Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 16

Danelutza spune:
La multi ani, Maya-Ilinca !
Sa cresti mare micuta "Alba ca zapada", sa fii fericita, norocoasa, sanatoasa,
iar viata sa-ti rezerve doar bucurii, alaturi de parintii tai !La multe lunite, Lisandru !
Sa cresti mare, sanatos, fericit, alaturi de surioarele tale si de parinti !

Cloreta spune:
LA MULTI ANI DAVID!
Sa cresti mare si cuminte, sanatos si sa ai grija de mamica ta.
LA MULTI ANI MAYA ILINCA!
Printesa scumpa si frumoasa, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lumea asta.
Astazi am fost la gradi sa vedem ce si cum, dna directoare nu era asa ca l-am lasat pe tati sa se duca mai tarziu. am emootii:)
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”

Aurasa spune:
Buna!
Cloreta - si eu am fost azi la 2 gradi din zona. Nici acolo nu erau directoarele. Am vorbit la una cu secretara si cand a auzit ca suntem la 2 strazi distanta, a zis sa nici nu ne facem probleme, ca strada noastra este in aria lor. Dar... pana nu vad, nu cred. Maine ma duc iar ca vor fi ambele prezente. Am emotii cum nu am avut nici la facultate!
Catalin sa nu mai plece. Sa stam acolo ca e tare frumos. Am traversat gradi si am vazut grupurile sanitare (foarte curate). Au un medic care ii vede dimineata la venire. Au aratat-o la un moment dat la Stiri ca fiind singura gradi mansardata din sect .6. Mie mi-a placut. Va povestesc maine ceam mai facut. De inscrieri, raspunsul a fost acelasi: luni dimineata se completeaza fisa de inscriere. Actele de la pediatru se aduc dupa.
O zi buna

gabitzam spune:
Fetele, succes cu gradinita, sa fie cum vreti voi!!
Va cred cu emotiile, ca si eu am trecut prin asta, mai urmeaza tura a doua cu inceputul efectiv
Andrei mai caraie nitel dimineata, dar se linisteste repede. Il vad pe camera cum se ia cu joaca cu ceilalti copilasi. A inceput sa si manance, chiar daca mai mult bagat in gura de ingrijitoare. La inceput nici nu voia sa intre in sala de mese. La culcare sta cuminte in pat, invelit, adoarme singur, ceea ce acasa nu face niciodata.
Acum s-a trezit si se foieste, e cineva cu el la patuc.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

lucas spune:
gabitzam de la ce ora ii culca? Matei la 13.00 de-abea termina cu masa. acum era mama la gradinita si il lua.
sa vedem daca azi va sari parcul, in fiecare zi vrea in parc si caldura asta o termina pe maica-mea.

gabitzam spune:
Cam pe la ora unu ii baga la patucuri.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

OlgaTarziu spune:
Chiar ca nu mai tin pasul...
LA MULTI ANI, DRAGOS, ALEXIA, ANDREI, EMA, CARINA, TEODORA, IULIA SI DAVID!
In avans, LA MULTI ANI, MAYA!

nelia spune:
La multi ani, David!
La multi ani, Maya!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU