Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
simona_filipas spune:
Pentru ca in week-end nu o sa pot intra vreau sa felicit de pe acuma sarbatoritii.Multi ani traiasca, La multi aniiiiiii! La multi ani Alexia!,
La multi ani Andrei!,
La multi ani Ema!
Sa aveti parte de tot ceea ce-i mai frumos si mai bun in lume
patriciaRO spune:
Sarutmanaa la fete de urari.
de dimineata am serbat la gradinita, asa ca poze vedeti aici:
http://piticii2003.multiply.com/photos/album/40
si un cantecel ca asa se obisnuieste.
http://piticii2003.multiply.com/video/item/35/Se_canta_de_ziua_lui_Pifos.AVI
eu plec la serviciu acuma. Pupam la fete
Beatrice, mamic de Alex pifos
gabitza, sa stii ca si Alex i-a cu el de fiecare data ceva la gradinita, un tren, o carte, foi colorate de el si le aduce inapoi. Nu se dezlipeste de ele..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cloreta/Cloreta.jpg)
Cloreta spune:
LA MULTI ANI ALEX!
Sa cresti mare si fericit langa parintii tai minunati, sa fii la fel de sportiv ca mamica.
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
omustata spune:
La multi ani, Florentina! Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii.
La multi ani, Matei! Sa-ti placa la gradinita si sa ai mult, mult noroc.
La multi ani, Alex! Sa fii mereu tot asa cuminte si sa o ajuti pe mami mereu.
Lili-Nu Maya are vacanta, eu am. Si de asta am scos-o de la cresa. Eu lucrez la o universitate si vara sunt obligata sa-mi iau 3 luni concediu fara plata.
mygirl-este superba Alex. Si te felicit pentru entuziasm. Iar rochita a iesit super.
gabitza-multumesc de lamurirea legata de curentul emo. Ce ne mai asteapta...
aurasa-ii pup pe baietei sa le treaca. Asa are si Maya obiceiul sa se uite la cate ceva si sa uite sa se mai uite si pe unde calca.
Mai nu stiu altii cum sunt, dar Maya si-a pus in gand sa ma enerveze in fiecare secunda. Face special numai rele, orice ii propun zice nu, scanceste in loc sa ceara frumos ce are nevoie, etc. Nu stiu ce sa-i mai fac, nu mai stiu cum sa ma port cu ea si nu mai am rabdare deloc. Acum suntem intr-o mica vacanta undeva intr-un oras unde are sotul meu treaba si ne-a luat si pe noi.
Va pup.
Olga si Maya (28.05.2005)
monu spune:
Olga, am trimis ym. amvb cu dra de la fastrack si zicea ca nu e o problema sa o inscrii pe Maya. In iulie insa e vacanta si au un altfel de program gen summer camp. Ea zicea iunie cursurile fastrack si iulie summer camp.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nelia/nelia.jpg)
nelia spune:
La multi ani, Alex zis Pifosul!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
Aurasa spune:
La Multi Ani Dragos! Sa fii sanatos si norocul sa fie cu tine la fiecare pas!
Gabitza - si Catalin e cu carligele de rufe. Nu mai am pe sarma cate sunt in cutiile cu jucarii.
Noi suntem bine. Juliti, dar voiosi. Dimineata la 4 mi-a dat trezirea Alexandru cu un "mamiiii, apteeee". Apoi chef de joaca, l-a trezit si pe Catalin. La 6 am reusit sa ii culc.
Am terminat si cu epoca "Masini"(Cars) ca de o saptamana tot Fulger si Bucsa aud. Dar... am inceput cu Pistruiatul. Pe care ieri l-a vazut de vreo 6 ori si ce credeti ca a cerut? Carnati. "Noi nu avem carnati insirati in pod si nici pod. De ce? Megem la Maceie(Macelarie)sa cumparam carnati". Am fost, am cumparat carnati proaspeti si acum se coc pe gratar. Ca de dimineata m-a intrebat daca i-am facut carnatii. Probabil va manca unul, daca si pe acela. In schimb infuleca la capsuni de nu va zic. Abia astept sa ajungem maine seara la tara cas-au facut la mama si mi-a spus ca nu io-a cules special pentru baieti sa vina ei sa culeaga.
Noi suntem in cautare de apartament ca nu mai e de stat in garsoniera. Am reusit in sfarsit cu un pic de ajutor sa o achitam si o vom puune in vanzare.
O zi buna tuturor
Danelutza spune:
La multi ani, Dragos-Octavian !
Sa cresti mare, frumos, norocos, sa fii mai linistit, sa nu o superi prea tare pe mami,
sa-i spui sa-ti faca si o surioara, sa fii fericit alaturi de parintii tai !Cuscra sa-ti traiasca flacaul !
![](majoreta.gif)