Bucurii de sept-oct 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Neatza!

Vazut poze cu Rares al Tanimei, cu Cosminuta la picnic si cu baietii Cristinei!Niste frumosi si niste nazdravani!

Monique, are Cosminuta o fata ghidusa, parca tot timpul e pusa pe sotii!

Tanima, am "notat" sfaturile tale referitoare la operatiunea olita! Noi suntem abia la inceput, dar sper sa avem succes cat mai repede si sa scapam de pampers. Acum il las pe Rares in casa cu chilotel si pantalonas, bineinteles ca face pe el, dar face si la olita uneori; eu zic ca este bine pentru inceput!

Cristina, masuta a primit-o cadou de la sora mea, cred ca i-a luat-o din Auchan. Rares se joaca foarte mult la aceasta masuta, are si scaunel si uneori isi serveste diferite gustari tot la ea.

Noi am stat ieri toata ziua la aer, in curtea socrilor, iar Rares bineinteles ca a fost cel mai fericit! Sunt insa mahnita ca socrul meu nu vrea sa ne asculte deloc, nu respecta nicio regula in ceea ce priveste educatia si ingrijirea nepotului sau, face numai ce il taie capul! Exemple: i-a dat sa pape capsunici din gradina fara sa le spele, ii dadea sa muste din aceeasi bucata din care manca si el, ii da tot felul de obiecte periculoase (banuti, scobitori) ca sa se joace cu ele, il scoate pe strada, in fata curtii (unde este un trafic destul de mare) si nu il tine de manuta, il urca pe scarile din living care sunt placate cu o gresie foarte alunecoasa si il lasa singur, il scoate pe balcon unde balustrada este foarte periculoasa (in partea de jos are un spatiu prin care poate cadea lejer un copil), l-a scos in ploaie cu capul descoperit si transpirat etc. Sunt multe lucruri care ne deranjeaza si pe mine si pe sotul meu, i-am subliniat pretentiile noastre, dar concluzia lui a fost ca suntem noi rai si nu lasam copilul sa faca nimic! E foarte incapatanat! E invatat sa conduca (isi conduce propria afacere de 16 ani de zile si toata viata a fost sef). Cu toate astea Rares e mort dupa el! Cred si eu, daca il lasa sa faca absolut tot ce vrea! Cert este ca aseara, cand ne-am intors, am plans de nervi si incordare, numai cand ma gandeam la cate chestii periculoase il expune, mi se facea rau! Ziceti voi fetelor, sunt exagerata? Voi ce ati face in locul meu?

Va pup!
O saptamana buna!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Monica, am vazut pozele, sunt frumoase. Mi-a placut Cosminuta cu ochelari si facand sfoara.
Sa stiti ca gimnastica ritmica modeleaza foarte frumos corpul, lungeste picioarele ... multe gimnaste ajung la o inaltime de 1,70 lejer; totusi e mult de munca iar performanta implica multe renuntari, e bine sa fii pregatit pentru asa ceva. Mie una mi-a placut, am facut sport dintr-a doua, nu regret ca o parte din viata am petrecut-o cu geanta in spate, dar asta-s eu Dansul e foarte frumos, la fel si tenisul... Mie imi place si voleiul... Si pe Narcisa o s-o indrum spre sport, sper sa-i placa; ce anume, va vedea ea.
Roxana, imi pare rau ca ai trecut prin momente neplacute, din pacate asta e lumea in care traim, nu stiu ce ar putea sa-i schimbe pe unii oameni, fara 7 ani de acasa, care cred ca totul li se cuvine, ca sunt cei mai cei... Nu o invinovatesc nici pe mama ta, poate i-o fi frica de vecinul ala, mai ales ca e si violent; vorba aia, pana ajungi sa reclami la politie se pot intampla multe... Nu te mai stresa. Pupam Victorasul si pe Dariuta.
Princess, sper sa ajungeti la o intelegere cu socrul tau; sincer, nu stiu ce sfaturi sa-ti dau...

Alexandrina 22+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

quote:
Originally posted by Crisnemes

de unde ai cumparat casuta si cat a costat ? e tare frumoasa de Rares nu mai povestesc.

Casuta am primit-o cadou, mai bine spus mostenire de la sora mea, ea o are din Spania, adusa de sotul ei. rares din pacate nu se joaca in ea decat daca stau si eu cu el acolo sau mai vine vreun copil pe la noi, in rest nu il atrage deloc. Mai mult, de atata plimbat cu ea prin casa si tras de ea am intepat un stalp de sustinere si toata ziua il umflu, i-am rupt si capacelul de la supapa. Pacat de ea ca am prapadit-o iar alti copii sigur s-ar fi jucat tare frumos in ea. Sper mereu ca va mai creste si ii va placea mai mult.
Monica, ma intrebai daca e mare, da e destul de mare, probata intra in ea 4-5 copii de 1-2-3 ani sa poata sta in fundulet. Norocul meu ca am ap mare, un hol de 3.5/3mp si o sufrag placerie (unde sta acum din cauza de nefolosinta) nemobilata.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Floricel, multa sanatate Roxanei.
Princess, o solutie ar fi sa nu ii mai vizitati si sa ii spui clar ca motivul este ca nu va respecta conditiile. Eu asa as face. Spor la folosit olita cat mai des.
Roxana, eu as fi procedat exact ca tine, din pacate si daca suni la politie nu rezolvi nimic. Mama ta din pacate a pus inainte relatia cu vecinii in fata linistii Dariei. Eu iti spun ca m-am certat cu vecinii mei de n-spe mii de ori, am chemat si politia si ei tot ce vor fac. Nu am rezolvat nimic.
Monica, vazut Cosminutza gimnasta.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Roxana Hai sa stabilim o zi in care sa poti veni si tu la intalneala . Te inteleg perfect cu sitiatia prin care ai trecut, si eu ma agit in situatii din astea si nimeni nu e de partea mea. Mi-am pus o vecina in cap care si aucm se uita cu ura la mine si-mi inchide usa in nas cand intra in bloc. Pentu ca am fost la ea la usa la 10 seara, acum 3-4 luni, sa o rog sa nu mai dea cu bormasina. Asta mi-a inchis usa in fata si eu am chemat politia bineinteles. barbatimiu zicea ca sunt nebuna, ca terminau ei pana la urma cu galagia. Eu nu pot sa stau sa astept pana se face ceasul 1 dimineata si ala sa inceteze cu galagia. Si vecinii rromi de langa bloc ai potolesc repede, chem de fiecare data politia daca cheful se intinde pana tarziu. Ok, inteleg, petreci, dansezi dar astia sunt mereu pusi pe cearta sau distractie,mereu tipa urla si strica cate ceva....
princess E delicata problema, socrii mei fac aproape tot ce le spun eu. Cred ca ar trebui sa-l instruiesti pe sot sa vorbeasca cu taicsu. sa-i spuna pe un ton cat se poate de serios ca nu-l va ierta niciodata daca copilul pateste ceva din cazua lui, sa fie foarte atent ca un copil nu e un catel, trebuie sa fii atent si sa stai cu ochii pe el non-stop. Daca ii spui tu nu te va baga in seama si va spune doar ca esti nebuna si pretentioasa.

Anastasia, mamica de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

'Naseara!

Iaca si noi pe-aici, am intrat sa va salut si sa va spun ca suntem ok.

Mergi la inceput

Lilisor, ma bucur ca sunteti ok!
Tanima si mie mi-a placut casuta, am uitat sa-ti zic.
Tasia, ma gandeam si eu tot asa, ar trebui sa vorbeasca sotul lui Princess cu socrul ei, ar avea mai mult succes decat daca i-ar vorbi ea. E delicata problema.

Eu ca de obicei nu am somn la ora asta, iar dimineata sigur ma voi trezi devreme... sa dau micul dejun

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si haideti la , ca eu iar dorm.

Mai fetelor de cand am inceput serviciul, nu mai am timp de nimic, respectiv le fac pe toate pe fuga.Ajung acasa pe la 4, faca o mincarica sau trebaluiesc cate ceva si dupa iesim afara. Voi cum va organizati cu treburile casei?

Cat despre vecini ce sa mai spun, eu am sub mine, o baba nebuna si bolnava cu inima, care de cand eram insarcinata imi spunea ca am aparate de fitness in casa,ca i se misca ei lampa in sufragerie. De cand o am pe Cosmi sustine acelasi lucru de mi-a trimis politia de 2 ori,administratorul si presedintele la usa. Urla dupa mine pe strada ca nu are ea liniste din cauza mea etc. Toata lumea stie ca e nebuna, am incercat sa o ignor dar ma streseaza la maxim. Asa Roxana ca macar la tine a fost doar un incident de care ai scapat.

tanima nu te mai agita ca nu ii place casuta. Noi aveam niste papusele luate de cand avea un an, crede-ma ca nici nu s-a uitat la ele pana intr-o zi in care i s-a pus pata pe una si plingea dupa ea ca vroia sa o care peste tot afara si unde mai mergeam. Asa ca asteapta o sa-i vina randul si casutei.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Buna dimi!
Monica multumim pentru cafea.
Fetelor, cand va citesc povestile cu vecinii nu pot decat sa ma felicit ca am scapat de statul la bloc. Va compatimesc sincer, imi pare rau ca nu aveti toti vecinii cumsecade.
Cristina, vreo veste??

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimi

Mai dam si noi un semn de viata, ca sa nu ne uitati!!!

Nu am reusit sa recuperez nik din urma, am fost o lenesa....dar promit sa ma pun pe treaba...

Suntem bine toti 3, ne-am programat pt dublu test...speram sa fie bine, desi oboseala isi cam face simtita prezenta!

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 8+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput