Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 15

nelia spune:
Puiul meu mic si scump face astazi jumatate de an!!!
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU

Aurasa spune:
La Multi Ani, David !
La Multi Ani, Maya-Ilinca !
La Multe Lunitze, Lisandru ! - baiat mare si frumos. Cum a trecut timpul....

simona_filipas spune:
LA MULTI ANI MAYA ILINCA
Multa sanatate, fericire si noroc la tot pasul. Mamicuto sa-ti traiasca printesa si sa va bucurati de ea
La multi ani LISANDRU!
Sa cresti mare si voinic.Nelia sa va traiasca baietelul si sa va aduca numai bucurii

gabitzam spune:
La multi ani, DAVID !!!
La multi ani, printesa frumoasa MAYA ILINCA !!!
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

monu spune:
LA MULTI ANI MAYA!!!!! SA CRESTI MARE SI SANATOASA, FRUMOASA SI DESTEAPTA. OLGA SA TE BUCURI DE EA.
NELIA, NU IMI VINE SA CRED! 6 LUNI! SA CRESTI MARE BAIETEL FRUMOS.

gusta spune:
La multi ani Maya-Ilinca sa ai parte numai de lucruri bune si numai bucuri si multa sanatate.
La cat mai multe luni Lisandru.
Noi ne pregatim sa o serbam pe Mara vineri(la gradi si acasa cu 5 copii) si sambata(cu niste invitati).Iar surpriza a venit de la bunica din ro care vine joi seara si mai sunt si alte lucruri ca se pare ca vom face si o vizita fugitiva in ro cu toti.Asa ca daca dispar din peisaj si numai vin sa zic urari la copii sa stiti ca sunt bine dar apar mai tarziu.
Marilena si Mara Augusta

gabitzam spune:
Atunci iti uram de pe acum toate cele bune pentru papusa Mara si la multi ani fericiti
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

lucas spune:
LA MULTI ANI MAYA!!!! sa fii sanatoasa, sa cresti mare si multe bucurii sa aduci parintilor. cred ca esti deja in RO.
Androix am citit pm, bafta multa!!! reintoarcerea este intotdeauna grea.
Nelia sa-ti traiasca flacaul!!
Monu cum se simt fetele?
gusta petrecere frumoasa si drum bun, sa va simtiti bine in RO. La multi ani pentru Mara sa fie sanatoasa sa creasca mare sa va bucurati de reusitele ei si tie putere.
eu sunt in cautari de costume, am fost acolo unde a zis Oana, nu au costum de greier, am mai descoperit un magazin unde inchiriaza, ma duc sa vad daca au asa ceva, daca nu, sa ma agit sa confectionez, pe 17 iunie este serbarea!!
azi au spus ca va fi canicula in bucuresti! URAAAAAAAA!!! de cind o asteptam, sa transpir instantaneu, sa nu poti sa respiri, va fi excelent, ca sa citez un clasic in viata, "voi fi in extaz"

gusta spune:
Va multumesc de urari dar ramanem in Olanda sa o sarbatorim si dupa o ducem pe mami in ro si ne intoarcem inapoi.Eu sper sa am timp sa dau un semn de viata si sa va arat poze asta daca nu albesc de tot cu 5 copii.Am niste emoti parca m-as duce la nastere.
Marilena si Mara Augusta