Rugaciune colectiva pentru a avea un copil (12)
Raspunsuri - Pagina 5
georgia_c spune:
buna de dimineata
ce fac micutele...???
Syris, iti spun cu mana pe suflet ca azi dimineata m-am gandit la tine , ca tare imi placeau postarile tale
imi pare tare rau ca ai ceva problemute , sper sa te ajte Maica Domnului sa treci cu bine peste aceste momente ....
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
katymana spune:
neata fetele
ieri nu mi-a mers netu asa ca spun si eu cu intarziere LA MULTI ANI! celor care si-au serbat ziua ieri
livsy este bine.daca vrei mai vb pe mess adresa mea katymana77
va pup
katy
Alexa_ spune:
Neata fetele
La multi ani sarbatoritelor de ieri. Imi cer scuze de interziere dar ieri a fost o nebunie la servici si nu am putut intra decat sa va citesc printre picaturi.
Livsy ma bucur mult ca te-a ajutat Dumnezeu sa ajungi sa te inchini la Braul Maicii Domnului. Cat priveste propunerea ta pentru intalnire, eu sunt de acord, nici o problema, numai sa fie convenabil si pentru tine. Ramane sa vedem cum ne recunoastem.
Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa
Doamne ajuta!
anadomnica spune:
Fetelor, minunatelor, ce frumos ca ne scrieti.
Marryan - nadejde multa la Maicuta Domnului. Incercarile din viata ne sunt date spre intarirea credintei noastre. O maicuta mi-a spus sa ma rog de fiecare data si pentru dusmanii mei sau pentru cei care vor sa-mi faca rau sa le lumineze Dumnezeu mintea, iar eu sa rabd cu credinta. Doamne ajuta! Ce frumos au raspuns fetele si au venit in ajutorul tau sa-ti trimita snurulet, Maria, draga mea, vezi ce mult te iubeste Maica Domnului!!
Syris - ce bine ca ne-ai scris. Ma gandeam ce frumos a spus Georgiana ca se gandea la tine... poate vor putea fetele sa-ti trimita si tie un snurulet, ca Braul Maicii Domnului ajuta si pe toata perioada sarcinii sa nu fie probleme mari si sa fie nasterea usoara
LunaNueva - ... atat de departe esti fizic si totusi atat de aproape cu sufletul de noi toate!! Domnul sa auda rugaciunea ta!
Fetelor, nici nu stiu cum sa va multumesc ca existati si-mi intariti credinta si speranta!!! Sunt sigura ca in urmatoarea perioada vor fi muuuuulte fete care ne vor anunta ca sunt aici si ne vom bucura muuuult pt. ele si va creste credinta si speranta noastra. Maica Domnului are grija de noi!!!
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
Alexa_ spune:
Neata din nou
Fetelor ajutatima si pe mine va rog.
M-am tot uitat pe net incercand sa inteleg unde este situata Manastirea Radu Voda, dar nu prea reusesc sa o localizez.
Daca poate cineva sa ma ajute ii multumesc frumos
Doamne ajuta!
anadomnica spune:
"Ne vorbeste Părintele Porfirie
Pe toate sa le infruntati cu iubire, cu bunatate, cu rabdare si cu smerenie
Se intampla de multe ori ca cineva sa simta un necaz peste masura din pricina starii acestei lumi. Sa sufere vazand ca voia lui Dumnezeu nu se implineste astazi de catre oameni, si nici de catre el insusi. Sa-l doara cu durerea trupeasca si sufleteasca a celorlalti. Aceasta sensibilitate este un dar de la Dumnezeu. La femei o intalnim mai des. Sufletele care au aceasta subtirime sunt in chip deosebit primitoare ale vestirilor si ale voii lui Dumnezeu. Aceste suflete sensibile au putinta de a spori mult in viata cea intru Hristos, caci il iubesc pe Dumnezeu si nu vor sa-L intristeze. Au de strabatut o primejdie. Daca nu ii predau cu incredere lui Hristos viata lor, este cu putinta ca duhul viclean sa-si traga foloase din delicatetea lor si sa-i arunce in intristare si deznadejde.
Aceasta sensibilitate nu are indreptare. Poate fi numai transformata, preschimbata in iubire, bucurie, adorare dumnezeiasca. Cum? Prin intoarcerea catre cele de sus. Sa intoarceti orice necaz catre cunoasterea lui Hristos, catre iubirea Lui, catre slavirea Lui. Iar Hristos, Care asteapta totdeauna cu ardoare sa ne ajute, va va da harul si puterea Sa, si va preface necazul in bucurie, in iubire pentru frati, in adorare catre El Insusi. Asa va fugi intunericul. Sa va amintiti de Apostolul Pavel. Ce spunea? Acum ma bucur in patimirile mele (Col. 1, 24).
Sufletul vostru sa se daruiasca rugaciunii „Doamne Iisuse Hristoase, miluieste-ma” pentru toate nelinistile voastre, pentru toate si pentru toti. Nu priviti la ceea ce vi se intampla, ci la lumina, la Hristos, asa precum pruncul priveste catre mama atunci cand i se intampla ceva. Sa le vedeti pe toate fara framantare, fara stramtorare, fara apasare. Nu este nevoie sa va straduiti si sa va fortati. Intreaga voastra stradanie sa fie sa priviti spre lumina, sa cuceriti lumina. Astfel, in loc sa va predati stramtorarii, care nu este a Duhului lui Dumnezeu, va veti preda slavoslovirii lui Dumnezeu.
Toate cele neplacute, care locuiesc inlauntrul sufletului vostru si aduc neliniste, pot deveni pricini pentru adorarea lui Dumnezeu, incetand astfel sa va mai istoveasca. Sa aveti incredere in Dumnezeu. Atunci scapati de griji si deveniti organe ale Lui. Stramtorarea arata ca nu ne-am incredintat viata lui Hristos. Nu spune apostolul Pavel – in toate patimind necaz, dar nefiind striviti (II Cor. 4,8)?
Pe toate sa le infruntati cu iubire, cu bunatate, cu rabdare si cu smerenie. Sa fiti stanci. Toate sa se sparga deasupra voastra si sa se intoarca inapoi precum valurile, iar voi sa ramaneti netulburati. Dar veti zice: „Ei, se poate asta?” Da, se poate intotdeauna prin harul lui Dumnezeu. Daca le judecam omeneste, nu se poate. In loc sa va inraureasca spre rau, toate pot sa va faca bine, sa va intareasca in rabdare, in credinta. Caci pentru noi sunt exercitii de incercare toate impotrivirile mediului si greutatile dimprejurul nostru. Ne exersam pe noi insine in rabdare, in staruinta. Ascultati un exemplu.
A venit unul la mine si-mi spunea despre necazurile cu sotia lui. Ii zic, deci:
- Esti un om atat de neghiob ...
- Ce spun eu acum sunt neghiobii?
- Mari nerozii, zic. Sotia ta te iubeste mult.
- Da, dar imi face ...
- Ti le face ca sa te sfinteasca, dar pe tine nu te duce mintea. Te manii si, in loc sa te sfintesti, te pierzi.
Daca avea, insa, rabdare si smerenie, nu pierdea prilejurile de sfintire.
Rabdarea este mare lucru, o virtute mare. Hristos a zis: Daca nu aveti rabdare, o sa va pierdeti sufletele; ca sa le castigati, trebuie sa aveti rabdare (Luca 21, 19).
Rabdarea este iubire, si fara iubire nu poti avea rabdare. Este insa si o problema de credinta. Intr-adevar suntem necredinciosi, caci nu stim cum le randuieste Dumnezeu si ne scapa din necazuri si stramtorari. Sa o rugati pe Preacurata:
„Stapana, intoarce-mi intru bucurie plangerea mea,
izbaveste-ma de robia celor ce ma razboiesc neincetat
si ma invredniceste luminii celei neinserate”.
Dispozitia spre a-L iubi pe Dumnezeu are in ea si o oarecare durere. Cand vrem sa traim duhovniceste, ne doare, caci trebuie sa taiem orice legatura care ne uneste cu materia. Insa, atunci cand vrem sa satisfacem sinele nostru sau pe ceilalti, ceea ce daruim este o iubire, o lucrare; este o putere a sufletului nostru, pe care in parte „o cheltuim” astfel. Trebuie bagare de seama, ce randuiala vom pune in viata noastra, pentru cine se va face „cheltuiala”.
Necazul cel dupa Dumnezeu are in el bucurie. Prin el se inainteaza. Nu lasa inauntru intristrea care strica sufletul. Atunci cand exista smerenie, nu exista intristare. Cel egoist este stramtorat din orice. Cel smerit este liber si independent de toti si de toate. Aceasta se face numai prin unirea cu Hristos. Toate simturile sa lucreze potrivit legii Domnului. Sa fiti gata sa va dezgoliti de voi insiva dinaintea oricui. Aceasta este libertatea. Unde este iubire, acolo este libertate. Traind inlauntrul iubirii lui Dumnezeu, traiti in libertate. "
- CITITAT LUAT DE PE PAGINA DIANEI , ALIAS unducthable
Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
http://tt.lilypie.com/MZWVm7.png
Livsy spune:
Buna dimineata TUTUROR!
Yupee, Katy, esti nascuta in acelasi an cu mine, asta daca 77 de la id-ul tau reprezinta anul nasterii... daca da, ma bucur! De-abia astept sa ne intalnim. Sigur ca mai vorbim pe mss pentru ca vreau sa stabilim un loc anume, ca sa ne recunoastem mai usor! Pupici!
Syris, voi cauta pe un alt forum unde inainte intram mai des decat acum... cateva cuvinte scrise de cineva de acolo, care avea aceeasi problema. Sper sa le gasesc si iti trimit linkul. In orice caz, spunea ca putin inainte de nastere, prin multa rugaciune, placenta s-a ridicat si urma sa nasca natural. Nu fi trista, caci avem nadejde mare la Dumnezeu!
Marryan, imi pare atat de rau ca esti trista! Daca poti primi un mic sfat... eu as spune sa nu te ambalezi prea mult cu serviciul... nedreptati sunt peste tot unde sunt oameni si sa le corectam uneori nu sta in puterea noastra. Uneori da si atunci trebuie sa facem intr-adevar ceva, alteori nu, si atunci e mai bine sa luam lucrurile ca atare. Nu te expune sa pleci de la un serviciu, daca nu-i musai si daca inca nu ai gasit altul mai bun (iti spune cineva care a facut asta de cateva ori in viata). Hai, nu mai fi suparata, sunt incercari, toate vor trece!
Pe toate va imbratisez si va doresc o zi binecuvantata! Ma bucur ca e atata animatie aici la noi!!!!
VA IUBESC!
TUTUROR
Livsy spune:
Alexa, nu stiu cum de a fost posibil sa nu vad postul tau adineauri cand am citit. Manastirea Radu Voda este in zona Unirea, undeva prin spatele acelor blocuri noi de pe Bd. Cantemir. Daca nu stii unde e e putin mai "complicat". Daca vrei, ne intalnim amandoua undeva la metrou la Unirea si mergem impreuna - cu ocazia asta vezi si unde e, pt viitor Ce zici, e bine asa?
cami_antonia spune:
Syris
te rog trimite-mi pePM dresa ta din Japonia si daca vrei iti trimit si tie un mic braulet.....te rog scrie-mi azi sau maine ca sa stiu cum le impart sa ajunga la toata lumea.....astept mesaj de la tine....
va pup pe toate
cami
Camelia
luca2008 spune:
Bua dimineata dragele mele!Ana , Criss, ma bucur din suflet pentru voi.
Ati reusit sa va rugati si sa va inchinati la Braul Maicii Domnului.
Sa va vie de folos dragele mele!!
Maicuta Domnului sa va ajute si sa auzim de bine!!
Anadomnica, multumim pentru postare; minunata si plina de povata
Diana...fata draga
Marryan, sa ai incredere si credinta , totul va fi bine.
In viata suntem adesea incercati , dar nu trebuie sa ne pierdem speranta.
Syris, Maicuta Domnului sa aibe grija de pruncul tau si de tine.Va imbratisez pe toate cu drag.
Iuliana
Doamne ajuta!