Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)
Raspunsuri - Pagina 6
Alexa_ spune:
Buna fetele
Livsy nu ai vazut mesajul meu pentru ca el apare mai tarziu - din cauza celor 10 mesaje moderate.
Dar mai am un pic si scap de moderare.
Pentru intalnire e perfect la metrou. Numai sa imi spui la ce iesire. Si la ce ora. Si cum ne recunoastem. Eu sunt bruneta, am parul pana la umeri, 170cm. Nu stiu inca cu ce ma imbrac, dar mai vb pana atunci. Iti scriu aici toate astea pentru ca am incercat sa iti trimit PM insa imi spune ca nu il ai activat. Sau nu ma descurc eu.
Pup toate fetele
Domane ajuta!
cami_antonia spune:
fetelor
v-am scris adresele pe plic...
ramane asa vi le pun la posta maine...
cine mai vrea sa trimita pe PM-ul meu azi si cel tarziu maine dimineata adresa....
va pup....
cami
Camelia
cami_antonia spune:
Fetelor
pe aici nu mai scrie nimeni????
eu ma intreb ce mai face sukisuki caci de o bucata buna de vreme nu a mai scris pe aici....ce mai face tatal tau??????
cleo....speram ca esti bine cu bebicii tai frumosi....te pup si ne rugam pt tine....apropo trimite-mi adresa daca vezi mesajul pe un PM ca sa iti trimit si tie 2 braulete pt bebici.....te rog.....
virginia tie ti-a trimis cineva braulet???? vrei?????
hai fetele....putina animatie ca vine vara....vine vacanta....vine concediul....vine relaxarea.....
apropo....pe unde va petreceti concediul din vara asta????
la ce locatii v-ati gandit??????? mie mi-ar placea italia.....voi ce ziceti???? a fostcineva?????
astept mesaje de la voi
cami
Camelia
anadomnica spune:
cami_antonia - am mai spus ca veselia si optimismul tau sunt molipsitoare . Da, am vazut ca sukisuki a disparut din peisaj in perioada asta. Poate va reveni curand sa ne dea vesti despre tatal ei.
Despre concediu... ce sa zic... eu nu prea am sanse sa-l fac intr-un loc minunat ca Italia, desi tare mult mi-ar place fie Italia fie Grecia. O prietena din facultate care sta la Torino m-a invitat la ea sa stam, sa platim doar drumul... dar nu cred ca vom avea "disponibilitate" nici macar in acest sens. Oricum, prefer sa nu-mi fac planuri, poate pana la urma va fi un concediu placut, ca la mine asa iese mai frumos cand nu-mi fac planuri. Acum suntem pe ultima suta de metri cu casuta, si toate finantele noastre se cam scurg acolo... ba mai facem si datorii pe la rude ca sa se termine cat mai repede cu finisajele de interior. Asa... si daca tot e vorba de concediu, ma gandeam sa lansez o invitatie catre toti/toate care vreti sa petreceti cateva zile de concediu vara asta, sau la toamna, sau cand vreti voi in Bucovina: va gazduiesc cu cea mai mare placere. Sper ca la mijlocul lunii iunie sa fie gata casuta si sa-i deschid portile. Casuta e in Falticeni, la 40 km de Manastirile din Gura Humorului, Voronet,Sucevita, Moldovita, la 27 km de manastirea Rasca, la 30 km de Dragomirna, ceva mai departe de Putna (cam 80-100 km) ... asa ca cine doreste sa faca un mic pelerinaj... este invitatul meu.
la toata lumea! Doamne ajuta!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
fabiola73 spune:
Buna
Sper sa nu ma considerati obraznica daca va rog sa imi trimite ti si mie un snur.
Desi am un copil imi mai doresc inca unul dar am avut ceva probleme de sanatate si sansa de a ramane iarasi insarcinata a scazut la jumatate . Mi a ramas speranta ... Va multumesc Fabi
Syris spune:
Georgia-LOL, Livsy,Luca, Cami, Ana si celelalte fete, va multumesc mult pentru incurajari si ca nu m-ati uitat . Sunteti nepretuite. Ma bucur ca v-ati gandit si la mine cu snuruletele. Mi-e si jena, nu vreau sa va deranjati pentru mine. Sunt alte fete care au mult mai multa nevoie de ele, Cami, te rog din suflet, trimite-le la fetele care aspira la pruncuti. E de ajuns ca sunteti bune si va ganditi si rugati si pentru noi, gravidutele. M-ati impresionat pana la lacrimi.
Livsy, multumesc mult pentru efortul tau, cand ai timp, nu e graba.
Urmatoarea vizita e pe 3 iunie, la 31w2d, adica, poate pana atunci se ridica cumva. Am inteles ca de la 28w incolo partea inferioara a uterului se mareste mult si sunt sanse sa se ridice. Aici, 2cm distanta sunt safe atat pentru mama cat si pentru bb, nu sunt riscuri mari de sangerare/desprindere de placenta si ti se permite si nasterea naturala.
Va pup, Maicuta Domnului sa va ocroteasca si tinem legatura!
Livsy spune:
Buna TUTUROR!
Alexa, ne vom intalni mai multe fete (adica patru in total, pana acum) la statia de metrou Unirea, iesirea de pe bd. Cantemir, (la restaurantul "Horoscop" - sau hotel, ce-o mai fi el... ), iesirea aceea dinspre Biserica Sf Spiridon Nou), la ora 10 fara 20. Alte fete, sa stiti ca mai sunt snurulete! Am rugamintea sa ma anuntati cele care mai doriti sa veniti, ca sa ma asigur ca voi veni pregatita, sa aiba toata lumea
Syris, iata linkul: http://reclama/forum/viewtopic.php?p=39459&highlight=&sid=a7a959b301bb7e9760076adef3140acd - cu placere, stai linistita, nu e niciun efort. Daca imi permiti o sugestie... eu zic sa primesti snuruletul, daca e trimis din toata inima chiar nu trebuie sa-ti faci griji ca sunteti departe... cu atat mai mult e de folos. Asa cred eu
Va imbratisez pe toate
Cu mult drag,
Ana
Livsy spune:
Am impresia ca linkul nu merge, nu inteleg de ce... dar cred ca pot sa copiez mesajul fiindca nu e in cadrul unei discutii, ci e oarecum "separat" de discutie, oarecum de sine-statator. Asadar:
Eu am scris la pagina 13 ca am fost diagnosticata cu placenta praevia totala de catre 3 medici ginecologi foarte buni si prin urmare eram programata pentru cezariana, dar... dupa multe rugaciuni, la urmatorul control medical si o a doua ecografie 4d placenta se ridicase si copilul se intorcea cu capusorul in jos...Astfel, am acasa o poza in care se vedea placenta inserata jos si o alta, facuta peste 1 luna cu placenta ridicata. A fost un miracol, mai ales ca la un moment dat a trebuit sa fac tratament pentru ca bebe nu se dezvolta.
Miercuri sau joi voi merga la spital sa nasc normal, cu anestezie epidurala.
Vroiam doar sa spun ca Dumnezeu raspunde la rugaciuni...Si sunt unii medici care merita toata stima si aprecierea pentru ca nu au uitat ca in afara de profesionisti buni trebuie sa fie si oameni...
va urez tuturor mamicilor si viitoarelor mamici sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti mereu parte de dragostea celor pe care ii iubiti.
Este un post al DanieleiI, pe forumul "bebelusultau". Sper ca dand sursa si autorul nu-i nicio suparare ca am citat...
cami_antonia spune:
fabiola poti sa-mi trimiti adresa ca vei primi snuruletul mult dorit....
syris te rog trimite-mi adresa ca sa te incingi cu snuruletul ce nu te va lasa sa ai nici o problema....asculta-ma te rog.....
imi pare tare bine ca va intalniti in bucuresti si ca va cunoasteti ....sper sa fac si eu o astfel de intalnire in constanta cu fetele de aici.....
anadomnica esti mana cereasca ....cred ca voi veni cu siguranta la vara pe la voi....imi pare rau cand zici de concediu dar te inteleg ca e nevoie de sacrificiii ca sa ridici o casuta.....si chiar te rog sa-mi lasi nr tau de mobil pe PM sa il am in caz de vizita.....
va pup pe toate si mai astept pareri referitoare la concediul de vara....nu uitati ca trebuie sa va mai si relaxati...
cami
Camelia