Copiluti de mai-iunie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Tdi, bne ca te-ai linistit cu gradinita E mare diferenta de pret intre privat si stat?

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
www.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

La multi ani David.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Gabi, la stat as plati 130 euro/luna, la privata cam 200.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI EMA ELENA, CARINA EMILIA, TEODORA-MARIA, IULIA-MARIA, DAVIDSa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii si fericire.

Va multumim frumos pentru urarile de ziua lui Dragos.A fost tare frumos.L-am serbat si la gradi si acasa.El a fost emotionat, aproape ca i-au dat lacrimile de emotii dar una peste alta a iesit foarte bine.Va promit si cateva poze in curand.
Eu am cam intrat in priza ca se apropie inchiderea de luna si concedii garla.
Va pupam cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

La multi ani, David !
Sa cresti mare, sanatos, voios, vesel si frumos, sa le aduci numai bucurii parintilor tai !

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

DAVID, LA MULTI ANI!

Olga, daca iti face placere, puteti sa va vedeti si cu noi cat mai suntem in Bucuresti. Da-mi un PM si iti trimit nr meu de telefon sau facem schimb de adrese de YM. Drum bun spre tara!

Androix, ce ai facut la examene si interviu?

NOi suntem mai bine, DRagos nu mai varsa, a inceput si sa pape, sa vedem cum evolueaza. Horia nu mai are febra. Sunt insa in dilema. EU ii dadusem 5 zile de Augmentin si vroiam sa opresc. ORL-istul mi-a zis sa-i mai dau insa 2-4 zile. Pana sa incep eu iar sa ii dau au trecut aproape 24 de ore de la ultima doza si deja facea febra(ca nu pare sa fie altceva la mijloc). E normal asa? Si peste 2 zile cand oprim antibioticul iar va face febra? Tare neplacut!

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

La multi ani David!!!! sa fii sanatos, sa cresti mare si sa aduci numai bucurii parintilor.

androix cum esti? cum a fost?

andutzy ma bucur ca sunteti mai bine, in general eu stiu ca antibioticele se dau minim 5 zile, dar se dau si 7 si 9 zile. acum nu stiu ce sa-ti zic cu intreruperea. nu e neaparat nevoie sa faca febra din nou. dar cind a facut 38,5 a facut o singura data sau a mai revenit?

de 1 iunie ce faceti cu copii? unde ii duceti? v-ati gindit la ceva special?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

La multi ani, David! Sa cresti mare si sa ai parte de tot binele din lume,
sa-ti faci fericita mamica!
Si poate ii soptesti sa mai scrie cate ceva pe la noi si chiar sa puna poze cu ochii tai negri!

Buna, fetele mele! Multumesc ca v-ati gandit la mine! Dupa ce am stat azinoapte pana la 2 si am invatat mai mult pentru interviu decat pentru examene azi m-am trezit ca:
1. Primul examen e de fapt vineri
2. La al doilea examen ne-a dat cu totul altfel decat ma asteptam dar am picat fix pe subiect (de ex. am avut de facut in engleza o scrisoare de intentie pentru un post de assistant manager deci pana la urma invatatul de aseara pt. interviu a fost si pentru examen dar nici nu stiam...)
3. Interviul nu a fost in engleza ci in romana, nesperat de usor, eu zic ca am zis ce trebuia si am captat atentia, am incercat sa ma vand bine si astept pana maine. Mai am doar o singura concurenta. Sefa a carei asistenta voi fi e tanara, a parut de treaba, are si ea o fetita de 8 luni. Daca ne mai imprieteneam mult incepeam sa dezbatem probleme legate de diversificare si bone

Ma duc sa ma intind putin ca sunt epuizata psihic, in viata mea nu m-am pregatit atat de intens pentru un interviu si n-am avut asa emotii de cand am dat examenul de conducere, dimineata imi era greata de emotii. Ar fi distractiv sa-mi ia fata adversara, dar nu imi pare rau ca macar am mai scos de la naftalina niste cunostinte si daca nu iese o sa urmez sfatul unei prietene si din toamna incep sa merg la interviuri asa de antrenament, ceea ce am auzit ca este foarte practicat.

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Lucas, febra a facut doar aseara, dar intre timp am re-introdus anitbioticul. Sper ca dupa inca 2 zile de antibiotic sa nu mai revina febra asta nesuferita.
Androix, ma bucur ca ai avut o zi asa de reusita, face bine la increderea in propriile forte...

Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru

HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI DAVID!!! Sa cresti mare, sanatos, iubit si rasfatat.

Mergi la inceput