Bucurii de sept-oct 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 14

xandrutza_76 spune:
Of, Florina, ce aventuri neplacute ati avut, imi pare rau. Multa sanatate Roxanei! Ma bucur ca se intelege cu bona.
Ramo, te asteptam cu drag sa revii in tara. Musai cu poze. Poate te vezi cu Lexi, ce fain ar fi. Eventual cu Beatrix, am inteles ca nici ea nu e departe de Lexi.
Va pupic si va doresc somn usor. Pe maine!
Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe

CristinaGoji spune:
Neatza! Xandrutza hai cu micul dejun!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

CristinaGoji spune:
Asadar Tasia, si tu ai un distrugator in casa Mi-a reparat sotul tasta de spatiu
, pot scrie linistita.
Scumpik - mai are colici, dar nu chiar asa rau. Sunt zile si zile, naspa e cand ii apuca durerea pe amandoi odata
Florina - sanatate multa Roxanei!
Cristina - ti-am vazut flacaii! Ce fain ca-s mari
Cristina si Princess - am vazut in pozele voastre masuta cu Lego, de unde le-ati luat?
Vladic
Daria

xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Neatza!Xandrutza hai cu micul dejun!
Vladic
Daria

Buna dimi!
Alexandrina

poze cu noi
Bebe

CristinaGoji spune:
Pacat ca nu se inghesuie mamicile la mic-dejunat. Cred ca-s la cura toate.
Vladic
Daria

Monique_new spune:
Buna dimineata. Din nou la serviciu. Am avut un weekend scurt.
Floricel sanatate Roxanei si ai grija de tine.
Tasia ti-am trimis un PM.Sper sa reusim sa ne vedem.
Avem si cateva pozici de la gratarul de ieri de la Branesti . La inceput a fost frumos la padure, dupa s-a aglomerat si nu mi-a mai placut.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

CristinaGoji spune:
Vazut pozele, Monique Ce super stie sa faca sfoara Noi am avut ploaie ieri. Am iesit doar in Mall la locul de joaca si atat.
Vladic
Daria

Monique_new spune:
Cristina e prima oara cand sta asa. Este foarte flexibila, zici ca nu are oase, toata lumea imi spune sa o dau la gimnastica.
POZE COSMI 1 ANISOR

Roxana01 spune:
Buna, fetelor!
Tasia, v-ati intalnit la Titan? Mi-ar parea rau ca n-am ajuns, n-am mai intrat weekendul asta pe forum si n-am stiut ca va intalniti... poate mai repetati figura.
Monique superbe poze si la fel fotomodel... insa in ceea ce priveste gimnastica, eu m-as mai gandi. mi-am jurat ca daca am fetitza nu o voi da la gimnastica. sper sa nu jignesc pe nimeni, e doar parerea mea... dar prea le vad ca se chinuie bietele fetite la sportul asta... plus privarea de alimentatie sanatoasa, plus ca raman micutze de statura... eu prefer sporturi gen tenis, dans de societate, volei, baschet, inot, sa fie fun si pentru copii.
despre noi: eu sunt din ce in ce mai irascibila... nu stiu, ma deranjeaza din ce in ce mai tare lumea nesimtita. sa va povestesc: sambata a luat-o mama pe daria ca sa avem timp sa ne facem treburile si cumparaturile. ideea era sa doarma la ea la pranz. mama ma suna la 13.30 ca la ea in bloc bate unul cu bormasina exact langa apart ei si ca daria plange in continuu, e obosita si nu doarme. ma duc intr-o fuga la mama, sun la vecinul nesimtit si-l rog sa nu mai bata macar 2 ore la praz, sambata. incepe sa urle la mine, ca sunt nebuna, ca ce m-a apucat, ca nu la el se bate, cu toate ca era evident ca de acolo se facea galagie. vad ca n-am cu cine ma intelege si o iau pe dari sa plec. coboara si maica-mea, nervoasa pe mine, ca uite ca se pune ea prost cu vecinii din cauza mea. ca s-a intalnit cu ala si respectivul i-a spus ca daca ma mai vede acolo ma si omoara. va dati seama, ca am innebunit cand am auzit. am vrut sa ma duc la politie sa fac o constatare doar, sa spun ca am fost amenintata cu moartea de un dement, nu vroiam sa se ia vreo masura, doar ca nu mi se pare normal ca toata lumea sa taca chitic ca un dement face legea. maica-mea, mai nervoasa, spune ca ea nu declara nimic, ca ala e cunoscut in bloc ca-si bate nevasta si ea nu vrea sa aiba de-a face cu el. colac peste pupaza, sotul meu, in loc sa ma sustina, zicea ca de ce ma agit eu atata, ca nu e cazul sa iau in seama orice nebun. mai fetelor, nu va puteti da seama in ce tensiune am trait sambata. Normal ca daria nu a mai dormit deloc acasa si a fost foarte urlatoare toata ziua, de oboseala. acum, vin sa va intreb: chiar nu mai este nimeni in tara asta care sa rezolve, pe cai legale, un conflict cu oamenii nebuni si violenti? chiar sunt eu ciudata ca am vrut sa existe in evidentele politiei faptul ca un dement m-a amenintat cu moartea, in conditiile in care mai sunt si insarcinata in luna a noua?
asa incat, daca victorasul va fi un agitat, stiu ca nu pot da vina pe el... uneori asa sunt de satula de tara asta... si zau ca nu inteleg de ce nu putem fi si noi civilizati, omenosi, cinstiti. trebuie tot timpul sa ne scoatem ochii unii altora, sa ne batem, sa ne furam.
hai ca v-am terminat cu povestile mele. mai suportati-ma cateva saptamani, nu va suparati pe mine...
in rest, daria e foarte bine...
ah, sa nu uit, multa sanatate Roxanei. si Floricel,
eu zic ca n-ar strica ceva suplimente de vitamine, poate esti epuizata, nu e normal sa lesini, chiar daca esti f obosita.
Roxana, +34 sapt cu bb Victor Andrei & cocutzel Daria Elena(06.09.06)

Monique_new spune:
Roxana nu am reusit sa le intalnim.Cat despre gimnastica, am spus ce zice lumea, eu nu vreau sa o duc. O sa incercam cum ai spus si tu, dansul, innotul si tenisul. Eu am facut sport de mica asa ca obligatoriu vreau sa faca miscare, dar va fi alegerea ei pana la urma.
Incerca sa nu te mai enervezi, ca il superi pe Victoras. Lumea este asa cum este.....nu ai cum sa-i schimbi decat sa te enervezi, altceva nu rezolvi.
POZE COSMI 1 ANISOR