Copiluti de mai-iunie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani Dragos,sa cresti mare si frumos si sa ai parte numai de lucruri bune.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

La multi ani DRAGOS OCTAVIAN

Aurasa, succes la gasit casa noua!
OlgaM, la fel sunt si eu cu Aly, are zile cand e insuportabila ca nu ma asculta deloc, miorlaie din orice si face prostii (gen masaj cu iaurt la covor) una dupa alta!
Loreen, io speram sa revii cu fortze noi pe aici...

nu mai pot scrie ca tre sa tzin de punga de gheatza...mi-a tras taurasha mea un cap in arcada de m-a facut ghiveci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani Dragos!!! sa fii sanatos si sa cresti mareeeeeeee.

Aurasa spor la gasit apart., am inteles ca este o mare stationare si toata lumea asteapta scaderea preturilor.
TDI ai rezolvat cu gradinita? te-ai decis final?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI !,

MARIA MONICA,ELIAN,ALEXANDRA ELENA,MAYA MARIA,ALEXANDRA SOPHIA,ALESIA CLAUDIA,MATEI,DRAGOS OCTAVIAN.Sa cresteti mari,sa fiti sanatosi si fericiti alaturi de cei dragi.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

LA MULTI ANI! SI PENTRU ALEX PIFOS de Beatrice,sa cresti mare si sa te bucuri de tot ceea ce e frumos pe lume.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Lucas, mersi de intrebare...inca nu, mai bine zis m-am dezhotarat! Aseara am fost la sedinta cu parintii la statala, ieri eram decisa sa o dau acolo...apoi sotzul mi-a bagat un spine daca n-ar fi mai bine la aia privata, mai ales ca diferenta de bani e numai vreo 60 de euro/luna si programul cam la fel.
Cum a zis Gabitza, o sa fac o lista cu + si - si mai vedem, oricum am timp pana luni sa decid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor lunii mai!

Va doresc numai bine, sanatate multa, sa fiti fericiti, sa va traiti din plin copilaria!

Atat de greu apuc sa intru, desi ma gandesc uneori ce mai faceti, ce vesti mai aveti (pe care eu le ratez), asta e! Tare rau imi pare ca nu am acces la net la servici, iar acasa de cand a dat caldura suntem mai mult plecati, imi doresc sa ploua mult in weekendul asta sa stau si sa ma odihnesc. Sper sa mai intru zilele astea!
Va pup!

Eli cu Bianca (13.06.2005) Andreas (17.08.1998)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

La multi ani, Dragos Octavian!
Elisooor, m-am bucurat cind am vazut numele tau la copiluti. Ma bucur ca ai scris si ca doar lipsa timpului te impiedica sa o faci mai des.

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani Dragos Octavian !!!
Sa cresti mare si voinic, sa-i bucuri mult cu copilaria ta pe parinti si poate te impiedici de barza pe undeva, sa-i zici ceva la ureche din partea lui mami

Elisor, macar din cand in cand mai intra pe aici, sa ne dai vesti despre tine! Si sa ne mai arati poze cu copiii tai!!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

DRAGOS Sa cresti mare, sa ai o viata implinita si norocoasa si sa te bucuri de copilarie cat mai mult. O pupam pe mami!

Beatrice, mamic de Alex pifos

Mergi la inceput