Bucurii de sept-oct 2006 (127)
Raspunsuri - Pagina 12
Monique_new spune:
Gata. L-am vazut si pe Rares.Mi-a placut casuta albastra....o tineti in casa??? mi s-a parut maricica, dar e super. Am vazut ca erati la chilotei...ati scapat de pampers???????
Pentru a roti pozele, deschizi fiecare poza si in dreapta ai " rotate" scrie new linga. Sper sa mearga, la mine asa este.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!
Cristina, am gasit niste poze tare faine cu tema "Mic dejun". Pana le epuizez o sa pun in fiecare zi cate una
Monica, imi pare rau ca esti la serviciu si azi. Macar ai program scurt?
Rares al Tanimei sta demult fara pampers, nu mai tin minte daca si noaptea.
Azi a disparut reclama?
Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Bebe
tasia spune:
xandrutza_76 a iesit pandispanul, am pus stafide dar s-au asezat pe fund. Capsuni nu am mai pus, le-am mancat inainte sa fac aluatul Imi aduc aminte ca faceam si eu anul trecut un pandispan cu ulei dar nu mai retin proportia, acum nu am ous ulei, a esit ok dar nu foarte pufos.Dar las' ca invat sa fac in timp sa fac prajituri bune. Data viitoare incerc si retele date de princess
monique_new duminica pe la 11 daca e vremea buna? iesim la plimbare cu piticii? sper sa nu ploua
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
Monique_new spune:
xandrutza noi asa speram sa fugim repede, dar din pacate s-a anuntat o "sedinta cu parintii aia mari " asa ca o sa avem program normal.
tasia in principiu asa ramane, dar sa vedem cum este vremea.
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006
tanima_i2002 spune:
Salutare.
Mi-am culcat baietii si eu bantui pe net.
Ieri scrisesem asa un text luuuuuuung, dar am uitat ce tot balmajisem acolo. Nu mai stiu ce vroiam sa raspund si cui.
Monica, noi am scapat de scutec ziua, noaptea nu ma stresez. Scutecul de noaptea se scoate atunci cand dimineata este uscat, sau mai multe nopti la rand este uscat, ceea ce la noi nu este cazul inca. Nici la somnul de pranz, desi este f scurt nu il las fara ca si atunci mai scapa un pisulic, uneori si cate un kk. In rest spune cand face oriunde am fi, asta nu inseamna ca nu mai avem si mici accidente, chiar si in casa. Cel mai tare este ca uneori simte ca face si se duce singur si se aseaza pe oala dar nu mai da pantalonii si chiloteii jos. Asta probabil ptr ca de cateva ori mi-a spus ca face pis si era in funduletul gol ca se dezbracase sau tocmai il schimbam si l-am trimis sa faca singur.Ni s-a mai intamplat ca si afara sa mai dea drumul pe el, se ia cu joaca si uita sa spuna, sau uneori cred ca nu simte, probabil il mai ia cu frig (daca e mai rece afara), ba chiar am mai patit-o cand il spalam pe maini in casa la contactul cu apa mai rece dadea drumul pe el. Cel mai tare e cand il pun afara sa faca in iarba si i se lipeste cucutul de oute si nu sunt atenta la jet si face pe pantaloni, ba odata si pe mine de a trebuit sa intram in casa sa ne schimbam amandoi.
Un sfat ptr obisnuitul cu oala: puneti-l cat mai des la inceput, felicitati-l si pentru o basinuta sau ptr un strop, eventual duceti-l in baie si dati drumul la apa sau trageti apa la wc, lasati-l in casa fara scutec chiar daca face pe el (ii va displacea si va vedea ca e naspa sa nu spuna sau sa faca pe el). La inceput il puneam pe oala si din jumatate in jumatate de ora. Puneti-l pe oala imediat la trezire. Lasati oala la indemana tot timpul, in raza lui vizuala. Spune-tii de cat mai multe ori pe zi ca daca vrea sa faca pipi sa spuna si sa ceara la oala. Eu il luam langa mine la Wc cand aveam eu nevoie si ii aratam ce fac eu, ulterior il puneam si pe el pe oala odata cu mine. De fapt si de nu vroiam el tot venea dupa mine si pana nu se uita ce fac eu in wc nu se lasa (asa e el tare curios).
Eu sunt putin stresata ca am facut un papanicolau, din ce am citit eu se pare ca e bine, i-am dictat dr meu la telefon si mi-a spus ca e irelevant, dar ce nu stiu, m-a pus sa il mai repet si in alta parte. Acum saptamana viitoare astept rezultatul. Deja de doua luni stau cu stresul testului asta. In plus de ceva timp ma deranjeaza tare rau stomacul. La eco mi-a spus ca e ok. Eu insa nu ma simt ok deloc. M-am constipat si foarte tare de ceva timp.Ieri chiar mi-a fost tare rau, imi venea sa lesin pe strada. Am chemat-o pe mama afara ca mi-era frica sa nu cad pe drum si sa nu mai pot sa il supraveghez pe rares.Azi mie- ami bine.
rares a avut o saptamana f agitata. Probabil e si vreun canin ceva care mai trebuie sa rasara. Am fost plecata intr-o zi si a ramas cu mama si de atunci e nedezlipit de piciorul meu, de frica sa nu plec iar. Ieri chiar mi-a cerut tzitzi si nu am scapat nesugilita, desi nu cred ca mai avea ce suge dupa o saptamana de pauza, dar pur si simplu statea cu tzitzi in gura si era tare fericit. Ptr prima data mi-a parut rau dupa perioada de alaptare, asa era de fericit la tzitzi si se uita cu niste ochi la mine de imi venea sa mor de fericire.
Hai ca iar m-am intins ca o zi de post si poate imi da eroare si azi.
va pup si sa aveti un week-end placut.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Fii-mea si-a dat azi programul de somn peste cap asa ca doarme la ora asta.
Am vazut poze fff frumoase cu Ruxi si Rares! Niste frumosi!
Cristina, imi pare rau ca ai probleme cu ambii pitici. Eu tin minte ca i-am dat Mariei pt. colici Sab Simplex in biberon iar intre mese Gripe Baby Water. Numai combinate reuseau sa o calmeze. Si m-am interesat atunci, nu e niciun pericol sa le combini. Ma mai ajutau scutecele din bumbac incalzite cu fierul de calcat dar era cam chinuitor si le foloseam doar cand durerile deveneau insuportabile. Curaj, vei trece si peste perioada asta!
Xandrutza, si eu tot baietel simt ca ai in burtica Haideti fetelor, cine se mai baga la un pariu?
Tasia, multa bafta la licenta si intalneala placuta cu fetele. Ce-as mai veni si eu!
Monique, dar ce s-a intamplat de a trebuit sa lucrezi azi? Nasol, oricum. Cred ca esti o fericita ca poti spune ca dormi bine cu Cosmi. Eu de cand am devenit mama, am uitat ce inseamna a dormi bine. Chiar acum dupa amiaza eram efectiv rupta de oboseala in schimb Maria nu avea niciun gand sa doarma. M-am intins in pat, ea se juca pe langa mine si nici nu stiu cand am adormit. Noroc ca i-a distras maica-mea atentia si s-a jucat cu ea, dar pana la urmaa venit la mine si s-a catarat cu fundul pe pieptul meu sa fie 100% sigura ca ma trezesc
Adina, frumoasa locatie pentru concediu! Cand plecati? Ca sa stiu cand sa va urez concediu placut!
Noi azi am fost in Auchan si ne-am intors cu un carucior nou pentru Maria, ca la cel vechi i s-a dezlipit manerul. Am comandat acum vreo 2 saptamani in urma un carucior Hauck pe net dar nu am fost multumiti si l-am trimis inapoi. Dupa aceea l-am vazut pe asta, e o firma frantuzeasca no name dar e un carucior super, usor, robust si frumos pe deasupra, ca sa nu mai spun ca a fost incredibil de ieftin. Suntem f incantati, iar Maria era numai in jurul lui, il mangaia si-l plimba
Hai ca m-am lungit cat o zi de post. Va pup si week-end placut in continuare!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
tasia spune:
tanima_i2002 ce bine ca ati reusit sa il obisnuiti cu olita,al meu nu vrea deloc sa faca cand e acasa cu mine, cand il duc la socri acolo mai face la oala, de bunici asculta, de mine nu prea. Si eu am avut remuscari cand l-am intarcat, desi s-au facut aproape 2 luni el nu uita, chiar si astazi la pranz cand stateam cu el in pat mi-a ridicat bluza si ma intreba "papa? papa? "
monique_new trimite-mi numarul tau de mobil pe PM te rog, te sun maine cand e sa venim in parc. Voi iesiti si dimineata si dupa pranz? Noi am fost invitati undeva la 12 si ma gandeam sa venit eventual dupa ce se trezeste pe la ora 5.
anangel_lexi multumesc
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
xandrutza_76 spune:
Buna, fetelor. Eu iar nu am somn, am urmarit si Eurovisionul de plictiseala, acum circul pe net.
Lexi, sa foloseasca sanatoasa Maria caruciorul. Ma bucur ca ati gasit un model pe placul vostru.
Tanima, succes, asteptam un rezultat bun la analiza.
Tasia, ma bucur ca ti-a iesit pandispanul.
Monica imi pare rau ca azi ai avut chiar program normal. Uf, ce week-end ai prins...
Nu v-am mai spus, am fost la doctor, a cazut Narcisa (mai bine zis s-a aruncat) pe burta mea si cum ea are 13 kile si 300 nu am mai stat pe ganduri, mai ales ca incepuse sa ma si doara. De cand e vizibila burta Narcisa e lipita cu super glue de mine; daca stau intinsa vine si ma calareste. De obicei am grija si ma feresc, dar acum m-a luat prin surprindere, efectiv s-a aruncat peste mine si nu am mai apucat sa reactionez.
So, bebe e ok, placenta e ok, nici un semn de hemoragie.
In alta ordine de idei azi am copt un tort cu crema de zahar ars. Bun.
poze cu noi
Bebe
CristinaGoji spune:
Neatza!Mi-a.stricat.Vladut.butonul.de.spatiu
Xandrutza-imi.pare.rau.de.incident!Ai.grija.de.tine.si.de.burtica!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
xandrutza_76 spune:
Buna dimi!!
poze cu noi
Bebe