Copiluti de mai-iunie 2005 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
patriciaRO spune:
Teodora, Carina, Iulia Sa cresteti mari, sa fiti sanatoase si sa aveti o copilarie ca-n povesti.
Beatrice, mamic de Alex pifos
lucas spune:
androix tinem pumnii!!!
bafta multa.daca esti in extaz e bine!!! bea o bere si apucate de invatat. si e bine sa faci pauze, si in acest timp poti incerca cu tarie, pe la 5 asa, extazu' va fi maxim.
nelia spune:
La multi ani, Carina Emilia! Am vazut poze, esti o domnisoara foarte frumoasa!
La multi ani, Teodora Maria!
La multi ani, Iulia Maria!
Androix, bafta multa la examene si mai ales la interviu! Sper sa te fi tinut entuziasmul pina la sfirsitul zilei! Abia astept sa vin diseara de la cursuri si sa citesc ce ai facut!
Florentina, imi pare rau ca ati trecut prin ce ati trecut cu Patrick! Am vazut pozele voastre, ai doi copii absolut superbi! Iar tu arati de milioane, esti exotica si frumoasa... mi-a placut rochia in care erai la petrecere.
Beatrice, am vazut si pozele voastre si pe frumosul pifos sarbatorit! Sa va traiasca! Nu mai spun de tine cum arati...
Lucas, da, din pacate nu apreciezi ce ai decit dupa ce pierzi... Cind le ai, sint lucruri banale, trec neobservate, cind nu le ai, faci orice sa le recapeti.
Andutzy, Monu, cum mai sinteti?
Noi sintem bine, am mai facut poze, dar nu am apucat sa le pun, poze de familie, cu totii, ca nu prea aveam, desi eu m-am putea taia linistita din poze, ca le stric. Am examen miercuri, Agata are testele de sfirsit de an (termina clasa I!!!) saptamina asta, Tudora si-a dat drumul in engleza de nu o mai recunoastem, vorbeste toata ziua, astept partea romaneasca, Lisandru e in continuare un pisoi dulce care merge cu mine peste tot. Cam atit... ma duc la .
CORNELIA , mami de www.dropshots.com/Aurice#date/2008-02-23/18:30:04" target="_blank">AGATA, www.dropshots.com/Aurice#date/2007-12-02/10:49:08" target="_blank">TUDORA si www.dropshots.com/Aurice#date/2008-01-20/18:33:43" target="_blank">LISANDRU
andutzy spune:
BUna seara!
EU sunt trista! Trista tare, parca bolile se tin scai de noi!
Am inceput cu muci la amandoi acum 3 saptamani, la Horia s-a lasat cu otita, la Dragos cu o tuse urata de care nu mai scapam. Dupa ce eram aproape convinsi ca scapam de enterocolita care facuse turul gradinitei lui Dragos, aseara el a inceput sa se planga ca-l doare burtica si sa verse. A mai varsat o data si dimineata si era f apatic. Exasperata de ultimile evenimente si dorind sa am o certitudine pe diagnosticele copiilor(pe cat posibil) azi am fost cu amandoi la Medlife. Cu Dragos pt un consult pediatric si cu Horia un consult ORL, sa-l vedem cum a evoluat problema urechiuselor.
Am plecat de acolo tare linistita, mi s-a zis ca Horia e ok, urechile sunt curate, DRagos nu are nimic la plamani, sa urmam o dieta pt deranjamanetul asta stomacal si sa nu intram in panica, mai ales ca nu are diaree sau febra.
Insa dupa amiaza, se trezeste Horia cu 38.5. De la ce, frate, ca urechile sunt bine? Sa fie problema digestiva de la Dragos care sa se abata si asupra lui? Dar are inca pofta de mancare....Nu stiu ce sa zic....dar asa cum v-am zis si la inceput, sunt tare suparata!
Imi cer scuze ca nu am inceput cu urarile, le urez din inima LA MULTI ANI tuturor copilutilor care au mai implinit 3 ani zilele acestea!
Va pup!
Andra, mami de Horia Andrei si Dragos Alexandru
HORIA-6 LUNI(sedinta foto)
POZE MARTIE 2008 cu Dragos, Horia si noi
Nasterea Micului Print, Horia Andrei
Danelutza spune:
Andra sanatate multa si sa dea DD sa nu fie nimic grav. Incearca cu sosetele cu otet, ca sa scada febra.
Andreea bafta miine la examene.
omustata spune:
Maine plecam in Romania si sunt in febra bagajelor, asa ca am ramas iar in urma cu felicitarile.
La multi ani, Andrei! Sa cresti mare si cuminte si sa ai grija de Raducu!
La multi ani, Ema!Ti-am vazut pozele si esti o frumoasa. Sa ramai mereu asa.
La multi ani, Carina, printesa blonda! Sa fii fericita si sa ai mult noroc!
La multi ani, Teodora! Sa ai parte de o viata plina de zile senine si ramai mereu la fel de desteapta si de silitoare.
La multi ani, Iulia! Sper sa mai intre mamica ta sa ne spuna ce faci.
Si pentru ca maine aproape sigur nu am cum sa intru pe forum ii spun La multi ani lui David! Sa ai grija de mami si sa-i fii un adevarat sprijin
Sunt in urma cu cititul asa ca nu prea am ce sa raspund. Doar atat am citit ce zicea nelia despre bunici si are mare dreptate.
Va pup!
Olga si Maya (28.05.2005)
Aurasa spune:
Buna seara,
Andra - ma gandesc la baieti, sa dea DD sa fie bine!
Monu - ce mai faceti?
Andreea - tinem pumnii pentru maine!
Nelia - cat de frumos ai scris!
Gabitza - vazut poze pitici, frumooosi rau de tot si o burtica foarte draguta. Mai ai un picut pana la intalnirea cu bb.
Noi suntem in continuare in cautare de apartament. Saptamana asta vin cateva persoane sa vada garsoniera.
Baietii sunt ok, am fost la tara in weekend. Nebunie! Au alergat desculti prin iarba, au fost la cules de oua prin cuibare cu bunicul meu(care are 4 stranepoti, toti baieti, de care e tare mandru), au alergat si in sosetele, asa ce s-au distrat ...
Alexandru a innebunit animalele din curte: puisorii de gaina, pisicile, cainele (Ner, adica Nero) - a alergat dupa toate, a pus mana pe tot ce misca in curte, iar Catalin a mers sa hraneasca vacuta ca de obicei, a cules capsuni, a facut gogosi cu mama, s-au jucat cu o fetita din vecini.
Distractie pe cinste. Abia astept sa terminam cu nebunia asta cu inscrierea la gradi si sa mergem la tara. Va vine sa credeti ca in 2 zile nu s-au certat deloc, nu s-au impuns, dimpotriva s-au jucat minunat?
Azi am stat vreo 5 ore in parc, iar acasa au cazut lati dupa baita. Cred ca lipsa spatiului ii apasa si devin nervosi.
Weekendul la bunici
O seara buna!
omustata spune:
Andra-sanatate multa, multa.
Gabitza, babygirl, Clara-foarte frumoase pozele.
Aurasa-tare dragutii piticii tai. Spor la gasit apartament.
Poate imi spune si mie cineva unde gasesc locuri de joaca (inauntru) in acrtierul Titan sau pe aproape. Eu il stiu pe cel de la Mall-ul din Vitan si inca unul vis-a-vis de Sanador in Piata Alba Iulia. A, si mai stiu unul sus, la Unirii. Mai este vreun altul? Ma gandesc ca daca vor fi calduri mari nu prea va fi de stat in parc.
monu-multumesc mult ca te-ai interesat pentru noi. Pe unde este chestia asta (fastrackids)? Cum mai stati cu bolile? Ne vedem curand. Am inteles de la socrii mei ca s-a facut un parc nou in locul Migadei. Asta ar fi chiar la usa blocului meu . Ca celalalt era departe rau .
Noapte buna!
Olga si Maya (28.05.2005)
Tdi spune:
Ciao fetele! In sfarsit m-am hotarat cu gradinitza, Alyssa o sa mearga la cea privata, prima la care gasisem loc, sper sa fie totul ok! Dimineata am fost sa semnez ca renunt la locul de la stat deci nu mai pot da inapoi, urmeaza sa ma obisnuiesc cu ideea!
Andra - multa sananate copiilor!
OlgaM - drum bun sa aveti!
Androix - succes!!!
Va pupam pe toti!