Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 19
Tdi spune:
Bafta la examen, Androix!
Gabitza, a fost fain la sedinta, ne-a pus pe toti intr-o sala mare asezati pe scaunele mici...Alyssa incepe din 5 septembrie, o sa fie o zi numai pentru astia micii de 3 ani ca sa se poata ocupa toata lumea numai de ei sa le fie mai usor, apoi din 8/09 cu totii.
Tdi spune:
Gabitza, cum stai cu pregatirile ptr nastere?...cred ca ai niste emotii...
Danelutza, cum se mai simte tatal tau? e tot la spital?
gabitzam spune:
Geanta e facuta de vreo saptamana, de fapt sunt chiar doua genti Mai aveam lista de spital salvata de la Andrei. Numai vata nu am mai luat, ca atunci m-am intors cu ea acasa.
Stau cuminte, in casa e liniste si racoare, din cand in cand ma mai uit pe camera de la gradinita sa vad ce face Andrei. Acum tocmai l-au bagat la culcare
Mai citesc si vorbesc cu gravidutele si mamicile de la odiseea de mai-iunie 2008.
N-am stare nici sa ma uit la vreun film sau sa citesc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
mygirl spune:
Mi-e si rusine sa apar ca iar n-am felicitat la timp copilasii care au implinit 3 anisori.
Am mari emotii ca Alex este plecata in excursie la padure cu gradinita. De saptamana trecuta am tras cu ea ca a facut febra mare, la sfatul lui Monu m-am uitat in gatul lui Alex si am vazut amigdale inflamate si puncte de puroi, asa ca am capatat de la urgenta tratament cu antibiotic ptr infectie in gat. Chiar dc mai facea febra intre antitermice, am prins curaj si am plecat cu sotz si copil la Bucuresti, intr-o minivacanta, de fapt a avut sotzul un interviu ptr o plecare si eu nu am putut rata ocazia sa vizitez Ikea. Se pare ca aerul de Bucuresti i-a priit copilului ca a mai facut putina febra seara cand ne plimbam prin mall si de atunci nimik, s-a tzopait cat a putut, s-a imbracat in costumele de balet ale nepoata-mii (e kriminala cu burtica mare in tutu), s-a jucat la bile la Ikea 2 ore, abia am reusit s-o luam acasa. M-a impresionat tare Ikea, as vrea sa renunt la tot din casa si sa o iau de la 0 cu toate cumparate de acolo, as fi plecat cu magazinul in spate, atat de tare mi-a placut. Am facut si achizitii"grele", un minunat facaletz si o mini-masa de calcat, incaltzator de pantofi si alte maruntisuri.
Oana & Alexandra-Elena (18 mai 2005)
omustata spune:
Va multumesc din tot sufletul pentru urari. Sunteti foarte dragute.
Noi am ajuns miercuri seara in Romania si cum era chiar ziua Mayei familia ne astepta cu tort si o multime de cadouri. Acum incercam sa ne revenim cu fusul si cu viata de aici. Cred ca primul lucru cu care trebuie sa ma reobisnuiesc de fiecare data este modul cum se baga babele in vorba in parc, chiar daca nu le intreaba nimeni de sanatate . Iar traficul din Bucuresti m-a speriat de-a dreptul. Am facut 2 ore de la aeroport pana acasa.
Andra-si eu zic ca 5 zile este foarte putin. In State orice antibiotic se da 10 zile. In orice caz nu mai putin de 7 zile, iar soacra mea zice ca la otita este foarte important sa iei toata perioada pentru ca se vindeca mai greu.
Tdi-pare tare ca lumea gradinita. Succes!
Nelia-sa-ti traiasca Lisandru!
Ioana-merci mult de raspunsul la intrebarea legata de locurile de joaca. Sanatate multa Anei! Distractie placuta in week-end.
Gabitza-cunosc multa lume nascuta pe 10 iunie, chiar si un baietel de varsta copilasilor nostri. Tinem pumnii!
Va las si sper sa intru maine pentru urari.
Olga si Maya (28.05.2005)
mygirl spune:
Tdi, mult succes in lumea gradinarilor si felicitari ptr alegerea facuta, suna tare bine si cred ca Alyssa se va simti bine acolo!
Gabitza...ce putin timp mai e pana la intalnira cu bb2.Am eu emotii pentru tine.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori!
mygirl spune:
Uff..am scapat de un mare stress...a ajuns copilu cu bine, a avut autocarul intarziere o ora jumate, acum a ajuns femeia cu Alex acasa, a scpus ca e f fericita, abia astept sa-mi povesteasca!
Olga, La multi ani Mayei si sa aiba parte de multa sanatate si bucurii in viata! Bine ati venit in Romania si distractie placuta! Nu veniti si la mare vara asta?
La multi ani tuturor copilasilor care au implinit 3 anisori si pe care nu am apucat sa-i felicit!Sa fiti sanatosi si fericiti, sa va bucurati parintii!
gabitzam spune:
Zic astia la TV ca incep reviziile de vara si o sa se opreasca apa calda in mai multe cartiere.
Prima a zis Colentina, m-am gandit la Androix. Ce faci Andreea in perioada de revizie? Faceti baie cu apa incalzita la aragaz?
Oana, cum ti s-a parut in Mall? Super ca Alex e fericita dupa excursie :)
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
andutzy spune:
BUna seara!
Desi nu e joi, eu ma plang si astazi, ca vad ca ieri nu v-ati inghesuit la oftat.
Horia iar nu e bine! Dupa ce am terminat 7 zile de augmentin am inceput iar cu febra. Imi vine sa mor, nu alta. Pediatra ne-a dat de data asta gentamicin injectabil, 3 zile, 1 ml pe zi. La farmacie m-a luat farmacistul pe sus, ca nu se da asa ceva la copil mic, ca e riscant si faze de-astea. Sun iar doctorita, asta deja era lezata ca-i compar cunostintele cu ale unui farmacist. Intre timp am avut noroc ca am mai intalnit o vecina (mai nebuna ea de fel), padiatra in varsta care mi-a zis sa-i fac probleme gentamicina copilului ca nu pateste nimic daca ii fac doar 3 zile. Si uite asa deja avem prima injectie facuta(noroc ca am un vecin-deci remarcati ca la capitolul "vecini" stau bine...-care e asistent la copii si ni le face el)
In alta prdine de idei azi l-au serbat pe DRagos la gradi si au fost si in parc in IOR, unde i-au dat pe tobogane,trambuline cu bile, gonflabile si tot ce au mai gasit pe acolo, deci macar el a avut parte de o zi frumoasa. Maine si poimaine ne mai vin si cateva serii de invitati, toti cu copii si cred ca se va distra frumusel. Mai greu insa pentru mine ca toate pregatirile le fac singura de parca e numai copilul meu, azi am alergat dupa mancare, bauturi si asta la dublu ca am dus si la gradi si am luat si pt casa. Dar nu-mi pare rau, ca fac pt puiul meu. Doamne, maine face 3 anisori, la ora asta acum 3 ani bazaiam in spital, ma simteam claustrata acolo si acum deja ma chinui cu probleme la al doilea copilas. Daca imi zicea cineva atunci ca peste 3 ani deja voi avea 2 baietoi, nu il credeam
Multumesc tuturor fetelor care s-au gandit la noi si care ne-au raspuns in legatura cu augmentinul.
Cam asta de la noi deocamdata, va pupam!
Edit:fetelor, pe voi nu va exaspereaza reclama asta la Pampers din dreapta? E horror, desi o inchid de o mie de ori, iar se deschide si nu pot scrie de ea. E tare neplacut, chiar daca ei incaseaza bani pe acest tip de publicitate.
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
ChrisDun spune:
Salutare dragele mele si LA MULTI ANI copilutilor de mai, sa fiti sanatosi si sa cresteti intr-o lume mai buna, mai frumoasa si mai curata (utopie, nu alta ) !
Acum ca s-a terminat luna, intru si eu sa va spun doua vorbe despre noi: am serbat-o pe Carina www.flickr.com/photos/copiluti_mai_iunie/2536769906/in/set-72157600515761366/" target="_blank">in parcul Palatului Mogosoaia, sambata trecuta, si spre norocul nostru am fost aproape singurei in ditamai spatiul inverzit. Desi am avut trei pasionati de fotografie (sotzul, finul si un prieten), sunt total dezamagita de cantitatea si calitatea pozelor facute , dar macar ne-am simtit bine: am inaltat zmee si am facut figurine din baloane, copiii au fost extaziati, si totul a fost ok.
Dunimica am tulit-o pe litoral, asa ca ziua Carinei am petrecut-o pe plaja.
Am pus cateva poze reprezentative pe contul comun, dar sunt private, adica trebuie sa va logati pe copiluti_mai_iunie pe flickr, ca sa le puteti vedea.
Apropo de asta, Gabitza, daca ai timp si nu te super, te rog frumos sterge-mi si mie pozele de pe flickr, mai putin cele 9 pe care le-am uploadat azi. Pe cuvantul meu daca am gasit vreun buton cu care sa le selectez si sa le sterg .
Vreau sa va multumesc mult de tot celor care ne-ati facut urari de ziua Carinei (Aurasa, Gusta, Monu - merci si pentru mesaje - Gabitzam, Lucas, Tdi, Danelutza, Androix, Beatrice, Nelia, Olgutele, Cornelia, Simona F).
Sa ma iertati daca am omis pe cineva, ca scriu repede mesajul pana nu se intoarce Carina de la parc si pana nu o iau iar de la capat cu rutina despre care povesteati si voi (parca Adina Babygirl): serviciu-parc-baie-mancare-nani-si de la capat .
OlgaM, bine ati venit in tara ! Cum s-a simtit Maya inconjurata de atata atentie, si cadorisita cu de toate?
Androix, vreo veste despre job ?
Tdi, bafta ursulinei albastre Noi o ducem pe a noastra de saptamana viitoare, asa, de proba. Am un nod in gat.
Nelia, sa va traiasca flacaul ! Ce repede trece timpul !
Lucas, ai gasit costum de greier, pana la urma ? Eu stiu o tanti de la TNB care ne mai ajuta cu dintr-astea, vrei s-o intreb ?
Florentina G, Sicoe nu era la CF 2 ? De 3 ani, de cand am vazut-o prima si ultima data s-o fi mutat si ea la mai bine (oare o fi existand mai bine ca CF 2 ? ).
Gusta, drum bun spre Ro !
Am mai observat ca au scris Anky si Elinor, cam laconic insa
Fran, cand cu problema tatalui tau ati fost la Fundeni ? La ce medic, pls ? Daca vrei, zi-mi pe privat doua vorbe... pliz.
Noi mergem maine la mitingul aviatic de la Clinceni - care s-a devansat cu o zi din cauza de alegeri locale . Dintr-o sursa de incredere am aflat ca va fi un adevarat spectacol, pentru ca va trece la joasa altitudine un Boeing , printre altele.
Va pup si va doresc petreceri frumoase celor care au ramas de sarbatorit. Week-end placut !