Bucurii de sept-oct 2006 (127)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Cu placere, Tasia!... Eu pun uleiul dupa galbenusuri, in rest modul de preparare este cel dat de Xandrutza!

Alina mami de RARES NCHOLAS - 20 septembrie 2006

RARES are ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

offff, am scris un mesaj kilometric si nu stiu ce s-a intamplat cu el. Imi vine sa plang, dar altul nu mai stau sa scriu. Mi-e tare somn ca nu am dormit noaptea trecuta din cauza de dureri de stomac, nu stiu ce am.
Cristina la noi a functionat scutecele incalzite pe burtica si dormitul pe burta mea.
Pe scurt noi suntem bine. Rai cat cuprinde asa ca nu am timp de net deloc.
Va pup pe toate si puiutii din dotare care sunt niste frumosi, i-am vazut pe toti cei anuntati in pozici.
Revin in week-end cand vine tati acasa si mai iau si eu o pauza.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Aaaa, avem si noi ceva pozici dar am uitat sa le rasucesc. Cum le modific?

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Rares cel scump

Va multumesc pentru mobilizarea generala impotriva razboiului contra colicelor Cu aceasta ocazie constat ca inca nu ati uitat ce-s alea

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Cristina,nu a uitat nimeni cu siguranta de perioada colicilor dar nu cred ca ar mai vrea cineva sa treaca prin acele perioade, cand bebe e mofturos, nu doarme noaptea se vaita si tu nu il poti ajuta cu nimic pentru ca siropurile nu-si fac efectul. desi fimiu nu a plans aproape deloc pana la 6 luni, doar se vaita incet ca un pisic, recunosc ca m-am simtit foarte neputincioasa cand avea colici. Iti doresc sa treci cu rabdare peste perioada asta pentru ca e grea. gandeste-te ca peste cateva luni piticii se vor juca impreuna iar Vladic isi va ajuta surioara la toate.
Pupici

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

E un dulce rares am vazut pozele, ca toate bucuriile dealtfel, sunt niste copii deosebiti. Insa fetele sunt cele mai dragalase, niste papusi mici, sper sa nu supar mamicile de baietei, dar eu sunt topita dupa toate fetitele mici

de Mario-Fabian (25.09.2006)

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Princess, multumim pentru retete. Checul cred ca il stiu, am mancat la cineva, parca am facut si eu o data. E o minunatie!
Tasia, ti-a iesit prajitura? Pun si eu un pic de ulei, dar asta daca nu uit Mai faceam eu un chec gen pandispan, la 4 oua puneam 1 cana de zahar si una de faina; albusele le bateam cu zahar, galbenusele le frecam cu ulei (din ochi), amestecam compozitiile, incorporam faina si un praf de copt si turnam in tavi. Jumatate din compozitie (o torn peste cea ramasa alba) amestec cu cacao si-l fac marmorat. Poti umple cu stafide, rahat... Din cantitatile astea imi iese o tava de chec.
Tanima, l-am vazut pe Rares, e tare scump. Cel mai mult mi-a placut cum sta la TV in fotoliu.
Cristina, sper sa treceti repede peste perioada de colici.

Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ma duc si eu la nani.
Va las ceva pentru dimineata in caz ca nu ma trezesc in timp util.

Alexandrina 21+ si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

wow Xandrutza, ce tratatie

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Eu azi lucrezzz, sunt la serviciu...si dormeam asa de bine dimineata cu printesa mea.

Tasia, cum ti-am spus mai sus, azi lucrez. In orice caz dupa amiaza sau miine, sigur suntem in parc.

sandra pe mine ma exaspereaza reclama aia, chiar vroiam sa va intreb cum scapam de ea

xandrutza , vrednicuta multumim de tratatie.

Mai am de vizionat pozele cu Rares.

POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput