Copiluti de mai-iunie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Aha, te-am prins, deci citesti, da' nu vrei sa ne scrii! Deci am tinut bine minte, si de ce natura e medicamentul? Afecteaza ca si celelalte ficatul? Ca tare le-as da si eu, mai ales vara, ca iarna aici ingheata si mama parazitilor...

CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

In viata ta si a celor dragi tie, tu trebuie sa fii solutia... nu problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mai,eu vreau sa va scriu,numai ca multe dintr-e voi va cunoasteti,v-ati vazut,v-ati format un grup, iar noi celalalte sintem putin 'outside'.
Nelia,daca le dai de doua ori pe an,este ok,fara reactii adverse.Daca tu vrei doar o data,vara,ar trebui sa fie suficient in cazul in care nu ai animale in casa.
Mebendazol gasesti(cel putin aici se gaseste) si suspensie care e tocmai pentru copii, insa sint ok si pastilele.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare, fetelor! Sper ca nu ne-ati dat disparute,dar promisiunea de a scrie s-a dus pe apa sambetei. Cel mai mult regret ca nu apuc sa felicit copilasii, vorba Florentinei, daca n-am apucat pana acum nu vreau sa fac discriminari.

Noi avem 2 probleme: una ca Ana e incontinuu bolnava de 2 saptmani de cand e acasa: raceala nu i-a trecut si peste asta a luat un virus din cauza caruia am ajuns la urgente duminica seara (inutil sa spun ca nu am apucat sa intreb de care virus pentru ca asta urla in gura de sarpe sa iesim din cabinet), iar din cauza secretiilor a facut otita, motiv pentru care iar am ajuns la urgente ieri dimineata pe la 7. In fiecare noapte avem 2-3 treziri cu urlete din cauza de dureri de burta, de urechi, de tuse asa ca suntem zombi si eu si barbatul.
Cealalta problema e ca am mult de munca, ajung din ce in ce mai tarziu seara si numai ma gandesc cum sa reincep a doua zi de dimineata. Barbatul e capiat de atata stat cu Ana.

Andutzy - si Ana a luat doar 5 zile de augmentin si vezi mai sus prin cate trecem. Poate era bine sa mai continuam vreo 2 zile, dar parea ca se simte bine. Voi cum mai sunteti?

Babygirl - ce sa zic, story of my life, numai ca la noi orele sunt mult decalate si in detrimentul copilului: ajung acasa la 9-9.30, de multe ori e deja imbaiata, iar aseara era chiar in pat, dupa ce adoarme de multe ori nici nu ma mai trezesc, daca da totusi la fel ma apuca harnicia si pana la 1 nu mai vad patul. SIngurul lucru bun deocamdata e ca nu trezim cu noaptea-n cap sa o ducem la gradi, dar vine si ziua aia si atunci nu stiu cum voi rezista. Sper sa se mai linisteasca programul asta ca am senzatia ca sunt vesnic in vrie si nu ma odihnesc deloc.

Androix - am tot citit de aventurile tale cu examenele si interviurile si ti-am tinut pumnii.

OlgaM - cred ca ati ajuns in tara, nu? Un loc de joaca e in hypremaketul Auchan, care in timpul saptamanii cred ca e chiar gol; e destul de mic, dar Ana se joaca cu placere cand mergem.

Cloreta - din cauza programului de om nebun n-am apucat nici sa-ti raspund pe Mess, nici sa ma uit la gradinita aia. Poate apuc in seara asta, desi Ana zice ca i-e somn deja (macar s-a reglat cu somnul si la 10.30 maxim e in pat).

MAi aveam de zis, cred, dar scleroza e in floare. A, sa nu uit, nu cred ca apuc sa felicit copilasii de ziua lor pentru ca sambata avem nunta tocmai la Calimanesti si plecam de sambata si venim duminica seara. Cum s-ar zice: exact ce ne lipsea cu bolile Anei, dar e vorba de nasul ei si nu puteam lipsi. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ioana de tine am nevoie
help!!!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ioana ai un ym cand ai timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Ciao!
Sanatate copilasilor bolnavi!
Bine ati revenit, Ioana si Anky!
Fetele cu augmentinul, 5 zile e foarte putin!!! se da minim 8, ideal ar fi 10 zile...aveti grija ca daca microbii fac rezistenta la el e nasol fiindca are spectru larg de actiune!
Noi suntem varza, am avut niste zile naspa, pline de nervi si depresii (dati cu rosii, oo, cepe si ce mai gasiti), ieri daca aveam pistol sigur il foloseam. Sotul are spatele blocat si-l doare da tre sa mearga la job ca e dezastru pe acolo, se invart contracte de zeci de milioane de euroi si totul merge pe dos!
Alyssa imi mananca sufletul, am obosit sa-i explic ce trebuie sau nu sa faca...toata casa pute a pipi ca face pe unde apuca desi a invatat si la olitza...in rest e tare vorbareata (ma doare capul!) si scoate "perle" la greu (ieri a zis "am putza acasa! la toata suflarea care statea s-o asculte).
Azi am fost la sedinta cu parintii la gradinita aleasa, totul ok cu exceptia pretului care s-a mai marit putin, oricum era de asteptat. Educatoarele sunt tinerele si dragute, gradinita a fost complet renovata vara trecuta si arata super, au bucatarie proprie unde li se face mancare proaspata zilnic, sala de mese, sala de sport, laboratoare diverse, camera ptr dormit, loc de joaca afara la umbra...ah, sa nu uit: Aly va fi in grupa "orsetti blu" (ursuletii albastri).
Noapte buna si tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Fete dragi, ce se intampla aici? Vad ca de ieri nu mai scrie nimeni nimic, chiar asa sunteti de ocupate sa nu mai dati nici macar un rand...sau nu va mai pasa de subiectul nostru?! Pacat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Helou
Ma prgatesc sa ma duc la un examen pentru care nu am citit mare lucru. Nu e greu asa ca nu-mi fac griji.
AM fost ieri sa-mi vad finuta e miiiiica si parintii sunt stresaaaaati, frate asa om fi fost si noi? nu mai tin minte.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Pina la urma ce i-ai luat, Andreea, finutei? Ca aveai niste dubii parca, legat de cercei or something...

TDI, cum te-ai simtit la prima sedinta cu parintii?
De cand incepe de fapt atomika? De la toamna? Sau acum in curand? Se inchide gradi peste vara?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani Mara!
La multi ani Dragos!
La multi ani Cristian!

Va pup in avans, ca o sa fim plecati vreo doua zile.

Cornelia

Mergi la inceput