloratul?eu ma epilez pe maini de la 15 ani, cand mi-a cumparat mama primul epilator zepterpt picioare dar eu l-am bagat si pe maini
Acuma ma epilez odata la 2-3 luni iarna si in fiecare luna vara, parul e lafel de moale si deschis la culoare.
de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
deya spune:
ce alte creme mai folositi pentru decolorat?eu as vreasa ma fac pe abdomen am cateva firicele....
edesa cat e gerocosenu?
multumesc
adc spune:
quote:
Originally posted by deya
ce alte creme mai folositi pentru decolorat?eu as vreasa ma fac pe abdomen am cateva firicele....
Karaver Bleach cream
Merge perfect pentru firele de par subtirele, mai ales cele de pe abdomen. Eu l-am folosit si pe maini, si sunt destul de multumita, acum parul se vede putin auriu la soare, de la cot in sus nu se mai vede deloc, acuma depinde si cat il ai de "bogat". Daca firul e subtire efectul e extraordinar, si scapi de epilatul care pe mine ma enerveaza: durerea ca durerea, o suportam, nu?, insa firele de par cresc dupa epilat cu viteze diferite, unele raman sub piele, ceea ce face imposibila orice "actiune" timp de cel putin o saptamana. Sa nu mai vorbim cum arata un brat vazut de aproape in "faza" asta.
Stiu ca nu e obligatoriu sa fie asa la toata lumea, eu insa sunt in aceasta categorie, deci prefer decolorarea acolo unde merge.
Adc cu Printesa Andra (18.02.2006)
Androix spune:
Mi-am facut curaj si m-am jumulit pe maini cu epilatorul. In trecut faceam multe bubite rosii dar acum m-am dat imediat cu crema baneocin si nu mi-au mai iesit decat cateva exact in zona in care am dat prea putina crema. Singura problema este ca doare ca dracu.
Andreea mama de Filip si Georgia