Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 9

Florentina G spune:
Salutare la fete!
La Multi Ani sarbatoritilor din ultimele zile, sa cresteti mari si sa aveti parte de mult noroc in viatza!
Multumesc din suflet pentru urari, sunteti niste scumpe!
Ce sa va mai povestesc despre noi ca am si eu o stare....
Nu v-am spus ca Patrick a facut si el varicela, nu am fost la fel de norocosi ca si Stefan al Corneliei desi trageam nadejde sa nu faca pentru ca il intarcasem cu o luna inainte si speram sa aibe imunitate de la mine. A facut o forma destul de grea, aramas si cu un semn langa nasuc pentru ca i s-a rupt o bubita in somn. Partea mai rea a fost ca atunci cand a facut varicela avea o tuse pacatoasa care se lasa cu varsaturi de 2-3 ori pe zi. Am mers la pediatra de cartier si m-a convins sa-i dau cedax pentru tuse sa nu faca complicatii. Stiam ca nu e bine sa-i dau antibiotic cand are varicela dar am zis sa nu ma pun eu peste sfatul ei care este medic. Si uite ca de sambata Patrick nu mai manca nimic, avea o stare de agitatie, era planagios, nu-i intram in voie... eu am pus-o pe seama taierii motzului, am crezut ca s-a speriat dar miercuri, de ziua mea am luat un taxi si am facut o vizita la Budimex. Din cauza unei stari de depresie a sistemului imunitar (asa s-a exprimat dr.) a facut stomatita aftoasa. Nu va spun prin ce trecem, are dureri crunte, nu mananca nimic, a slabit mult si mai avem destul de tras ca vindecarea dureaza 10 zile in medie. Are guritza vanata iar cand ii dau cu solutia preparata la
farmacie efectiv i se umple guritza de sange desi abia il ating.
Iuliana, mergeti in San Diego? Super, o sa le placa mult fetelor ca au ce vedea. Eu ii arat Mayei poze si ii tot spun ca o sa mergem in vacanta sa ii arat toate locurile pe unde am plimbat-o cand era un bebelus doar. Astept poze cu cel mai mare interes. Felicitari pentru ambitia si puterea de care dai dovada!
Teddy, ma bucur ca s-a rezolvat problema gradinitei, legat de lovitura incasata - asa se intampla cand nu semnezi fisa de protectie a muncii ! Am vazut pozele cu torturile, iar te intreci pe tine insati!
Aurasa, bafta in cautarea apartamentului!
Andra, imi pare nespus de rau ca te confrunti cu probleme asa de mari. Am citit doar doua mesaje de-ale tale si mi-a fost de ajuns cat sa inteleg prin ce treci. Iti doresc sa ai putere sa iei decizia cea mai buna pentru tine si copiii tai.
Nelia, am tot vazut poze cu voi, sunteti frumosi tare. Cred ca sunt si perioade ca cea de acum, cand ti se pare totul greu si incepi sa iti faci mii de ganduri, bine ca sunt trecatoare si vin si vremuri mai bune cu siguranta.
Elisor, ma bucur sa aud ca sunteti bine, imi doresc nespus ca in vara asta sa reusim sa ne vedem.
Danelutza, ce frumos faci tu urarie fiecaruia in parte, esti o dulce ca iti faci timp si nu ratezi nici o zi, asa cum spre rusinea mea, o fac eu! Cum te mai simti, ce iti fac mainile, se vede vreo schimbare de cand faci tratamentul?
Cornelia, felicitari pentru prezenta zilnica pe forum, esti tare! Cat despre depresie..... las-o incolo, bucurate de ce ai in jur - iti mai pun inca o data ca dupa ce am vazut poze cu familia ta imediat dupa ce il nascusei pe Stefan, mi-am dorit sa mai fac si un baietel!
Oana din C-ta, felicitari pentru petrecerea Alexandrei, se vede cat suflet ati pus acolo. Sunteti minunati toti trei, Ale a crescut si s-a transformat intr-o adevarata domnisoara, e atat de frumoasa si gratioasa!
Gabitza, mai e asa de putzin pana la intalnirea cu Raduc, cred ca sunteti nerabdatori si emotionati la gandul ca in curand totul se va schimba in viata voastra. Abia astept sa primim vesti bune de la voi!
Ada, eu nici nu am apucat sa te felicit pentru fetitza, o fac acum! Ma bucur ca planurile voastre s-au materializat la fix, in cel mai frumos mod!
Androix, cand primesti raspunsul la interviu? Sper din tot sufletul ca acum sa culegi roadele efortului pe care l-ai facut pana acum pentru ca o meriti din plin. Esti de admirat pentru cate ai realizat in ultimii trei ani!
Olga M, aveti de gand sa veniti in Ro vara asta? Ar fi frumos sa facem o intalnire mare cu toti copiii.
Clara, multumesc mult pentru informatiile de pe mess. Bineinteles ca nu am ajuns la dentist, de doua luni o tinem lant cu problemele de sanatate, sunt singura cu amandoi majoritatea timpului.... e necesar sa ajung si chiar nu stiu cand.
Monu, sanatate multa.... si putere ca ai nevoie la cat ai de tras cu problemele astea.
Beatrice, ce ai pregatit bun de ziua lui Pifos?
Am avut un pic de timp liber, a venit mama mai repede si a iesit un pic pe afara cu amandoi, acum ii aud ca s-au intors, la fix cat sa il culc pe Patrick.
Va pup mult si m-as bucura sa ne intalnim duminica daca se poate.
Poze puteti trimite pe adresa florentina_ghita la yahoo.com, abia astept sa fac filmuletul.
Am pus caeva poze de duminica www.dropshots.com/florentina#date/2008-05-18/14:45:20" target="_blank"> aici si astept sa vina Dan cu aparatul sa le descarc pe cele cu Patrick tuns. Arata cu totul altfel, eu ma uit la el si parca e alt copil, nu-mi vine sa cred ca e baiatul meu si ca a crescut atat!
Tina, mami de Patrick si
Maya
"Nu te uita niciodata de sus la cineva, decat daca vrei sa-l ajuti sa urce" Jesse Jackson

omustata spune:
LA MULTI ANI, DRAGOS! Ani multi frumosi si fericiti cu mult noroc!
Andra-sanatate multa! M-am infiorat cand am auzit si mai ales l-as bate pe barbatul ala al tau. Ai grija de voi si urmeaza-ti instinctele.
Monu-sanatate multa Alexiei. Sper sa se faca bine pana maine si sa se bucure de ziua ei. Noi miercuri ajungem in tara. Eu nu cred ca mai am acelasi numar de celular, se pare ca mi s-a pierdut celularul, si acolo aveam toate numerele de telefon. Poate imi trimiti si mie numarul tau.
Iuliana-felicitari pentru termiantul examenelor si distractie placuta in vacanta. Parca stiu ca iti faceai nervi de fiecare data cand mergeai in Romania. Ai uitat?
Nelia-un gand bun pentru tine. Eu ma mir mereu cat poti sa rezisti. Esti de admirat si eu cred ca esti o mama exceptionala, asa ca probabil ca esti ultima dintre noi care ar trebui sa-si faca probleme din cauza asta.
Laura=welcome back si welcome home!
tdi-dirigintele meu avea o vorba "daca vrei sa-ti bati joc de un om, dai sa aleaga". Mie mi se potriveste perfect si cred ca si tie. Banuiesc ca te-ai hotarat, dar eu sunt in urma cu cititul.
Androix-succes sa fie cum iti doresti tu.
Eu citesc cat de mult va pregatiri voi pentru ziua micutilor si-mi dau seama ca eu nu fac nimic. De fapt noi ajungem in Romania chiar de ziua Mayei si ne asteapta ei cu tort si tot ce trebuie. Anul trecut am ajuns cu o zi inainte de ziua ei si tot asa. Adevarul este ca noi nu avem prieteni pe aici, rude deloc, iar Maya nu si-a facut prieteni printre copii de la daycare. Ea le iubeste pe educatoare. Oricum, acum niic nu merge la daycare. Anul viitor se pare ca iar vom calatori puternic in perioada asta (daca ne ajuta Dumnezeu) asa ca nu prea vad eu cand ii vom sarbatori si ei ziua cu copii ca toata lumea.
Gata, ca azi nu este joi. Week-end placut!
Olga si Maya (28.05.2005)

iuliana spune:
Pup si eu puiutii sarbatoriti si le urez La multi ani!!
Olga, imi aduc aminte, dar nu ma invat minte:). Mi-e asa dor pentru ca nu am prea (aproape deloc, ce sa zic) prieteni aici si ma simt tare singura. Viata mea e doar asta: scoala-casa-copii-barbat. Nica altceva. Daca mergem undeva, tot noi 4 mergem...nu ca m-as supara, dar mai simt si eu nevoia sa vorbesc cu oameni mar. De aia mi se face dor, mai ales ca realizez ca fetele mele nu vor avea notiunea adevarata de "bunici" si nu se vor putea bucura de pupare in fund "bunicioasa" asa cum fac cei care au bunicii pe aproape. M-a durut tare cind, intr-o discutie cu Emma, am intrebat-o care e familia ei si ea imi zice: mama, tata si Diana. Eu adaug si bunica Jana (maica-mea)etc si ea zice ca bunica nu e fam. ei pentru ca ea nu e aici :((. E mai greu s ainteleaga ca fam. inseamna si cei care sint departe, chit ca ii vedem in carne si oase o data pe an sau mai rar:(.
Florentina, m-am uitat la pozele voastre si nu imi vine sa cred cit de diferiti sint copiii tai. Nu prea seamana, dar sint f. scumpi.
Elisor, e bine sa auzim ca mai traiti si sinteti bine.
Noi am fost si i-am cumparat party supply-uri pentru ziua Dianei. A vrut cu Dora the Explorer, ca ii place ei. I-am cumparat si pinata sa o umplem cu ciocolatele. Probabil ca vom inchiria si un inflatable bouncer...acum sa vedem cum o fi vremea, ca daca e f. cald, nu prea or sa se joace copiii acolo.
OlgaM, nici Diana nu are prieteni la gradinita. Prieteniile se leaga in general dupa 3 ani, asta in cazul in care nu sint mamicile prietene :). La ziua Dianei o sa vina niste colegi de scoala de-ai Emmei cu care se joaca si Diana si care au frati si surori de o seama cu Diana si vreo 2 vecini.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
www.onetruemedia.com/shared?p=2351399f8c46a1ae170a0b&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaje 1,www.onetruemedia.com/shared?p=234cdd6e62ba9d04868ae9&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">2,www.onetruemedia.com/shared?p=23501567911f18fe8b4543&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">3
www.webshots.com/user/musatii_2" target="_blank">musatii

nelia spune:
Nici Tudora nu are prieteni la gradinita, asa ca nu as fi avut pe cine sa chem chiar daca as fi vrut sa-i fac ziua. Dar imi aduc aminte ca si Agata, care e mult mai sociabila si care are o gasca de prieteni de la gradinita Dawson (unde e Tudora acum) la zilele carora se tot duce in fiecare an, dar dupa 3 ani si ceva au inceput. Cred ca la cum e Tudora, nici la anul nu va avea prieteni prea multi de chemat, ea se joaca frumos, dar cumva pe linga copii, nu cu ei. Adica da senzatia ca e sociabila, ca se joaca cu ei, dar daca te uiti mai cu atentie, observi ca se joaca de fapt singura. Cam asa e si sotul, deci are cu cine sa semene.
Eu astazi am facut curatenie toata ziua, ca doar am terminat sesiunea de iarna si luni o incep de-adevaratelea pe cea de vara, ca pina acum doar m-am dus sa ma odihnes la cursuri. Miercuri am primul examen... la Religie. Si acum nu mai pot de oase, ma dor toate si abia ma misc. Batrinetele, maica, batrinetele...
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Cloreta spune:
La multi ani Dragos Octavian!
La multi ani Alexia!
SA fiti sanatosi, sa cresteti mari, cuminti si buni.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

gusta spune:
La multi ani Alexia,sa ai parte numai de lucruri bune si multa sanatate.
Marilena si Mara Augusta

Danelutza spune:
La multi ani, Alexia-Ioana !
Sa cresti mare ingeras, sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa, alaturi de surioara ta si de parinti !

Danelutza spune:
Monule sanatate multa la fete.
Andra sanatate multa
Florentina sanatate multa lui Patrick, imi imaginez saracutul asa de mic si ca sufera, fara sa poata spune cit il doare. Ufff, mititelul
Multumesc de intrebare, tot cu durerile mele, ca doctorul a ajuns la concluzia ca trebuie sa fac gimnastica ca nu ma misc suficient , asa ca sotul, a tras alta concluzie... am schimbat medicul
. Astept sa vad asta ce-mi spune.
Teddy ce bine ca aveti loc la doua gradinite, eu m-as bucura sa fie macar la una. Dar tot mai trebuie sa astept o luna, pina imi vor da raspunsul
OlgaM important e ca va asteapta acasa cu tortulet si nu trece ziua Mayei neobservata. Probabil cel mai important pentru copii, e momentul cind sufla in luminarele.
Elisor si mie mi-e dor de tine. Multumesc de mesaje. Astept sa mai vad pozele cu "domnisoara ochi albastri".
Laura nu mai munci asa de mult, mai ales simbata, ia-ti si tu o zi libera
Gata, am scris suficient , dispar din peisaj... pentru mai tirziu.