Bucurii de sept-oct 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 13
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Cristina, multumesc. Suntem ok acum.
Nazdravan Vladut!
Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tasia spune:
Fetelor eu ies in parc pe la un 11 in titan/ior. Mai vine cineva ? :) de
Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
scumpik_lui spune:
Buna tuturor!
xandrutza imi pare rau de ce a facut Narcisa, dar bine ca totul e ok, trebuie sa ai mare grija
Cristina cum mai e cu colicile, au mai cedat?
Am vazut toate pozele anuntate, nu nominalizez pentru a nu uita pe cineva, oricum sunt superbi toti copilasii
Eu intru mai rar pentru ca de duminica viitoare incep examenele, iar vineri pleaca si sotu si raman singura cu Luca, sper sa ma descurc si cu ex si cu licenta si cu copil.
Va doresc o dupa-amiaza placuta.
Anca, mamica de www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">LUCA (17.10.2006)
Poze Luca <> www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
tasia spune:
xandrutza_76 bine ca e totul bine, dar trebuie sa ai mare grija, cu siguranta bebe e baiat pentru ca rezistat cu brio la calaritul surioarei
cristina stiu cum e... eu am si spatiu si inca cateva litere defectate la laptop,mi l-a executat fimiu acum 4 luni. cateodata apas de 2 ori ca sa fac spatiu intre cuvinte
scumpik_lui Bafta multa la examene si la licenta. Eu am terminat toate examene mai am doar licenta. Dar recunosc ca fara ajutorul socrilor nu as fi reusit.Mi-l mai luau pe pitic de pe capul meu si puteam sa invat, altfel nu stiu ce m-as fi facut. Am 2-3 ore libere cat doarme la pranz in rest e gramada pe mine, daca sta acasa. De saptamana viitoare iar il duc cateva zile, la bunici sa ma apuc sa-mi selectez bibliografia pt licenta. Iti doresc rabdare multa ca vei avea nevoie... de
pozele noastre
Crisnemes spune:
Salut tuturor!
Nu am reusit sa scriu mai nimic saptamana asta deoarece a fost tare nebuna.
Dimineata - il duc pe Dragos la gradi cu Victor dupa mine dupa aceea am umblat dupa perdele spoi la 4 inapoi dupa Dragos , apoi am mers la cursul de role si apoi la o "plimbare in parc " drept recompensa pt Dragos ca merge la role, Ca urmare am ajuns toata sapt. pe la 9:30 acasa - franta, iar Victor a dormit tot in masina.
Azi nicicum nu a vrut sa se culce, iar acum doarme dus. il mai las un pic dupa care merg sa-l trezesc ca sa se poata culca pe la 10.
Am vazut ceva pozici dar nu am reusit sa citesc tot.
Am o intrebare pt Tanima- de unde ai cumparat casuta si cat a costat ? e tare frumoasa de Rares nu mai povestesc.
Am pus si eu niste poze pe -webshots- mai vechi e adevarat .
Cristina siDragos (31.01.2004)+
Victor(19.09.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/victornemes" target="_blank">Album
tasia spune:
Crisnemes Cat de ducli sunt si dragos si victoras, cand se joaca, cand fac baita sau cand dorm E frumos cand vezi fratii cum se joaca
de
pozele noastre
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/xandrutza_76/xandrutza_76.jpg)
xandrutza_76 spune:
Buna seara.
La noi a plouat cu gheata. Noroc ca am apucat sa iesim dimineata afara, cat era inca placut.
Anca si Tasia, va doresc mult succes la examene, spor la invatat sa aveti si note cat mai mari!
Crisnemes, m-am uitat la poze, tare mult mi-au placut copilasii tai; foarte faina poza cu ei la baita! Si Narcisa foloseste olita tot cam in acelasi mod
Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
floricel79 spune:
Salutare bucuriilor,
am gasit si eu in sfarasit bomboane bucuria in Cluj, in Mall ca m-ati innebunit destul cand eram gravi
Imi plac cel mai mult alea cu visine.
Noi suntem cu branula in manuta, azi am fost la un pas de internare, noroc cu medicul nostru care ne urmareste infectia urinara ca a trecut pe la spital chiar cand ne faceau formele de internare si ne-a pus o pila sa ne lase acasa cu branula in manuta. Mergem seara si dimineata la aerosoli si ceva antiinflamator pt laringe; nu stiu cum de a facut laringita dupa 2 saptamani de tuse de care credeam ca am scapat deja. Azi noapte s-a trezit horcaind rau, sotul meu a luat-o in brate si se agita, eu m-am ridicat brusc din pat si am fugit la bucatarie sa-i pregatesc ceva nurofen si eram atata de ametita ca m-am ridicat asa brusc din pat incat am lesinat: dupa ce am stat secunde in sir pe marginea chiuvetei sa ma spal cu apa rece si imi cautam inima sa vad daca mai bate, am varsat laptele ca nu aveam putere sa tin sticla si nu ma puteam concentra deloc sa gasesc frigiderul sa iau nurofenul de-acolo, deci, dupa toate astea am ajuns la concluzia ca trebuie sa ajung repede in pat dar aici mi s-a rupt filmul si m-am trezit cu o durere puternica la un sold(ma lovisem de ceva mobilier cand am cazut "ca lemnul"), roxi urland la taxu in brate si el urland la mine ca ce am, de ce am cazut!!! saracul de el, a avut o noapte de cosmar. io tot ii repetam de jos ca n-am nimic, doar m-am impiedicat, ca sa nu se ingrijoreze, cica...
In rest eu sunt super ocupata, servici, acasa, plimbare, parc, mancare, dush, somn, cam asta e programul nostru zilnic. In weekend mergem la cumparaturi, in parc, mai iesim cu ceva prieteni si tot asa.
Roxana e super dreaguta, incepe sa repete orice cuvant ii zic dar il zice in coreeana, mai zice cate ceva si in romaneste si se intelege de minune cu bona.
Cam atat deocamdata,
va las ca maine ma asteapta alta zi minunata
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006)
ramomar spune:
Seara buna mamici si bucurii,
nu am reusit sa citesc nimic, recuperez eu cand revin cu "picioarele in tara", am intrat sa va salut si sa va transmit multi pupici
PS lexi sunt pe aici pe langa tine, daca timpul ne-ar permite ar fi super sa ne intalnim...
floricel acum am vazut mesajul tau, multa snatate va doresc si tu ai mare grija cu lesinul! Imi pare tare rau ca infectia aceea pacatoasa nu va slabeste deloc.
noapte buna!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
tasia spune:
floricel79 Sanatate multa Roxanei si tie sa ai mare grija de tine, pentru ca femeia e pilonul casei. Asta imi spun si eu mereu, daca eu nu ma alimentez bine, daca nu sunt santoasa cine le va face pe toate? de
pozele noastre